Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/1

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/1

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσεις ένα επαγγελματικό σου θέμα ορίζοντας νέες παραμέτρους και διορθώνοντας όσα δεν «δούλεψαν». Παράλληλα, ο ενεργός Δίας στηρίζει τις επιδιώξεις σου κι ίσως λάβεις βοήθειες που θα προωθήσουν το έργο σου. Ακόμη οι συνθήκες ευνοούν την προμήθεια εξοπλισμού και την ρύθμιση εργασιακών θεμάτων.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε φέρνει πιο κοντά σε μια «εξωτική» περιπέτεια αλλά αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να ανανεώσεις την σχέση σου μέσα από κοινές δράσεις ή πολύ περισσότερο ένα ταξίδι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με την συνδρομή του Δία, η καθημερινότητά σου γίνεται ευκολότερη αλλά και πιο χαρούμενη, αφού πλαισιώνεσαι από πρόσωπα με τα οποία έχεις και μπορείς να μοιραστείς πολλά. Ίσως μάλιστα σου μπουν ιδέες για ένα ταξίδι, που θα σε κάνει ακόμη πιο ευτυχή! Παράλληλα, η επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την διάθεσή σου να ολοκληρώσεις έναν ημιτελή κύκλο σπουδών.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο και όλα είναι ανοιχτά. Να θυμάσαι ωστόσο ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες, οι καυγάδες είναι πιο εύκολοι, ενώ και η επισημοποίηση μιας σχέσης θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μελλοντικές εμπλοκές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Κάθε επιτυχία σου είναι βέβαια απόρροια των ικανοτήτων αλλά και της τύχης σου, η οποία μάλιστα στην παρούσα φάση «σκέφτεται» να σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα! Έτσι λοιπόν μπορεί να ωφεληθείς άμεσα από την παρέμβαση ενός προσώπου της οικογένειάς σου ή να λάβεις ένα σπουδαίο κληροδότημα. Επιπλέον, η επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω σε ωθεί να ρυθμίσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε ένα νέο ξεκίνημα κι αν είσαι μόνος/η ίσως «πέσεις» πάνω στον «άνθρωπό σου» εντελώς τυχαία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να διαχειριστείς την… ελευθερία σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας φροντίζει έτσι ώστε η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα να λάβει συγκεκριμένη μορφή, μέσα από την υλοποίηση μιας επικερδούς συνεργασίας. Ίσως μάλιστα να προχωρήσει και να «κλειδώσει» μια συμφωνία που μέχρι τώρα δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί εξ αιτίας κάποιων τυπικών κωλυμάτων. Επιπλέον μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε καλό δρόμο, αν όμως η «ρέντα» σου δεν συνδυαστεί και με μια ορθή αξιολόγηση, ίσως τελικά αναλωθείς σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι πέραν της καλοπέρασης!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας σου δίνει πλεονέκτημα στα εργασιακά σου κι είτε πρόκειται για την διεκπεραίωση «τεχνικών» θεμάτων, είτε απλά για την έναρξη ενός κύκλου δραστηριοτήτων, όλα μπορεί να πάνε κατ’ ευχήν! Μάλιστα, η επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω, σε ωθεί να επαναφέρεις στο προσκήνιο ένα plan B αλλά και να αξιοποιήσεις εργαλεία και εξοπλισμό που είχες την προνοητικότητα να συντηρήσεις.

Ερωτικά
Για την ώρα η Αφροδίτη σου δίνει πλεονέκτημα στις σχέσεις σου κι ίσως κάποια πράγματα να εξελιχθούν πιο εύκολα από όσο περίμενες. Πρόσεξε όμως γιατί όπως λέει κι η παροιμία «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει στην αποκατάσταση της σχέσης σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ παράλληλα σε καλεί να «ξαναθυμηθείς» κάποια από τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, που σου είχαν προσφέρει μεστές στιγμές στο παρελθόν και εξακολουθούν να σε συγκινούν. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας στηρίζει κάθε επενδυτική προσπάθεια σου.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο με την προοπτική να «διορθώσετε» τα κακώς κείμενα και να κάνετε μαζί μια ακόμη προσπάθεια.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει στην επανεξέταση ενός θέματος που αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σου και τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να αρθούν περιορισμοί αλλά και να κλείσουν «πληγές» που άφησαν πίσω τους κάποιες πρόσφατες εξελίξεις. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας στηρίζει κάθε αναπτυξιακή δράση σου, ίσως μάλιστα λάβεις πολύτιμες βοήθειες από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Ερωτικά
Θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψετε ή βγείτε έξω με παρέα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως υπάρξει μια θετική εξέλιξη που θα σε ενθουσιάσει!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής σε φέρνει σε επαφή με κάποια πρόσωπα που σου είχαν «σταθεί» στο παρελθόν και σίγουρα μπορεί να σου προσφέρουν ξανά λύσεις και διεξόδους σε ορισμένα θέματα που δεν «περπατάνε». Επιπλέον, σε καλεί να αξιοποιήσεις κάθε διαθέσιμη εναλλακτική λύση στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας συμβάλλει στο να εμπλουτίσεις την κατάρτιση και τις γνώσεις σου.

Ερωτικά
Οι ευκαιρίες βέβαια δεν σου λείπουν αλλά στην παρούσα φάση έχεις να κερδίσεις πολλά περισσότερα, αν κρατήσεις μια σχέση σε φιλικό επίπεδο και δεν την «περάσεις» σε μια πιο προσωπική σφαίρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται κυρίως σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, κι όχι άδικα, αφού φαίνεται να «ξαναζωντανεύουν» οι προοπτικές μιας σημαντικής επιτυχίας. Ίσως μάλιστα λάβεις μια «κομβική» βοήθεια από ένα «πρόσωπο-κλειδί». Παράλληλα, η επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση κάποιων αγαθών ή την επιστροφή χρημάτων που τα είχες… ξεγραμμένα!

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να «παρελαύνει» στο ζώδιό σου, έχεις την αίσθηση ότι όλα εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου αλλά να θυμάσαι ότι σύντομα θα κληθείς να δοκιμαστείς και στα πιο δύσκολα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σου για να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις οτιδήποτε είχε μείνει ημιτελές ή δεν είχε προχωρήσει εξ αιτίας κάποιων περιορισμών, που στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν πια. Ίσως μάλιστα σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις κι ένα ταξίδι που είχε αναβληθεί στο παρελθόν για λόγους «ανωτέρας βίας». Παράλληλα ο ενεργός Δίας δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει σε μια σημαντική διάκρισή σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια με πολλές υποσχέσεις ή πειρασμούς κι όλα αυτά βέβαια έχουν ενδιαφέρον αλλά καθιστούν δύσκολη την προσαρμογή σου σε μια σταθερή σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικά ανοίγματα και αγορές που ακόμη κι αν κινούνται στα όρια της σπατάλης, είναι βέβαιο ότι σε βοηθούν να κρατήσεις ψηλά το ηθικό σου. Παράλληλα, η επιστροφή του Ερμή στον Αιγόκερω σε καλεί να ενεργοποιήσεις τις δυνατότητες μιας μάλλον μυστικής συμφωνίας, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, όσον αφορά την προστασία σου από έξωθεν επιβουλές.

Ερωτικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται κυρίως σε διερευνητικές όσο και αποκαλυπτικές συζητήσεις σχετικά με τις πραγματικές ανάγκες της σχέσης σου αλλά και των επαφών σου… γενικότερα!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Μάλιστα, σε ανάλογο μήκος κύματος «εκπέμπει» και ο ανάδρομος Ερμής, που στην παρούσα φάση ξαναφέρνει στο προσκήνιο φιλίες και ενδιαφέροντα μιας άλλης εποχής! Φρόντισε μόνον να μην αναλωθείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού, που δεν θα έχουν κανένα πρακτικό όφελος.

Ερωτικά
Όλα βαίνουν καλώς, προσπάθησε ωστόσο να μην μπλεχτείς σε «διπλές» καταστάσεις, που ίσως σήμερα να δείχνουν «ανώδυνες» αλλά αύριο θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr