Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε καλεί να προωθήσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την ζωή σου απλούστερη και πιο… ελεύθερη!. Επιπλέον σου παρέχει την δυνατότητα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που η διαφορετικότητα τους θα σε βοηθήσει να «σπάσεις» ταμπού και να ξεπεράσεις εκείνες τις προκαταλήψεις που σε εμποδίζουν να πας μπροστά.

Ερωτικά
Ο Ουρανός στο ζώδιο σου σε θέλει ανεξάρτητο/η και… ανένδοτο/η απέναντι σε οτιδήποτε σε περιορίζει, οπότε η «προσαρμογή» σου σε μια σχέση με «κλασσικά» χαρακτηριστικά καθίσταται μάλλον δύσκολη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι ίσως ενοχληθείς από μια εξέλιξη που δεν περίμενες. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας σε βοηθά να αξιοποιήσεις μια ανενεργή δυνατότητα ή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική. Επιπλέον, ένα φίλος ή μια φίλη μπορεί να αποδειχθεί το κρυφό «χαρτί» σου.

Ερωτικά
Το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ σου, με αποτέλεσμα όλα εξελίσσονται όπως τα θέλεις. Πλούσια συναισθήματα, καλή παρέα και κυρίως μια αίσθηση ασφάλειας συνθέτουν μια πραγματικότητα, που δεν συναντάς κάθε μέρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Από την μια πλευρά ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, «παγώνοντας» ίσως και κάποιες σχέσεις που δεν σε βοηθούν αλλά σε δυσκολεύουν. Από την άλλη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, προσφέροντας μια επιπλέον διέξοδο σε μια επαγγελματική υπόθεση που έχει «κολλήσει».

Ερωτικά
Η ζωή σου θέτει δίλημμα: Να διαλέξεις κάτι «ασταθές» κι αβέβαιο που όμως διατηρεί ανέπαφη την ανεξαρτησία σου ή να μπεις σε μια «κλειστή» σχέση, πλούσια σε συναισθήματα αλλά και… εξαρτήσεις;

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα απελευθερώνει μνήμες και συναισθήματα, κάτι που ίσως αναστείλει μια απόφαση που αφορά στην δουλειά σου και «κανονικά» θα έπρεπε να πάρεις με «κρύο αίμα». Και τελικά ίσως να βρεθείς σε μεγάλο δίλημμα, για το αν θα ενδώσεις στις «ρεαλιστικές» πιέσεις να αλλάξεις ένα καθεστώς ή αν θα «οχυρωθείς» σε αυτά που σε δένουν με ανθρώπους και καταστάσεις.

Ερωτικά
Όσο κι αν ο άνθρωπος σου προσπαθήσει να σε αιφνιδιάσει με τις επιλογές ή την στάση που κρατά, έχεις τον τρόπο να τον επαναφέρεις στην… τάξη, χρησιμοποιώντας το βασικό σου «όπλο», την… αγκαλιά!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε καλεί να «φρεσκάρεις» την καθημερινότητα σου, επιλέγοντας δράσεις και ενδιαφέροντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Σε αυτό ίσως να συμβάλλει κι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην ζωή σου και δεν δεσμεύεται από κώδικες συμπεριφοράς ή προκαταλήψεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να αναβιώσει μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος.

Ερωτικά
Για την ώρα έχεις το πλεονέκτημα, αφού ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που μπορούν να κρατήσουν την διαφορετικότητα τους ή να κάνουν «τρέλες», χωρίς να χάσουν την επαφή με τις συναισθηματικές ανάγκες του/της συντρόφου τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς κυρίως με θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να επανεξετάσεις ένα θέμα που θεωρούσες «τελειωμένο». Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι αν δεν θες να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης, δεν έχεις παρά να αιφνιδιάσεις πρώτος/η!

Ερωτικά
Το παρελθόν σε «κυνηγά» και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή κόντρα στην όποια λογική σου. Ίσως όμως να μην γίνεται διαφορετικά, ιδιαίτερα αν έχεις κάποια «απωθημένα» που πρέπει να ζήσεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό εμπλουτίζει την ζωή σου με νέα ενδιαφέροντα κι ίσως λάβεις μια είδηση ή μια πρόσκληση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά όμως η στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου μπορεί να σε «ξεβολέψει». Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας σου ζητά να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε ένα «ξεχασμένο» θέμα που αφορά στην υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανανεώσεις την σχέση σου αλλά και να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, αφού στην παρούσα φάση είναι εκείνη που μπορεί να σου προσφέρει το «κάτι άλλο» που ζητάς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ωθεί να διευθετήσεις μια οικονομική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι εδώ ίσως να δυσκολευτείς έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το συμφέρον σου. Παράλληλα όμως ο ενεργός Ουρανός δρομολογεί αλλαγές στα εργασιακά σου κι αν φερθείς έξυπνα μπορείς να βρεις τις εναλλακτικές λύσεις που χρειάζεσαι.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αυξάνει την γοητεία σου, ο ενεργός Χείρωνας σε «βομβαρδίζει» με συναισθήματα κι ίσως τελικά επιδείξεις δημόσια την «αδυναμία» σου για ένα πρόσωπο από το οποίο προσδοκάς πολλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε καλεί να συνθέσεις το παλιό με το καινούριο και το αίσθημα ανεξαρτησίας με όλα εκείνα που σε συνδέουν με τους «δικούς σου» ανθρώπους και σίγουρα παραπέμπουν σε συγκεκριμένες εξαρτήσεις. Κι ίσως η καλύτερη λύση είναι να ενδώσεις μεν σε όσα υπαγορεύει το «εθιμικό δίκαιο», κρατώντας όμως την αυτονομία σου στις καθαρά προσωπικές σου υποθέσεις.

Ερωτικά
Σε μια φάση όπου μπορεί να κρίνονται πολλά για την συνέχεια, οφείλεις να βάλεις στην άκρη το τι θα ήθελαν οι άλλοι από σένα και να επιλέξεις αυτό που συνάδει με το αίσθημα ελευθερίας σου και ξέρεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις για… πάντα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε καλεί να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή τεχνική κι ίσως σε φέρει σε επαφή με κάποιον «μάστορα» του είδους. Επιπλέον ξυπνά μέσα σου μνήμες και συναισθήματα, κάνοντας σε λίγο πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά». Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ανακινεί ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ο ενεργός Ουρανός θα αποπειραθεί να την «ταρακουνήσει», ίσως μέσω κάποιων αποκαλύψεων που θα σε σοκάρουν. Αν όμως είσαι μόνος/η μπορεί να βρεις… ανέλπιστα τον τύπο της σχέσης που αναζητάς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε βοηθά να αναδείξεις την διαφορετικότητα σου και να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που την… καταλαβαίνουν! Επειδή όμως παράλληλα περιστοιχίζεσαι και από άτομα που θα σε προτιμούσαν πιο «αισθηματία», είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεθείς σε δίλημμα για την πολιτική που θα ακολουθήσεις. Παράλληλα, ίσως «ανακάμψει» μια παλιά οικονομική υπόθεση.

Ερωτικά
Μπορεί να διακηρύσσεις… διάφορα περί «μη δέσμευσης» αλλά τελικά όλα κρίνονται στην πράξη και κινδυνεύεις να περιπέσεις σε ουσιώδεις αντιφάσεις, αποδεχόμενος/η μια κατάσταση που κάθε άλλο παρά ανεξαρτησία θυμίζει!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν κι αν μεν αυτό αφορά τις δημιουργικές σου αναζητήσεις, θα έχεις την δυνατότητα να «εμβαπτιστείς» σε παραδοσιακές ιδέες ή φόρμες που διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους. Αν όμως όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, ίσως κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε μνήμες και εξαρτήσεις, που δεν βοηθούν πουθενά.

Ερωτικά
Όσα «λάθη» κι αν κάνεις αυτήν την περίοδο, έχεις τον φύλακα-άγγελο σου να σε προστατεύει, οπότε μην φοβάσαι τίποτα. Ίσως μάλιστα κάποιο από αυτά τα «λάθη» να αποδειχθεί «θησαυρός» οδηγώντας σε στον σωστό δρόμο.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr