Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Με την Αφροδίτη και τον Ερμή να «οργιάζουν» στους ουρανούς, έχεις την δυνατότητα να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή, να βελτιώσεις το επίπεδο των δημοσίων σχέσεων σου αλλά και να αναδείξεις τα προσόντα σου από τα πιο καθημερινά μέχρι τα πιο ειδικά. Παράλληλα όμως μπορεί «να βγουν στην φόρα» και κάποιες «γλυκές» αδυναμίες σου.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα για το αν θα «αποσυρθείς στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σου» ή θα «τσιμπολογήσεις» σε μια κοινωνική εκδήλωση, δεν έχεις όμως παρά να τα κάνεις και τα δύο!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η ημέρα έχει για σένα έναν επικοινωνιακό και κοινωνικό χαρακτήρα, φρόντισε όμως να μην αναλωθείς μόνον σε… χαριεντισμούς και συλλογή «άχρηστων» πληροφοριών αλλά να αναζητήσεις και κάποιες ειδικές γνώσεις, που θα σου προσφερθούν «στο πιάτο». Επιπλέον ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοούν τα ταξίδια και τις εκδρομές.

Ερωτικά
Σίγουρα πρόκειται να γνωρίσεις άτομα που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αλλά σε κάθε περίπτωση η τελική διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία για να αποκτήσεις διάφορα «αξεσουάρ» και να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα σημαντικό δώρο. Παράλληλα φαίνεται πως η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στο «φόρτε» της και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αξιολογήσεις επαρκώς τις νέες γνωριμίες, ώστε να μην σπαταλήσεις τον χρόνο σου.

Ερωτικά
Το πρόβλημα σου σε αυτήν την φάση δεν είναι η ποσότητα των διαθέσιμων επιλογών σου αλλά κυρίως η ποιότητά τους. Μάζεψε λοιπόν τις πληροφορίες σου κι ύστερα πράξε αναλόγως.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη κι ο Ερμής στο ζώδιό σου έχουν κέφια και το βέβαιο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα νοιώσεις «μόνος κι έρημος» σε αυτήν την ζωή. Το πώς όμως θα διαχειριστείς όλη αυτήν την «κοσμοπλημμύρα» στην ζωή σου, είναι ένα καθαρά δικό σου θέμα. Ησυχία πάντως δεν θα βρεις, οπότε καλό είναι να προσαρμοστείς έγκαιρα σε μια πιο «κοινωνικοποιημένη» καθημερινότητα.

Ερωτικά
Σήμερα έχεις την δυνατότητα να εξαντλήσεις όλη την «γκάμα» των συναισθημάτων σου από τις αγκαλιές, την συμπόνια και την προστασία των αδυνάτων, μέχρι την… ανελέητη γκρίνια σου!

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Με την συνδρομή του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο, μυστικά και ντοκουμέντα έρχονται στο φως, χωρίς όμως απαραίτητα να πρόκειται για κάτι σημαντικό. Το πιθανότερο είναι να αφορούν στις ζωές των άλλων, οπότε εκείνο που σου μένει να κάνεις είναι να «κρατήσεις επίπεδο» και να μην αναλωθείς σε κουτσομπολιά και ανούσιες υποθέσεις

Ερωτικά
Το «πώς» και το «γιατί» μιας υπόθεσης φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο από όσο της αξίζει, αν όμως δεν πρόκειται για κάτι δικό σου, μπορείς απλά να «καταθέσεις» την γνώμη και τις συμβουλές σου.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αν σκέφτεσαι να μείνεις «κλεισμένος/η» στο σπίτι ή σε κάποιο «καταφύγιο», μάλλον δεν πράττεις ορθά, αφού η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Καρκίνο δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για μια ευχάριστη όσο και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή. Βγες λοιπόν από το «καβούκι» σου και μοιράσου με άλλους τις χαρές ή τους προβληματισμούς σου.

Ερωτικά
Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε υποθέσεις φίλων σου, που όλο και κάτι «πικάντικο» θα έχουν να σου πουν. Αναμένονται βέβαια και νέες γνωριμίες, που καλείσαι να τις «κατατάξεις» κατά το… δοκούν!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο «δουλεύουν» για την προβολή του έργου ή της προσωπικότητάς σου και τα πλεονεκτήματα που θα αποκομίσεις μπορεί να είναι αξιόλογα. Και πέρα από την ραγδαία βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου, θα σου δοθεί η δυνατότητα να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση με «στολίδια» και τα σχετικά αξεσουάρ.

Ερωτικά
Η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου κορυφώνεται αλλά άντε να αποφασίσεις, ποιος/α σε αντιπροσωπεύει καλύτερα, ειδικά από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η ημέρα έχει έναν ευχάριστο όσο και «εκδρομικό» χαρακτήρα και θα ήταν πραγματικά κρίμα να επικεντρωθείς στα τρέχοντα προβλήματά σου, χάνοντας την ευκαιρία για να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα. Επιπλέον, κάποιες συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να βγεις από ένα πρόβλημα, εντοπίζοντας λύσεις που από μόνος/η σου δεν θα έβρισκες ποτέ.

Ερωτικά
Μια είδηση ή ένα ευτυχές συναπάντημα θα σε κάνει να αναθαρρήσεις και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Κι όσο για την «σοβαρότητα» των καταστάσεων, είναι στο χέρι σου να την επιβάλλεις.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Έχοντας την δυνατότητα να καταναλώσεις και να διασκεδάσεις, η ψυχολογία σου ανεβαίνει διαρκώς, κάτι όμως που μπορεί να σε οδηγήσει και σε αχρείαστες αγορές ή σπατάλες. Φρόντισε λοιπόν να τηρήσεις ένα στοιχειώδες μέτρο στις συναλλαγές σου. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σου προσφέρουν δώρα και «τυχερά».

Ερωτικά
Κάτι… ξαφνικό και αναπάντεχο μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή ή να σε βάλει σε έναν ερωτικό «δρόμο», που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι θα «περπατήσεις».

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνουν το… παν για να μείνεις ικανοποιημένος/η από τις εξελίξεις κι ίσως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, ώστε να «τρυγήσεις» τους καρπούς που σου προσφέρονται με αφθονία. Μπορεί ακόμη να συνάψεις μια συμφωνία ή συνεργασία, που θα συμβάλλει θετικά στην συνολική σου πορεία.

Ερωτικά
Όρεξη να ‘χεις και… όλα γίνονται, αφού η προδιάθεση των άλλων απέναντί σου είναι θετική. Ακόμη κι αν κάποιες στιγμές σε «τσιγκλάνε» είναι γιατί νοιάζονται για σένα και προσπαθούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον σου.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Κάθε πράγμα στον καιρό του! Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε καλούν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην παροχή υπηρεσιών και την τακτοποίηση κάποιων εκκρεμών υποθέσεων της καθημερινότητάς σου, περιορίζοντας κατ’ ανάγκην τις καθαρά ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Τα καλά νέα όμως είναι ότι θα «κατεβάσεις ιδέες» για την δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, θα ήταν πιο σοφό να περιμένεις για λίγες ακόμη ημέρες αλλά στην περίπτωση που… επιμένεις, μπορείς να «ποντάρεις» σε ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την δουλειά σου.

 

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Με την συνδρομή του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο, η ημέρα σου μπορεί να είναι το ίδιο διασκεδαστική, όσο και δημιουργική. Δεν υπάρχει λόγος ωστόσο να αναζητάς κάτι σώνει και καλά «σοβαρό», αφού μέσα από το παιχνίδι και την καλή παρέα, θα έρθουν και οι εμπνεύσεις!

Ερωτικά
Οι προδιαγραφές για να σου συμβεί κάτι καλό στην προσωπική σου ζωή είναι κάτι παραπάνω από θετικές και δεν υπάρχει ουδείς λόγος να θέτεις «προαπαιτούμενα» που σου κόβουν την τύχη!

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr