Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/6

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/6

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις δράση ανοίγοντας νέους δρόμους, χωρίς να υπολογίσεις και τόσο τις αντιδράσεις των άλλων. Αυτό βέβαια μπορεί να «μαγέψει» κάποιους/ες, όσο και να δημιουργήσει αρνητικές αντιδράσεις αλλά αν πρόκειται για την αλήθεια σου, λίγο σε νοιάζει. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον σου στην τακτοποίηση των οικονομικών σου.

Ερωτικά
Η υπόθεση θυμίζει την γνωστή παροιμία «της Κυριακής χαρά, της Δευτέρας λύπη», μπορεί όμως να βιώσεις τα πράγματα και με αντίστροφη σειρά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην «δένεις κόμπο» τίποτα!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να οργανωθείς περισσότερο αλλά και να μάθεις μια νέα τεχνική. Επιπλέον, προάγει το ενδιαφέρον σου για την τεχνολογία και ποικίλα επιστημονικά ζητήματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σου ζητά να αποσυρθείς για λίγο από το κοινωνικό προσκήνιο, ώστε να ξεκουραστείς και να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματά σου.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως νιώσεις την ανάγκη να αξιολογήσεις την σχέση σου ή το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα αλλά ακόμη κι αν καταλήξεις σε αρνητικά συμπεράσματα, να θυμάσαι ότι η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να καταγράψεις τα πεπραγμένα σου και να οργανωθείς, είτε πρόκειται για την δουλειά σου, είτε για τα ενδιαφέροντα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αναστάτωση που συνδέεται με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να σου φέρει κι έναν νέο φίλο ή μια φίλη.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να «κάνει παιχνίδι» στο ζώδιό σου, κάθε συμβουλή… περισσεύει, αφού ό,τι κι αν συμβεί, θα βρεις τον τρόπο να βρεθείς «καβάλα στο άλογο»! Το πρόβλημα είναι κυρίως για τους άλλους, ιδιαίτερα αν τρέφουν μεγάλες προσδοκίες.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου, κάτι βέβαια που σε πρώτη φάση μπορεί να το βιώσεις ως μια «άβολη» αναστάτωση, τελικά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να υιοθετήσεις νέες μεθόδους, για τις οποίες μέχρι πρότινος έτρεφες κάποιες επιφυλάξεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να «μυηθείς» στα… άδυτα της τεχνολογίας!

Ερωτικά
Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε συμβουλέψει, βοηθώντας σε να απεμπλακείς από ανησυχίες ή συναισθηματικές παλινδρομήσεις που σε «καθηλώνουν» ή σε φέρνουν σε αμηχανία. Ένα κι ένα κάνουν δύο, τόσο απλό είναι!

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο θέτει κυρίως επαγγελματικές προτεραιότητες, ζητώντας σου να γίνεις πιο συστηματικός και να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες. Επιπλέον, σε καλεί να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του διαδικτύου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σου «ανοίγει την όρεξη» για ταξίδια και νέες γνώσεις.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, είναι πιο πιθανό να περάσεις καλά με φίλους/ες, παρά με ένα «δικό σου» πρόσωπο, αφού δείχνει διατεθειμένο να σε «φορτώσει» με ανησυχίες και προβλήματα. Πρώτα οι φιλίες λοιπόν!

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να δικαιώσει την επιμονή σου σε κάποιες λεπτομέρειες, που για κάποιους άλλους δείχνουν «ασήμαντες» αλλά τελικά είναι αυτές που κάνουν την διαφορά. Ακόμη, θα σε φέρει σε επαφή με τεχνοκράτες που γνωρίζουν καλά το αντικείμενό τους. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή αστάθεια στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Σήμερα οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές και το πιθανότερο είναι να μην προλάβεις καν να σκεφτείς γύρω από τα προσωπικά σου. Επιπλέον αν κάποιος/α είναι «άχρηστος/η», τι να τον/την κάνεις;

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σου δημιουργεί μια ανησυχία για τα τεκταινόμενα, αφού οι διαθέσεις των άλλων απέναντί σου μπορεί να αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη Αυτό, ωστόσο, δεν θα σε εμποδίσει να δράσεις από κοινού με κάποιον/α, αρκεί ο στόχος σου να είναι βραχυπρόθεσμος. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να εξετάσεις «εξονυχιστικά» τους οικονομικούς όρους μιας συνεργασίας.

Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να μπαίνει στο «μικροσκόπιο», είτε κατόπιν δικής σου διάθεσης-πρωτοβουλίας, είτε μέσω μιας κριτικής που ασκείται από άλλον/η προς το πρόσωπο σου. όλα αυτά όμως… ουδεμία σχέση έχουν με τον αληθινό έρωτα!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας χρήσιμης συμφωνίας ή συνεργασίας, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δυσχέρειες τεχνικής φύσεως. Ακόμη σε καλεί να κατανείμεις αρμοδιότητες στην δουλειά σου αλλά και να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σου συνιστά να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

Ερωτικά
Είσαι από τους τύπους που πιστεύουν πως οι λεπτομέρειες έχουν μεγάλη σπουδαιότητα και συχνά κρίνουν το αποτέλεσμα σε μια σχέση αλλά μην περιμένεις να καταλάβουν όλοι την νοοτροπία σου. Αντίθετα, μπορεί να αντιδράσουν αρνητικά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σου «παίρνει τα μυαλά» και που όρεξη για δουλειά, από την άλλη πλευρά όμως, ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να μην προσπεράσεις κάποιες λεπτομέρειες στα εργασιακά σου, ούτε να αγνοήσεις τις τυπικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να προχωρήσουν τα σχέδιά σου. Και πραγματικά έχεις να ωφεληθείς πολλά, αν κινηθείς με σύνεση και επαγγελματισμό.

Ερωτικά
Η έντονη διάθεσή σου να «παίξεις» μπορεί να βρει ανταπόκριση, στα πλαίσια όμως μιας μάλλον προσωρινής κατάστασης. Αν λοιπόν τρέφεις προσδοκίες για κάτι πιο σταθερό ή διαρκές, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Με εξαίρεση μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση που μπορεί να προκληθεί από την παρουσία της Σελήνης στον Κριό, η ημέρα είναι απόλυτα συμβατή με τον επαγγελματισμό που συνήθως επιδεικνύεις στην αντιμετώπιση όλως των θεμάτων σου, με συνέπεια να δικαιωθείς σε πολλά. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ταύρο «γεννά» νέα ενδιαφέροντα με πρακτική αξία.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον, η συνέχεια όμως εξαρτάται από το κατά πόσον θα προλάβεις να εκπληρώσεις τα καθήκοντά σου, ώστε να βρεις χρόνο και για τα υπόλοιπα!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις το σπίτι σου ή γενικότερα να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου, καλό είναι όμως να μην «κολλήσεις» και φας τον χρόνο σου σε λεπτομέρειες, που ίσως να έχουν σημασία μόνον για σένα και για κανέναν άλλο! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να επικοινωνήσεις τα θέματά σου στον «έξω κόσμο», ενώ αναμένεται να εντείνει και τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους συνεχίζει να σου προσφέρει δυνατότητες για κάτι «καλό» στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την ροή των καταστάσεων. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε απλά πρόσεχε!

 

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Κάποιες στιγμές σήμερα μπορεί να νιώσεις σαν ψάρι έξω από τα νερά του, ιδιαίτερα στην περίπτωση που όλοι γύρω σου αρχίσουν να ασχολούνται με λεπτομέρειες και να «ψειρίζουν» καταστάσεις, αδιαφορώντας για την «μεγάλη εικόνα», που για σένα έχει πάντα την μεγαλύτερη σπουδαιότητα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι κινδυνεύεις να «χάσεις» τον άνθρωπό σου, από έξωθεν διεκδικήσεις, μάλλον όμως πρόκειται για μια καθαρά υποκειμενική αίσθηση, που δεν έχει αντίκρισμα στην πραγματικότητα.

 

 

 

Πηγή: astrology.gr