Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/5

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/5

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η φιλότιμη προσπάθειά σου να δρομολογήσεις κάτι που πιστεύεις ότι προάγει το κοινό καλό, φαίνεται να σκοντάφτει σε ισχυρά συμφέροντα. Και το πρόβλημα είναι ότι ο ενεργός Πλούτωνας σου αφήνει μόνον δύο επιλογές: Είτε να «συνεργαστείς με τον διάβολο» στη λογική του «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», είτε να επιμείνεις στις αρχές σου για την… τιμή των όπλων!

Ερωτικά
Ύστερα από ένα μάλλον ασταθές διήμερο, τα πράγματα ισορροπούν σταδιακά κι εσύ θα μπορέσεις να ηρεμήσεις και να αξιολογήσεις τα πεπραγμένα, παίρνοντας τις αποφάσεις σου για την συνέχεια.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις μετά μεγίστης προσοχής, το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά σου, αφού τίποτα δεν είναι τυχαίο! Επιπλέον, αν έχεις ανοικτή κάποια νομική υπόθεση, να θυμάσαι ότι σε αυτήν την φάση δεν «μετράει» τόσο το ποιος έχει δίκιο, αλλά ποιος έχει τις πιο δυνατές «άκρες».

Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μετά το μεσημέρι μπορεί να υπάρξουν «κραδασμοί» ή ανησυχητικά φαινόμενα στην σχέση σου. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε θα εμφανιστεί κάποιος θελκτικός «πειρασμός»!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αυτήν την περίοδο σε «περιτριγυρίζουν» άτομα που έχουν κατά κάποιο τρόπο «λερωμένη την φωλιά τους». Καλό είναι λοιπόν να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις και τις αποστάσεις σου, αφού η εμπλοκή σου μαζί τους μπορεί να σε μπλέξει όσο δεν φαντάζεσαι! Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, καλύτερα να παραμείνεις, αφού η κατάσταση στους ουρανούς δεν είναι συμβατή με τις επιθυμίες σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως υπάρξουν προστριβές που θα σε προβληματίσουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου, ακόμη κι αν αυτό έχει να κάνει με μια συνεργασία που η διακοπή της «πονάει». Επιπλέον, δεν είναι διόλου σοφό να πορεύεσαι «με τον σταυρό στο χέρι», όταν κάποιος/α κάνει οτιδήποτε για να σε υπονομεύσει ή να σε απομονώσει από τους συμμάχους σου, ασκώντας «γκαιμπελικές» πρακτικές.

Ερωτικά
Μετά το μεσημέρι έχεις κάθε λόγο να περιμένεις κάτι «δυνατό», που θα σε συναρπάσει, καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρισμένο το τι ζητάς, αφού τα πράγματα θα σου τεθούν με έναν μάλλον απόλυτο τρόπο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Στα επαγγελματικά σου φαίνεται να βρίσκεσαι προ διλήμματος, αφού αν ενδώσεις σε μια «πολλά υποσχόμενη» συνεργασία κινδυνεύεις να χάσεις την δυνατότητά σου να αποφασίζεις εσύ για σένα! Το «ωραίο» μάλιστα της υπόθεσης είναι ότι με τον Πλούτωνα να «κάνει παιχνίδι», αν πεις το «ναι» δεσμεύεσαι τόσο, που δεν θα μπορέσεις να απεμπλακείς χωρίς να «ματώσεις»!

Ερωτικά
Το παράδοξο είναι ότι την ίδια στιγμή που εσύ πασχίζεις για να λύσεις έναν «Γόρδιο δεσμό», που σε βασανίζει, οι άλλοι, κρίνοντας από την εξωτερική και κοινωνική σου εικόνα, σε μακαρίζουν για την τύχη σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Στα οικονομικά σου φαίνεται πως παίζεται «χοντρό παιχνίδι» και τα καλά νέα είναι ότι μέσω μιας συμφωνίας ή συνεργασίας μπορείς να «αλλάξεις επίπεδο», αφήνοντας πίσω σου τις μίζερες ημέρες του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Πλούτωνας εγείρει ένα ηθικό ζήτημα σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που μένει «εκτός νυμφώνος»!

Ερωτικά
Αν νιώσεις ότι «ο κόμπος έφτασε στο χτένι», δεν έχεις παρά να πάρεις τις αναγκαίες αποφάσεις, εκείνες δηλαδή που θα σε απελευθερώσουν οριστικά από πρόσωπα και καταστάσεις που σε είχαν εγκλωβίσει.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να πάρεις μια οριστική απόφαση σχετικά με ένα περιουσιακό ζήτημα που έχει και νομικές προεκτάσεις. Κι εδώ το πιο «σοφό» θα ήταν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, έστω κι αν ζημιωθείς υλικά, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να μπεις σε έναν φαύλο κύκλο εξαρτήσεων. Ανάλογη πολιτική οφείλεις να ακολουθήσεις και στις συνεργασίες σου.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, καλό είναι να μην κρίνεις πρόσωπα και πράγματα επιφανειακά αλλά να «διαβάζεις» τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια υπερβολικά θετική συμπεριφορά απέναντί σου, ώστε να μην παγιδευτείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από ζημιές ή αποτυχίες άλλων, κάτι βέβαια που δεν είναι μεμπτό από την στιγμή που δεν έχεις βάλει το χεράκι σου για να συμβεί αυτό! Μάλιστα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου προσφέρει «στο πιάτο» μια «εσωτερική» πληροφόρηση, που θα σε βοηθήσει να «κτυπήσεις» κατευθείαν στον στόχο σου.

Ερωτικά
Μετά το μεσημέρι μπορεί να νιώσεις ότι οι ασφαλιστικές δικλείδες σου καταρρέουν η μια μετά την άλλη, με κίνδυνο να γίνεις «έρμαιο των παθών σου»! Όχι πως θα περάσεις άσχημα, αλλά μερικά πράγματα έχουν και τα όριά τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σου επισημαίνει ότι δε γίνεται να πετύχεις αυτό που θέλεις χωρίς να κάνεις κάποιες ουσιαστικές παραχωρήσεις σε σχέση με την οικονομική σου ανεξαρτησία κι αν επιμείνεις σε μια πολιτική του τύπου «ή όλα ή τίποτα», το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στο… δεύτερο! Επιπλέον, ίσως στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν την δημιουργία μιας νέας σχέσης, αφού το πιθανότερο είναι να περιορίσει αισθητά τις ελευθερίες σου. Αντίθετα, αν θέλεις να «τελειώσεις» μια κατάσταση, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε φέρνει κοντά σε μια σημαντική επιτυχία, η οποία μάλιστα είναι κάτι σαν κρυφός καημός, για να πετύχεις όμως τον στόχο σου θα πρέπει να συνεργαστείς, χωρίς αυτό να φαίνεται στους «απέξω». Επιπλέον, καλείσαι να πάρεις μια «τελειωτική» απόφαση σε σχέση με το σπίτι σου ή το οικογενειακό σου περιβάλλον και δεν θα ήταν λάθος να προβείς σε ριζικές αλλαγές.

Ερωτικά
Παρά το «συνωμοτικό» κλίμα που επικρατεί στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, εδώ τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα και χωρίς «αστερίσκους». Φρόντισε λοιπόν να χαρείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας έχει όλη την διάθεση να σε ενημερώσει για κινήσεις που γίνονται «πίσω από την πλάτη σου», θα πρέπει όμως κι εσύ να έχεις τα μάτια σου ανοικτά, ώστε να εντοπίσεις την «στραβή» με την μία! Επιπλέον αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις μπορεί να γίνεις μάρτυρας ενός όχι ευχάριστου επεισοδίου, κάτι που μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η κατάσταση θυμίζει το «ούτε κρύο, ούτε ζέστη» κι αν ενδιαφέρεσαι για αισθηματικές «περιπέτειες» δεν έχεις παρά να περιμένεις μερικές ακόμη ημέρες, μέχρι η Αφροδίτη να μπει στους Διδύμους.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Φαίνεται πως ένας φίλος ή μια φίλη δεν «παίζει» καθαρά κι αν τον/την εμπιστευθείς, μπορεί να σου στοιχίσει οικονομικά. Ανάλογες συνθήκες δημιουργεί ο ενεργός Πλούτωνας και σε σχέση με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα κλείσεις τα μάτια προκειμένου να καρπωθείς οφέλη ή αν θα αποχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση φαίνεται να επικεντρώνεσαι σε προβλήματα άλλων, προσφέροντας με προθυμία την βοήθεια σου. Καλό είναι πάντως να τηρήσεις τις δέουσες αποστάσεις, πριν θεωρηθείς υπεύθυνος/η για όλα τα… δεινά!

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr