Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/10

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει την δημιουργικότητά σου και το καλό είναι ότι η διάθεσή σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου, οδηγώντας σε ακόμη πιο πλούσια αποτελέσματα. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να «σκύψεις» επάνω στις ανάγκες ή τις επιθυμίες ενός αγαπημένου σου προσώπου, εκπληρώνοντάς τις πριν αρχίσουν οι γκρίνιες.

Ερωτικά
Οι προκλήσεις και οι πειρασμοί πολλαπλασιάζονται αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, πρόσεξε μήπως αυτή η επιλογή που φαντάζει ως ιδανική, αποδειχθεί τελικά η πιο προβληματική. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, να θυμάσαι ότι η ανασφάλεια είναι κακός «σύμβουλος».

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τις διαδοχικές εναλλαγές των καταστάσεων, τελικά όμως όλα θα έρθουν στην θέση τους. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να είσαι έτοιμος/η είτε για να υποδεχθείς κάποιους έκτακτους μουσαφίρηδες, είτε να «μετακομίσεις» προσωρινά σε άλλο πόστο.

Ερωτικά
Ο Άρης σέρνει τον «χορό» των διεκδικήσεων κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση είναι πιθανόν να νιώσεις ότι «απειλείται» η συνοχή της. Αν όμως είσαι μόνος/η μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου, ελπίζοντας βάσιμα ότι τελικά θα κερδίσεις αυτόν/ην που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμά σου με έξτρα δραστηριότητες, που όμως δεν έχουν όλες τους την ίδια βαρύτητα, ίσως μάλιστα κάποιες από αυτές να μην αξίζουν καν την προσοχή σου. Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά αν χάσεις το μέτρο, απλά θα «ξοδευτείς» από εδώ κι από κει.

Ερωτικά
Ο Ερμής σου γνωρίζει κόσμο, θέτοντας όμως ως απαραίτητη προϋπόθεση μιας σχέσης την καλή επικοινωνία. Κι αν διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει, μην προσπαθήσεις να πιέσεις τα πράγματα σε μια κατεύθυνση που δεν φαίνεται να έχει μέλλον μπροστά της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μια υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος ίσως πάρει ανησυχητικές διαστάσεις εξ αιτίας των ολοένα αυξανόμενων απαιτήσεων κι ίσως κάποια στιγμή διαπιστώσεις ότι τα πράγματα κινούνται έξω από τον έλεγχό σου. Σύντομα όμως οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν, αφού αναμένεται να λάβεις σημαντικές βοήθειες. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει κι ένα έξτρα δώρο.

Ερωτικά
Τουλάχιστον για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα κάποιες υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν μακριά από αυτό που πραγματικά θα ήθελες να ζήσεις με τον άνθρωπο σου κι αυτό μπορεί τελικά να οδηγήσει σε γκρίνιες και αχρείαστες «αψιμαχίες».

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή στις εξελίξεις κι ίσως θελήσεις να αποδείξεις την υπεροχή σου με κάποιες «ηρωικές» πράξεις. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αν δεν διαθέτεις τα ανάλογα προσόντα, τελικά η καθημερινότητά σου μπορεί να εξελιχθεί σε «φάρσα», από την άλλη πλευρά όμως, αν πετύχεις αυτό που θέλεις, θα κερδίσεις πολλούς «πόντους» θαυμασμού κι εκτίμησης.

Ερωτικά
Η καρδιά σου είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση, αυτήν την φορά όμως φαίνεται ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα κι αν διαπιστώσεις πως προκύπτουν διαρκώς εμπόδια σε μια προσωπική υπόθεση σου, καλό είναι να μην επιμείνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής, λαμβάνοντας αν χρειαστεί τα αναγκαία μέτρα ώστε να αντεπεξέλθεις σε μια προσωρινή «αρρυθμία». Ανεξάρτητα όμως από όλα αυτά, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να χαλαρώσεις μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε αποσπάσει, επιτυγχάνοντας τελικά την εσωτερική σου εναρμόνιση.

Ερωτικά
Ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια ανασκόπηση εφ’ όλης της ύλης, εντοπίζοντας ενδεχόμενα λάθη στον χειρισμό των προσωπικών σου υποθέσεων. Παράλληλα βέβαια θα αναπολήσεις και κάποιες πολύ καλές στιγμές, παίρνοντας κουράγιο για την συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Νέες γνωριμίες «ακυρώνουν» την μοναξιά σου, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα «ζυμωθεί» μια αξιόλογη φιλία. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε «ταλαιπωρήσει» με απαιτήσεις φίλων, που δεν θα έχουν απαραίτητα κάποια σοβαρότητα, ώστε να αξίζουν πραγματικά τον κόπο σου.

Ερωτικά
Κάθε πράμα στον καιρό του! Ο Κρόνος μπορεί να εγείρει εμπόδια στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να σε αναγκάσει να ασχοληθείς με κάποια υπόθεση που επείγει, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου ενδέχεται να «σκοντάψουν» επάνω σε πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις κι ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή να αναπροσαρμόσεις την στρατηγική σου. Σε διαφορετική περίπτωση, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε «εξαντλήσει» με συγκρούσεις για «χαζά» θέματα που ίσως τελικά και να μην υφίστανται μετά από λίγες ώρες.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας μεγεθύνει την ασάφεια στην προσωπική σου ζωή, δημιουργώντας διαρκώς ερωτήματα που ψάχνουν αγωνιωδώς μια απάντηση. Αλλά αν τίθεται ένα θέμα εμπιστοσύνης αυτό δεν αφορά μόνον τον άνθρωπό σου αλλά και τους «καλοθελητές».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η πολυπραγμοσύνη σου «κτυπάει κόκκινο» κι αν δεν φροντίσεις να οργανώσεις στοιχειωδώς τον χρόνο σου και να ιεραρχήσεις τις δραστηριότητές σου, ίσως τελικά φανείς ανακόλουθος/η σε κάποια πράγματα, αφήνοντας αρνητικές εντυπώσεις. Αντίθετα στο πεδίο των πνευματικών αναζητήσεων η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο παραγωγική και ουσιώδης, επ’ ωφελεία όλων.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμος να σε μπλέξει σε μια υπόθεση, όπου ενδέχεται να «φορτωθείς» τα προβλήματα του/της συντρόφου σου κι επειδή αυτό δεν είναι του στυλ σου, αν χρειαστεί, ξεκαθάρισε από την αρχή τα όρια και τις ανάγκες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ρυθμίσεις μια σειρά από θέματα που άπτονται των οικονομικών σου, ξεκινώντας αναπόφευκτα από την πληρωμή κάποιων λογαριασμών. Ακόμη όμως κι αν προσωρινά μείνεις «ταπί», θα υπάρξουν κάποια έσοδα που θα διασκεδάσουν τις όποιες ανησυχίες σου. Μπορείς ακόμη να διαχειριστείς την έλλειψη ρευστότητας με κάποιο μικρό δάνειο.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση οι ερωτικές σου επιδόσεις φαίνεται να εξαρτώνται άμεσα από το πόσο ασφαλής νοιώθεις οικονομικά κι επαγγελματικά. Κι αν παρ’ ελπίδα βασανίζεσαι από άγχη, φρόντισε να μην τα πάρεις μαζί σου στο κρεβάτι σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θα ήθελες να δρομολογηθούν εξαρτώνται τελικά από άλλους, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να έχεις «από κοντά» κάθε πρόσωπο που θα μπορούσε να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου. Ίσως βέβαια η Σελήνη στον Λέοντα σε φέρει ενώπιον ιδιοτροπιών που δύσκολα ικανοποιούνται κι εδώ είναι που θα χρειαστεί η ευστροφία σου!

Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι κυμαινόμενη, καθρεφτίζοντας ενδεχομένως και την γενικότερη αστάθεια που επικρατεί στις σχέσεις σου. Αργά ή γρήγορα όμως ο Κρόνος θα σε αναγκάσει να «πάρεις στις πλάτες σου» μια υπόθεση, που δεν θα την έλεγες κι εύκολη!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου αλλάζουν διαρκώς κι ίσως θα ήταν λάθος να καταλήξεις σε συμπεράσματα και πολιτικές πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος της αστάθειας. Αν μάλιστα πάρεις στα σοβαρά κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις, προσπαθώντας να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα, η Σελήνη στον Λέοντα θα σου «αποδείξει» ότι τελικά τζάμπα πάσχιζες και αγωνιούσες.

Ερωτικά
Ο Άρης αλλάζει τα δεδομένα κι αν πέρασες πρόσφατα μέσα από αντεγκλήσεις και διαφωνίες, ίσως ανταμειφθείς με μια δυνατή αγκαλιά που θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα. Αν πάλι ήσουν αμέτοχος σε οτιδήποτε, ετοιμάσου για την περιπέτεια που έρχεται!

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr