Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/1

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/1

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια πολύ δραστήρια φάση και θέλεις να έχεις τα φώτα στραμμένα πάνω σου, ίσως όμως σου βγει ένα εγωκεντρικό στοιχείο. Η έξοδος με φίλους θα σε ευχαριστήσει και πιθανόν να παρακολουθήσεις μια θεατρική παράσταση γιατί έχεις διάθεση να χαλαρώσεις.
Ερωτικά: Χρησιμοποιείς όλη σου την γοητεία και αυτό θα σου χαρίσει μια προσωπική επιτυχία με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο που υπάρχει ήδη μια φιλία μεταξύ σας. Με τον Αιγόκερω θα συναντηθείτε μέσα σε ένα κοινωνικό χώρο και ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να έρθεις κοντά του αν διατηρείς κάποιες απόψεις απόλυτες.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να πάρεις πληροφορίες και να ρισκάρεις ακόμα και κάτι που το έχεις για μόνιμο, γιατί κάποιες προοπτικές θα σου δώσουν την πεποίθηση ότι μπορείς να πετύχεις αλλά και να κερδίσεις και χρήματα πιο εύκολα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι επιπλέον εμπειρία ώστε να αποκτήσεις μια δική σου δημιουργική έκφραση. Το θέμα του σπιτιού σου θα σου δώσει την ευκολία να κερδίσεις μια άνετη και καλή συμβίωση με τα άτομα που είναι μαζί σου γιατί θα προσφέρεις και δεν θα κινείσαι με μιζέρια ή φόβο.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Υδροχόο θα είναι μεν απόλυτη αλλά και πολύ παθιασμένη γιατί θα έχεις μέσα σου έντονα συναισθήματα τα οποία θα πρέπει κάπως να εκφραστούν γιατί τα κρατάς μέσα σου και όταν νιώθεις την καρδιά σου να ανοίγει, τότε αρχίζεις το πάρε δώσε. Ο Κριός θα σου αυξήσει το πάθος γιατί έχει τον τρόπο του.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι οι ανάγκες σου είναι πολύ μεγάλες για αυτό θέλεις οπωσδήποτε να εξερευνήσεις κάποια πεδία πολύ καινούργια και δημιουργικά. Μην αφήσεις την απολυτότητα να σε κυριαρχήσει γιατί έτσι θα διακοπούν κάποιες επαφές λόγω των συνθηκών.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις προδιαγράψει κάποιες καταστάσεις ήδη μέσα σου και αυτό θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματά σου που μερικές φορές πάνε και έρχονται. Το να σκεφτείς ή να μιλήσεις για κάποιες σπουδές ή το εξωτερικό θα σε γεμίσει ενθουσιασμό.
Ερωτικά: Δεν αναβάλλεις μια συνάντηση που είναι να γίνει για αυτό θα δεις να αλλάζουν οι θεωρίες που ίσως είχες σκεφτεί. Η επαφή με τον Σκορπιό θα είναι έντονα ερωτική και θα ξεπεράσετε από κοινού κάποιες αντιστάσεις που έχετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις και επαφές που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις καλές συμφωνίες ή να μάθεις ένα τρόπο να χειρίζεσαι μια δουλειά που δεν είναι καθόλου εύκολη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου και βλέπεις τελικά αν με την τεχνική που έχεις μπορείς να κερδίσεις ή να παραμείνεις τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα. Μια επισκευή στο σπίτι σου μπορεί να κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά θα έχει μια καλή ποιότητα.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Υδροχόο σε βάζει σε περιπέτεια γιατί θα πρέπει να αποδεικνύεις συνέχεια τα συναισθήματά σου ακόμα και πρακτικά κι αυτό δε σου πηγαίνει καθόλου. Επειδή δεν θέλεις να σε απορρίψει κανένας/καμία, θα κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Συναντάς κάποια εμπόδια από τον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι. Η αδιαλλαξία σου είναι σοβαρή γιατί δεν θέλεις να φαίνεται ότι υποχωρείς, γι αυτό θα εντείνεις τις προσπάθειες σου για να μην κάνεις πίσω.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Σκέφτεσαι για τον εαυτό σου πολύ θετικά και αυτό βοηθά να τον κατανοήσεις περισσότερο. Όχι ότι δεν τον έχεις καταλάβει αλλά κάθε φορά που έρχεσαι σε επαφή με την συνείδησή σου, αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται και τι πρέπει να βελτιώσεις για να είσαι καλά.
Ερωτικά: Παραμένεις πιστός/η και με αρκετό ρομαντισμό στην σχέση σου, χωρίς όμως να έχεις την ίδια ανταπόκριση γι’ αυτό θα νιώσεις ότι δεν αγαπιέσαι το ίδιο παράφορα. Αλλά όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου όλα τα άλλα τα παρακάμπτεις. Με τον Καρκίνο μπορεί να βρεθείτε σε ένα κοινό χώρο και να μιλήσετε λίγο παραπάνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντοπίζεις τα θέλω σου και τώρα θα τα διεκδικήσεις με πολύ ένταση και πάθος. Θα δεις ότι η αντίδραση κάποιων ατόμων που αποτελούν τους στενούς σου συνεργάτες θα σε δικαιώσει γιατί θα έχετε κοινές ιδέες και τρόπο δράσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κάποιες γνώσεις σου περισσότερο εναλλακτικές και η καθημερινότητά σου δεν θα πρέπει να είναι τόσο περιοριστική εξαιτίας της λιτής σου φύσης για φανείς και να γίνεις χωρίς να το προσπαθήσεις το επίκεντρο σε άλλα άτομα.
Ερωτικά: Η κρυφή σκέψη σου για ένα Υδροχόο θα σε βάλει να κάνεις κινήσεις αφανείς γιατί δεν θέλεις να δείξεις τι ακριβώς αισθάνεσαι αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν σε καίει το θέμα αυτό. Με τον Αιγόκερω είναι πιο βατά τα πράγματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πετύχεις αυτό που θέλεις αν αρχίσεις να πιστεύεις ότι χρειάζεσαι ένα άνοιγμα πάνω σε θέματα που άλλες φορές φοβάσαι να τα αγγίξεις. Πρέπει να έχεις ελευθερία γνώμης γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια κολλήματα με άτομα που δεν έχεις κοινή πορεία μέσα στον χώρο της δουλειάς σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθεις μια δύναμη να αναπτύσσεται μέσα σου και θα οριοθετήσεις με πιο εύκολο τρόπο κάποια θέματα που σε απασχολούν. Το να βρεθείς με άτομα που σε εμπιστεύονται και σε προτρέπουν να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου θα είναι για σένα μια πολύ δυνατή εμπειρία.
Ερωτικά: Αν βρεθείς με τον Υδροχόο θα έχεις δύναμη να τον/την αντιμετωπίσεις γιατί θα μπορείς να προβάλλεις αντιστάσεις σε θέματα που δεν θέλεις. Ο λόγος σου θα είναι πολύ έξυπνος και εύκολα θα διαχειριστείς τις πιθανές αντιρρήσεις του.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να παρατήσεις τα όπλα για αυτό δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και κάνεις ό, τι χρειάζεται για να δημιουργήσεις ασφαλείς τρόπους για τα οικονομικά σου. Οι δημόσιες σχέσεις πάντα σε βοηθούν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες γιατί γνωρίζεις πρόσωπα – κλειδιά για τις δουλειές σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Το να βγεις στην επιφάνεια και να φανείς μπορεί να σου δημιουργήσει μια έντονη πίεση για αυτό ίσως να μην κάνεις κάποιες υποχωρήσεις.
Ερωτικά: Η πολύ παθιασμένη σχέση με το Λιοντάρι ή Υδροχόο μερικές φορές σου δημιουργεί νοσταλγία αν είστε χώρια. Αν πάλι είστε μαζί θα νιώθεις πολύ δυνατά συναισθήματα τα οποία δεν θα είναι εύκολο να τα διαχειριστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια έντονη πίεση να κρατηθείς στο επίκεντρο για αυτό πιθανόν να υπερβάλλεις σε λόγια ή κινήσεις για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να κάνεις κάτι διαφορετικό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αν παραμείνεις πολύ σταθερός/η στις απόψεις και τους στόχους σου θα κινηθείς σε ένα άλλο επίπεδο. Το ηθικό σου θα είναι πολύ ανεβασμένο και θα το κρατήσεις ψηλά αυτές τις ημέρες.
Ερωτικά: Αν η καρδιά σου είναι φορτισμένη θετικά, θα δοκιμάσεις να ρισκάρεις με άλλον Τοξότη και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου γιατί πιστεύεις μέσα σου ότι μπορείτε τελικά να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θετική σκέψη θα σε βοηθήσει να φτάσεις στον σκοπό σου. Πιθανόν να έχεις μια ανασφάλεια για κάποια οικογενειακά έξοδα αλλά θα μπορέσεις να την διαχειριστείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Χρειάζεται να αποδείξεις τις ικανότητές σου και ίσως αυτό να σε φέρει σε σύγκρουση με ένα Λιοντάρι το οποίο μερικές φορές σε κοντράρει, κυρίως αν κινείστε στον ίδιο χώρο. Πάντως η υπέρβαση σε κάποιους τομείς είναι απαραίτητη.
Ερωτικά: Για να ζεσταθείς και να νιώσεις την καρδιά σου να κτυπάει πρέπει να αφήσεις για λίγο τις φιλοδοξίες σου και τα προσωπικά σου θέλω ώστε να μπορέσεις να αντιληφθείς και τα θέλω του άλλου ατόμου. Το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος θα έχουν κάτι να σου πουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να βρίσκεσαι σε μια ανταγωνιστική φάση και ίσως πιστεύεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχεις κάνει. Αν έχεις δώσει τον λόγο σου κάπου θα πρέπει να κάνεις αυτό που έχεις υποσχεθεί για να μην βρεθεί κάποιος να σε συγκρίνει με άλλα άτομα. Το καλό είναι ότι θα αρχίσεις να κερδίζεις χρήματα πιθανόν από κάποιους συνεργάτες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το να καταλάβεις τη θέση του άλλου μερικές φορές δεν είναι εύκολο αλλά τώρα θα βρεθείς σε μια τέτοια φάση και σίγουρα θα δικαιολογήσεις ακόμα και κάποιες συμπεριφορές γιατί θα έχεις ανοικτό μυαλό και καλύτερη διάθεση.
Ερωτικά: Η σχέση σου με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο θα είναι πολύ σημαντική γιατί θα καταλάβεις τι χρειάζεται να κάνεις πολύ πιο εύκολα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να κατανοήσεις ακόμα και τις περίεργες αντιδράσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Οι ανοικτόμυαλες πάντως απόψεις σου σε βοηθούν να κερδίσεις ένα δύσκολο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κερδίζεις με το σπαθί σου κάποιες συνεργασίες και αυτές σε βοηθάνε να βγεις από μικρά αδιέξοδα. Είναι μια περίοδος που θα βάλεις τα σχέδια σου σε εφαρμογή γιατί θα βρεις τον δρόμο που σου ταιριάζει.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η δύναμή σου μπορεί να κρύβεται κάτω από την έλλειψη ή τον φόβο να δημιουργήσεις κάτι δικό σου. Αλλά αν το δοκιμάσεις θα δεις ότι θα τα καταφέρεις να ενεργοποιήσεις αυτό το υλικό που έχεις και δεν χρησιμοποιείς.
Ερωτικά: Αν έχεις κάποιες αμφιβολίες για το Λιοντάρι τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να πάρει αποφάσεις για την σχέση σας μόνος/η σου, χωρίς να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις ή συζητήσεις για να καταλάβεις τι γίνεται. Η ελευθερία θα είναι κάτι που όλο αυτόν τον καιρό θα σε στιγματίσει και σίγουρα θα σου κάνει καλό γιατί δεν θα αφήνεσαι στην τύχη.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να αναλάβεις ευθύνες για να δημιουργήσεις κάτι καλό ή πολύ καινούργιο ως προς την μέχρι τώρα κατεύθυνσή σου. Για αυτό θα πρέπει να δοκιμάσεις το διαφορετικό.

Πηγή: astrology.gr