Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου φαίνεται να βρίσκονται σε κομβικό σημείο και ο Άρης σε καλεί να αναλάβεις άμεσα πρωτοβουλίες που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Ωστόσο αν δεν νοιώθεις έτοιμος/η για μια σκληρή αντιπαράθεση, που μάλιστα μπορεί να χαρακτηρίζεται και από κτυπήματα «κάτω από τη ζώνη», καλύτερα να το ξεχάσεις και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου είτε στα σπορ, είτε στις δουλειές σου.

Ερωτικά
Με τον Άρη να βάζει την σφραγίδα του στις εξελίξεις, εκείνο που τονίζεται περισσότερο είναι η κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου. Αν λοιπόν σου δοθεί η ευκαιρία, αξιοποίησέ την, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θες να δεσμευτείς για τίποτα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας ίσως συμβάλλει σε αίσθηση ματαιότητας, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι στη δουλειά σου γίνεσαι αντικείμενο μιας άδικης πολεμικής, που ίσως και να σου «κόβει» τις αποδοχές σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «σε πάρει από κάτω», ίσα-ίσα, που ο επίσης ενεργός Άρης σου δίνει την αφορμή για να ξεκαθαρίσεις τις εργασιακές σχέσεις σου, παίρνοντας τελικά αυτά που σου αξίζουν.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ο Άρης αυξάνει τις «ορέξεις» σου, ο Δίας στην Παρθένο εξακολουθεί να σου προσφέρει ευκαιρίες για μια «γλυκιά ζωή», αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να σε βάλει σε πειρασμό και να την αποσταθεροποιήσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη δημιουργεί μια νέα δυναμική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εδώ όμως είναι που ισχύει η παροιμία «ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται»! Κι αν ένα προσφιλές σου άτομο παραβιάζει τις αρχές σου, ή αυθαιρετεί σε βάρος σου, πριν θυμώσεις ή εκνευριστείς, εξέτασε προσεκτικά μήπως προσπαθεί να σε προστατέψει κι απλά το κάνει με τον δικό του «λάθος» τρόπο.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να την «τρέξεις» για να τσεκάρεις την ανθεκτικότητά της στα δύσκολα! Ακόμη κι αν η πραγματικότητα αποδειχθεί σκληρή, θα έχεις κερδίσει την διάλυση κάθε αυταπάτης που μπορεί να τρέφεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σε αυτήν την φάση, ο ενεργός Πλούτωνας σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου δεν εξαρτώνται τόσο από σένα, όσο από την σύμφωνη ή όχι γνώμη κάποιων ισχυρών, που «λύνουν και δένουν» στο παρασκήνιο. Παράλληλα ίσως συναντήσεις ισχυρές αντιστάσεις τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον, όσο και στις συνεργασίες σου αλλά σε κάθε περίπτωση το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να μην φοβηθείς και διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψει μια έντονη διαφωνία, που όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις προθέσεις και συναισθήματα. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι νέο, είναι προτιμότερο να περιμένεις μια καλύτερη συγκυρία.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου αλλά εσύ καλό είναι να μην βιάζεσαι, ώστε να αποφύγεις τυχόν «παρατράγουδα». Ωστόσο ίσως να μην αρκεί αυτό, αφού σε κάποιες περιπτώσεις θα κληθείς να διαχειριστείς ποικίλες αυθαιρεσίες ή απρόσεκτες επιλογές των άλλων κάτι που μπορεί να σε ενοχλήσει περισσότερο αν πρόκειται για έναν «δικό» σου άνθρωπο.

Ερωτικά
Από την μια πλευρά, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να ενεργοποιηθείς, από την άλλη όμως, ο Κρόνος στον Τοξότη συντηρεί την ανασφάλειά σου κι ίσως τελικά κάνεις την πιο ακατάλληλη κίνηση, την λάθος στιγμή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε θέλει άμεσο/η αποφασιστικό/η κι ετοιμοπόλεμο/η στα οικονομικά σου, αφού ίσως σου παρουσιαστεί μια σχετικά σπάνια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Παράλληλα όμως θα πρέπει να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά», που καιροφυλακτούν για να εκμεταλλευτούν μια απροσεξία σου. Ακόμη ίσως ξοδευτείς για το χατίρι ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ζήσεις μια πρωτόγνωρη σεξουαλική εμπειρία, κυρίως όμως με τον άνθρωπό σου ή με κάποιον/α που γνωρίζεις καλά, αφού για την ώρα το «άγνωστο» εγκυμονεί κάποιους κινδύνους.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε πιέζει να τελειώσεις «μια κι έξω» με όλα αυτά που σε προβληματίζουν ή στέκονται εμπόδια στον δρόμο σου και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Ωστόσο, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να αφήσεις στην ησυχία του οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού εκεί τα πράγματα μπορεί να πάρουν μια δυσάρεστη τροπή.

Ερωτικά
Σε μια γενικότερα δύσκολη περίοδο, η προσωπική σου ζωή μπορεί να σε αποζημιώσει και να σου προσφέρει τις χαρές που επιθυμείς. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι θα δράσεις ελεύθερα, αποφεύγοντας να δεσμευτείς για οτιδήποτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Από καιρό σκέφτεσαι να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε κρατάνε εγκλωβισμένο/η και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη, μπορεί να σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι, ακόμη κι αν η αφορμή της ενεργοποίησής σου είναι μια ρήξη. Ωστόσο ο ενεργός Πλούτωνας ίσως σε κάνει πιο απόλυτο/η στις επιδιώξεις σου και τελικά πιο ανικανοποίητο/η!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό εξακολουθούν να θέλουν να σε παρασύρουν σε μια μυστική συνάντηση, πρόσεξε όμως γιατί σήμερα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσεις τελικά να διατηρήσεις την «ανωνυμία» σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να κάνεις μέσα σε μια ημέρα ό,τι δεν έκανες όλο το προηγούμενο διάστημα, πρόσεξε όμως γιατί ο Κρόνος στο ζώδιό σου δεν συνηγορεί σε… βιασύνες! Καλό είναι να κινηθείς με μέτρο «ζυγίζοντας» τα θέλω σου με τις αντικειμενικές συνθήκες που επικρατούν γύρω σου αλλά και φροντίζοντας πριν δράσεις να κλείσεις πρώτα τις εκκρεμότητες σου.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Ζυγό δημιουργεί «εμπλοκές» μεταξύ φιλίας και έρωτα, την ίδια στιγμή που ο Κρόνος σου ζητά να αναλάβεις ευθύνες που ίσως και να μην σου αναλογούν. Πρόσεξε λοιπόν μήπως θέλοντας να βοηθήσεις μπλέξεις στα χειρότερα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Με τον Άρη στον Ζυγό, οι εξελίξεις τρέχουν, το πιθανότερο μάλιστα είναι ότι θα κληθείς να διαλευκάνεις κάποιες παρασκηνιακές υποθέσεις, «βγάζοντας το φίδι από την τρύπα». Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, για να συμβεί όμως αυτό χωρίς μελλοντικά προβλήματα θα πρέπει να αποκοπείς οριστικά από κάποια πρόσωπα που αποδεδειγμένα σε βλάπτουν.

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα κάνει το αίμα σου να «βράζει» και είναι δύσκολο να μείνεις έξω απ’ το χορό! Προσπάθησε ωστόσο να περιορίσεις την καχυποψία σου και να καταπολεμήσεις αποτελεσματικά το μικρόβιο της ζήλειας!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Κάτω από την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου-Άρη γύρω σου μπορεί να επικρατούν ποικίλες εντάσεις ή αντιδικίες αλλά η εμπλοκή σου σε αυτές μόνον καλό δεν θα σου κάνει, αντίθετα θα σε φθείρει χωρίς ουσιαστικό λόγο. Καλό είναι λοιπόν να αξιοποιήσεις την δυναμική της όψης καλλιεργώντας κυρίως τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και μένοντας επικεντρωμένος/η στις αναζητήσεις σου.

Ερωτικά
Οι προτάσεις δεν θα σου λείψουν, κάθε άλλο μάλιστα. Το πρόβλημα είναι ότι τα άτομα που ελκύεις βλέπουν τις διαπροσωπικές σχέσεις ανισότιμα, ως μια «μάχη», που έχει «νικητή» και «ηττημένο», κάτι που αργά ή γρήγορα θα σε «χαλάσει».

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Οι όψεις του Άρη με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα σου ζητούν να ασχοληθείς με μια σειρά από υποθέσεις που έχουν σαν κοινό χαρακτηριστικό την διερεύνηση και αποκάλυψη της αλήθειας. Παράλληλα και σε πιο πρακτικό πλαίσιο, καλείσαι να δώσεις άμεσες λύσεις σε οικονομικά θέματα αλλά και να δρομολογήσεις στον επαγγελματικό τομέα, κάτι ξεχωριστό ή που γίνεται για πρώτη φορά.

Ερωτικά
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διοχετεύσεις την πλεονάζουσα ενέργειά σου είναι το καλό σεξ, που μάλιστα στην παρούσα φάση θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως «ισοδύναμο» κάποιων άλλων ανεπιθύμητων καταστάσεων.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr