Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αν επιζητάς μια συνταρακτική βελτίωση των οικονομικών σου, η Αφροδίτη και η Σελήνη στον Σκορπιό σε ενθαρρύνουν να προσπαθήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση με κάθε εφικτό τρόπο. Φυσικά προηγούνται τα «τυχερά» αλλά επειδή το σύμπαν έχει πολλούς τρόπους να «μεταφράζει» την θετική επιρροή των ουρανίων σωμάτων, μην απορήσεις αν σου έρθουν χρήματα από κάπου που δεν περιμένεις.

Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα τονίζεται κυρίως η σεξουαλικότητα σου κι ίσως… εξ αιτίας της, δημιουργηθούν τελικά πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις στα προσωπικά σου. Να θυμάσαι όμως ότι αυτό που θέλεις το πρωί μπορεί να μην σου κάνει το βράδυ!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό βελτιώνουν τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, προωθώντας εκείνες που σε καλύπτουν υλικά και συναισθηματικά. Δες λοιπόν θετικά μια νέα πρόταση κι ακόμη αν αρχικά ανησυχήσεις από την διατάραξη των μέχρι τώρα ισορροπιών στην ζωή σου, έχε πίστη, αφού αυτά που θα ακολουθήσουν μπορεί να είναι τα καλύτερα.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, η μεγάλη ποικιλία στις επιλογές σου, θα σε αφήσει ευχαριστημένο/η και θα βελτιώσει την ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις περιστάσεις για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου σε όλα τα επίπεδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ακόμη κι αν αρχικά ανησυχήσεις από μια «δύσκολη» εξέλιξη, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσουν να βρεις μια ουσιαστική λύση σε ένα θέμα υγείας, είτε προσωπικό, είτε ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα ευνοείσαι στα εργασιακά σου, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και στην αναβάθμιση του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου.

Ερωτικά
Για σήμερα το πεδίο «δράσης» σου φαίνεται να είναι ο χώρος της εργασίας σου και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς με… πολλούς τρόπους το πλεονέκτημα που σου παρέχει η προτίμηση κάποιου/ας προς το πρόσωπο σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό αναμένεται να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου μόνον στα ερωτικά, αφού υπάρχουν ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που μπορούν να σε «γεμίσουν» το ίδιο ευχάριστα. Παράλληλα, αν είσαι γονιός αξιοποίησε το timing για να έρθεις πιο κοντά με το παιδί σου, που φαίνεται να ζητά μια… μεγαλύτερη αγκαλιά!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου, διευρύνοντας μάλιστα τον κύκλο των κοινών δραστηριοτήτων σας. Αλλά και αν είσαι μόνος/η, μπορεί να προκύψει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην οικογενειακή σου ζωή σε βοηθούν να επανεξετάσεις κάποιες προοπτικές που μέχρι χθες έδειχναν ανεδαφικές. Ίσως πάλι να γίνουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου ή να αλλάξεις προσωρινά τόπο διαμονής. Επιπλέον, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλουν σε μια συνολική ανασκόπηση-διερεύνηση του παρελθόντος σου.

Ερωτικά
Το κλίμα είναι «οικογενειακό» και οι όποιες εντάσεις υποχωρούν για να αντικατασταθούν από όλα εκείνα που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Από εκεί και ύστερα, η διαχείριση του πλεονεκτήματος σου επαφίεται σε σένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να διευρύνουν την αντίληψη σου βοηθώντας σε να «πιάσεις» πράγματα που μέχρι χθες έμοιαζαν ακατάληπτα. Ίσως ακόμη συμβάλλουν στο άνοιγμα ενός σημαντικού κύκλου σπουδών ή σε ένα ταξίδι αλλά η άμεσα αισθητή συνεισφορά τους μπορεί να είναι οι ποικίλες διευκολύνσεις που σου παρέχουν στην καθημερινότητα σου.

Ερωτικά
Μια γνωριμία κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σου, θα σε κάνει να νοιώσεις… πολύ καλά κι αν είσαι μόνος/η, μπορείς να… ελπίζεις! Αν πάλι είσαι σε μια σχέση, μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές με καλή παρέα και τον άνθρωπο σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθούν να διώξεις μακριά τους φόβους και τις ανησυχίες σου για το αύριο. Έστω κι αν η θετική επιρροή τους φέρει κάτι προσωρινό, θα έχεις μάλλον την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημα σου ή να καλύψεις κάποιες από τις βασικές ανάγκες σου με την συνδρομή άλλων. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κερδίσεις κάτι που διεκδικούν πολλοί.

Ερωτικά
Έχεις καλές πιθανότητες για να ευνοηθείς σε μια ερωτική «διαμάχη», καλό θα ήταν όμως να εξετάσεις τα πράγματα με κριτήριο τις πραγματικές σου ανάγκες και όχι αυτά που απλά σου αφήνουν μια «αίσθηση νίκης»!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το σύμπαν σε «πάει» και σίγουρα θα δικαιωθείς αν εξαντλήσεις τις δυνατότητες σου για να πετύχεις κάποια πράγματα που μέχρι χθες θεωρούσες πως δεν γίνονται. Για να συμβεί αυτό βέβαια ίσως περάσεις από «σαράντα κύματα» και αβέβαιες καταστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση η Σελήνη και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, είναι πρόθυμες να σου προσφέρουν τις ευκολίες και την τύχη που χρειάζεσαι.

Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον ασταθής κι ίσως βιαστείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για τις προθέσεις κάποιου/ας ή προβείς σε κινήσεις που σε πρώτη φάση μπορεί να σε εκθέσουν. Όμως… τέλος καλό, όλα καλά!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ίσως συμβάλλουν στο να βιώσεις μια σχετικά σπάνια κατάσταση μοναχικότητας, μέσα στην οποία όμως θα ανακαλύψεις κάποιες κρυμμένες ή ανεκδήλωτες δημιουργικές δυνατότητες σου. Μπορεί πάλι να σου αποκαλυφθούν μυστικά ή να λάβεις γνώση κάποιων παρασκηνιακών κινήσεων, αποκτώντας τελικά μια πιο πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα.

Ερωτικά
Για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα τα «κρυφά» κι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο κι ίσως μάθεις πολλά για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν πάλι ενδώσεις σε μια «πονηρή» πρόταση, φρόντισε να λάβεις τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα αλλά και η γνωριμία σου με διακεκριμένα άτομα, μπορούν να συμβάλλουν στην διεκπεραίωση μιας υπόθεσης σου, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αργούσε πολύ να υλοποιηθεί. Επιπλέον, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό φαίνεται να εξομαλύνουν τις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως λυθούν κάποιες πρόσφατες παρεξηγήσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκές, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου αλλά αν εντυπωσιαστείς από ένα πρόσωπο, πιθανότατα πρόκειται για την αρχή μιας όμορφης φιλίας, χωρίς κάτι περισσότερο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Έστω κι αν σε πρώτη φάση έρθεις σε επαφή με άτομα μιας διαφορετικής αντίληψης ή νοοτροπίας, η παρουσία της Σελήνης και της Αφροδίτης στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία για να πετύχεις κάτι «μεγάλο», οπότε φρόντισε από την πλευρά σου να τα κάνεις όλα… σωστά! Ακόμη κι αν δεν πρόκειται για κάτι διαρκές αλλά προσωρινό, είναι βέβαιο ότι θα «ξεκλειδώσεις» το ενδιαφέρον των άλλων.

Ερωτικά
Αν και για την ώρα το θέμα φαίνεται να εξαντλείται σε φιλοφρονήσεις ή ερωτικές «αψιμαχίες», με αφορμή μια επαγγελματική υπόθεση, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου με τα πλούσια προσόντα του.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλουν σε ένα ενδιαφέρον αλλά και όμορφο ταξίδι, ίσως όμως έχουν να κάνουν πολύ πιο καίρια «δουλειά» σε σχέση με την επιμόρφωση σου και την φιλοσοφία ζωής που σε διέπει. Κι εδώ συμπεριλαμβάνονται τόσο η επαφή σου με ένα «φωτισμένο» άτομο όσο και η ένταξη σου σε έναν κύκλο πνευματικής αναζήτησης.

Ερωτικά
Έχοντας ουσιώδη επικοινωνιακά πλεονεκτήματα, είναι βέβαιο ότι μπορείς να «τραβήξεις» πολύ κόσμο, είτε «κυκλοφορήσεις», είτε αρκεστείς στις ευκαιρίες που μπορούν να σου παράσχουν τα κοινωνικά δίκτυα και τα… τηλέφωνα!

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr