Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/6

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/6

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλεί να κινηθείς «αντισυμβατικά» ή να κυνηγήσεις την έκπληξη, αφού κάθε άλλη πολιτική δεν θα είναι αποτελεσματική. Αν μάλιστα δεν το πράξεις, τότε μπορεί να είσαι εσύ που θα πέσεις «θύμα» μιας δυσάρεστης έκπληξης. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σου σε καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος, κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις αρκετά πράγματα.

Ερωτικά
Σήμερα οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες και με την συνδρομή της Αφροδίτης στους Διδύμους μπορεί να κάνεις μια «σημαίνουσα» γνωριμία. Ακόμη κι αν δεν συμβεί κάτι άμεσα είναι βέβαιο ότι βάζεις παρακαταθήκες για το μέλλον.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να αυξήσει το εισόδημά σου μέσα από μια συνεργασία ή την δικτύωσή σου σε κοινωνικούς κύκλους που σίγουρα θα παίξουν θετικό ρόλο στην πρόοδο σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα ενδέχεται να συμβάλλει στην ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος αλλά και να σε επανασυνδέσει με άτομα ή ομάδες που αποτελούν κομμάτι του παρελθόντος σου.

Ερωτικά
Όσο κι αν ο Άρης στον Σκορπιό επιμένει να σε «ταράζει» με τα πάνω-κάτω του, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου τονίζει ότι μπορείς να περάσεις όμορφα και να κερδίσεις «πόντους», συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σου ξυπνά μνήμες ή σε ωθεί να διερευνήσεις καταστάσεις του παρελθόντος. Ακόμη μπορεί να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να αξιοποιήσεις άμεσα το «αισθητικό» πλεονέκτημα που σου παρέχει, βελτιώνοντας τις δημόσιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα με άτομα της «υψηλής κοινωνίας».

Ερωτικά
Η θετική αίσθηση που «κουβαλάς» και η καλή σου ψυχολογία είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλουν σε ευχάριστες εξελίξεις και το μόνο ερωτηματικό που παραμένει είναι σε σχέση με το πώς θα επιλέξεις να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε κάνει να παλινδρομείς συναισθηματικά αλλά και να προσπαθείς να φέρεις καταστάσεις του «χθες» στο σήμερα κι εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι το να μην εγκλωβιστείς σε εξαρτήσεις, που στην συνέχεια θα είναι δύσκολο να «αποτινάξεις». Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε κάποιες αλλαγές στην καριέρα σου, πριν γίνουν παρά την θέληση σου!

Ερωτικά
Ανεξάρτητα με το πώς νοιώθεις και τι ζητάς, είναι βέβαιο ότι είσαι εξαιρετικά αρεστός/η στους άλλους, ίσως μάλιστα σου γίνει και μια πρόταση αρκούντως προκλητική! Το πρόβλημα είναι ότι δείχνεις πιο πρόθυμος/η να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω παρά προς τα εμπρός.

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση των επαφών και του κοινωνικού σου κύκλου, ιδιαίτερα με άτομα ή κύκλους του εξωτερικού, Ακόμη είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε καλεί να επικεντρωθείς στην ρύθμιση ενός οικονομικού θέματος που «σέρνεται» από το παρελθόν, είτε πρόκειται για υποχρέωση, είτε για προοπτική.

Ερωτικά
Σε αυτό το διάστημα η έμφαση πέφτει κυρίως στις κοινωνικές ή φιλικές σου επαφές και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να επιδιώξεις το «κάτι παραπάνω», αφού οι παρέες και οι δράσεις που τις συνοδεύουν θα σε καλύψουν απόλυτα.

 

 

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα αυξάνει την εσωστρέφειά σου κι ίσως διαπιστώσεις ότι δεν έχεις ούτε την όρεξη, ούτε την δυναμική για να αντιμετωπίσεις «στα ίσα» τα τρέχοντα προβλήματά σου. Εδώ είναι όμως που μπορεί να υπάρξει μια θετική όσο και καταλυτική παρέμβαση από ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας ή έναν «σοφό» άνθρωπο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να αξιοποιήσεις οικονομικά και επαγγελματικά τις καλές γνωριμίες σου.

Ερωτικά
Όντας εγκλωβισμένος/η σε συναισθήματα ή καταστάσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις έναν εξωστρεφή «αντιπερισπασμό», που μέσα από την κοινωνικοποίηση σου θα σε κάνει να ξεχάσεις τα βάσανα σου!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μια απροσδόκητη πρόταση μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου, γι’ αυτό είναι καλό να παρακάμψεις κάθε ενδοιασμό σου και να πέσεις με τα… μούτρα στις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. Αν όμως θελήσεις να «κρατήσεις» με νύχια και με δόντια μια τρέχουσα συνεργασία, το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρεις. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε καλεί να δημιουργήσεις μια πιο «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε υπάρχουν… καλά νέα, ίσως μάλιστα το «ευτυχές γεγονός» να συμβεί κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή με ένα άτομο που διαμένει στο εξωτερικό. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, απλά προετοιμάσου για τις αλλαγές που έρχονται.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε καλεί να ρυθμίσεις μια οικονομική υπόθεση στην οποία εμπλέκονται και «δικοί σου» άνθρωποι, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει διλήμματα και να δυσκολέψει την λήψη μιας οποιασδήποτε απόφασης. Κι εδώ είναι που ένα συνεργατικό πνεύμα θα σε βγάλει από το όποιο αδιέξοδο. Επίσης, σε κάθε περίπτωση η βοήθεια και η συμβουλή ενός «πρεσβυτέρου» θα έχει αποφασιστική σημασία.

Ερωτικά
Κάποιες ιδιαίτερες ευαισθησίες σου μπορεί να γίνουν εμπόδιο στην απρόσκοπτη πορεία της ερωτικής σου ζωής και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά «να βγεις από το πρόβλημα», αφού διαφορετικά κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε έναν φαύλο κύκλο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα που σου παρέχει η «ζεστή» σχέση με τους οικείους σου, αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη ή κληροδοτήματα. Αλλά και γενικότερα, η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους διαμορφώνει μια ευχάριστη όσο και… επικερδή καθημερινότητα, τόσο σε υλικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού αναμένεται να υπάρξουν όμορφες καταστάσεις. Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως μια συναρπαστική περιπέτεια σε περιμένει, εκεί έξω και δεν έχεις παρά να «χορέψεις» στους συμπαντικούς ρυθμούς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να την ανανεώσεις, πριν αρχίσει να κτυπά το «καμπανάκι»!

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Από την μια πλευρά, ο ενεργός Ουρανός δείχνει διατεθειμένος να αναστατώσει την οικογενειακή αλλά και την επαγγελματική σου ζωή, εισάγοντας κάποια «καινά δαιμόνια», εσύ όμως δεν έχεις παρά «να σηκώσεις το γάντι» και να ανταποκριθείς δημιουργικά στην όποια πρόκληση. Από την άλλη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε καλεί να επωφεληθείς των καταστάσεων, εφαρμόζοντας δοκιμασμένες λύσεις του παρελθόντος.

Ερωτικά
Η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις για την προσωπική σου ζωή, αφού αναμένεται να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε προκαλέσει, είτε για καλό, είτε για… κακό!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Από την στιγμή που επιμένεις να ξεχωρίζεις με τα έργα και την γενικότερη στάση σου, ο ενεργός Ουρανός θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω, ανοίγοντας νέους και ακόμη πιο «απίστευτους» δρόμους. Δεν υπάρχει λοιπόν κανείς λόγος να αρνηθείς αυτήν την προοπτική, μένοντας «στα ίδια και τα όμοια». Επιπλέον, μπορεί να κερδίσεις πολλά από την δημοσιοποίηση των απόψεών σου και την δικτύωσή σου σε «υψηλούς κύκλους» που έχουν την διάθεση να συνεργαστούν μαζί σου.

Ερωτικά
Από την μια πλευρά, ο «κυνισμός» σου, μπορεί στα μάτια κάποιων να σου προσδώσει τον ρόλο του «κακού» της υπόθεσης. Από την άλλη όμως, τηρώντας την ίδια ακριβώς στάση, θα κερδίσεις τον θαυμασμό και την έγκριση των υπολοίπων!

 

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε καλεί να επικεντρωθείς στο σπίτι και σε οτιδήποτε αφορά στην οικογένειά σου, αφού είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν θετικές εξελίξεις, τόσο σε υλικό επίπεδο, όσο και σε σχέση με την διευθέτηση κάποιων «παρεξηγήσεων» του παρελθόντος.
Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σου συνιστά να πεις το «ναι» σε μια πρόταση οικονομικής συνεργασίας, όσο κι αν σε ξενίζει, αφού συχνά τα οφέλη έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις!

Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι πολύ «αγαπησιάρικη» και μακάρι να βρίσκεσαι ή να βρεθείς δίπλα σε ένα πρόσωπο, που θέλει και μπορεί να ανταποκριθεί στις «απαιτήσεις» σου. Αν όμως μπλέξεις με κάποιον/α «αναίσθητο/η», τότε μην περιμένεις να βγάλεις άκρη!

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/88475-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-15-6#ixzz4BcQ6pQz6