Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/5

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/5

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να αναδείξει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σου στην διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων. Κι όσο πιθανό είναι να δικαιωθείς από κάποιες κερδοφόρες εμπνεύσεις σου, άλλο τόσο κινδυνεύεις να «πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος», επιμένοντας σε επιλογές που υπαγορεύονται από την απληστία σου! Παράλληλα, καλείσαι να ρυθμίσεις μια φορολογική ή ασφαλιστική υπόθεσή σου.

Ερωτικά
Σήμερα το τι μπορείς να προσφέρεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ερωτισμό σου, κι επειδή φαίνεται πως θα έχεις την άνεση να εκπληρώσεις τις ανάγκες που προκύπτουν σε μια σχέση, όλα αναμένεται να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητα σου. Αυτό ωστόσο, δεν θα κρατήσει για πολύ, οπότε προσπέρασέ το κι αφοσιώσου σε εκείνα που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους, σου δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξείς για το οικονομικό σου μέλλον και δεν έχεις παρά να κάνεις τις αναγκαίες κινήσεις για να το «κτίσεις».

Ερωτικά
Αν και κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να ανησυχήσεις ή να προβληματιστείς από την αλλαγή στάσης ενός αγαπημένου σου προσώπου, φαίνεται ότι προς το παρόν είναι μάλλον δύσκολο να «στραβώσει» κάτι στην προσωπική σου ζωή, οπότε μην… πτοείσαι!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ασχοληθείς με διάφορες εργασίες που δεν είναι «πρώτης γραμμής» αλλά θα σε βοηθήσουν να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη.
Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου, όπου θα αναδείξεις τα προσόντα σου, ξεκινώντας από την ικανότητά σου να ελίσσεσαι και να βρίσκεις «πατέντες», εκεί που κάποιοι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση που βρίσκεσαι είναι μάλλον δύσκολο να υπάρξει μια εξισορρόπηση στην προσωπική σου ζωή κι από ό,τι φαίνεται θα πηγαίνεις «από τον Άννα, στον Καϊάφα»! Αυτό βέβαια δεν σου απαγορεύει να περάσεις καλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό αυξάνει μεν την κυκλοθυμία σου, αλλά σου προσφέρει την δυνατότητα να μοιραστείς πράγματα με αγαπημένα σου πρόσωπα.
Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου διερεύνησης όσων δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά αλλά και προετοιμασίας, τόσο σε φυσικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο, ώστε να είσαι πανέτοιμος/η για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις που έρχονται.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις τον άνθρωπό σου μέσα από μια φιλική παρέα ή συντροφιά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να την ανανεώσεις, επιχειρώντας κάτι από κοινού, χωρίς να φοβάσαι πως θα κινδυνέψεις να σου «κλέψουν» το ταίρι σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να αυξήσει την ανησυχία σου γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα ή να προκαλέσει κάποιες μεταβολές που θα σε βγάλουν από την βολή σου. Παράλληλα, με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους, το ενδιαφέρον σου θα αρχίσει να μετατοπίζεται σε ζητήματα που αφορούν τις φιλίες σου αλλά και οτιδήποτε συνδέεται με μια συλλογική προσπάθεια κι αν πρέπει να προσέξεις κάτι, είναι η τάση σου να «δίνεις τα άγια στα σκυλιά»!

Ερωτικά
Με τις «ευλογίες» της Αφροδίτης στον Ταύρο, εξακολουθείς να «λάμπεις» στον κοινωνικό στίβο, φαίνεται όμως ότι τα κριτήρια των επιλογών σου θέλουν «επιδιόρθωση», αφού για μια ακόμη φορά κινδυνεύεις να πέσεις πάνω στο πρόβλημα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Με την Σελήνη στον Σκορπιό καλείσαι να επικοινωνήσεις τα θέματά σου, φρόντισε όμως να μην χάσεις την ώρα σου με ανούσιες συζητήσεις. Ακόμη δεν αποκλείεται να κάνεις ή να προγραμματίσεις ένα ταξίδι. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους αναμένεται να φέρει σταδιακά στο προσκήνιο όλες τις σημαντικές υποθέσεις που σε απασχολούν κι είναι βέβαιο ότι αν αξιοποιήσεις τα προσόντα σου, θα βρεθείς ενώπιον μιας μεγάλης επιτυχίας.

Ερωτικά
Από όποια πλευρά κι αν εξετάσει κανείς το θέμα, ένα είναι βέβαιο: Υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου, είτε εξ αιτίας της δικής σου διάθεσης να «ψαχτείς» ερωτικά είτε λόγω κάποιων ανάλογων «αναζητήσεων» του/της συντρόφου σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορείς να σου «ξεφουρνίσει» κάποια απρόβλεπτα έξοδα, σύντομα όμως ο ισολογισμός σου θα ισορροπήσει, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους κοινωνικούς ορίζοντες αλλά και τα ενδιαφέροντα σου. Επιπλέον ίσως εμφανιστεί η προοπτική ενός ταξιδιού ή της έναρξης ενός νέου κύκλου σπουδών,

Ερωτικά
Ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι νέο στον ερωτικό τομέα, είτε αυτό έχει να κάνει με τον τύπο της σχέσης, είτε καθαρά με την σεξουαλική σου πρακτική. Φρόντισε μόνον να έχεις τον κατάλληλο παρτενέρ, ώστε να μην νιώσεις άσχημα στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά θα σε βοηθήσει να εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο, ψάχνοντας άγνωστες πτυχές, με «όχημα» κυρίως την διαίσθησή σου, από την άλλη όμως κινδυνεύεις να παγιδευτείς στα χαμηλότερα των ενστίκτων σου. Προσπάθησε λοιπόν να «πετάξεις» πιο ψηλά από τα κοινά και τετριμμένα, ρίχνοντας το βάρος των προσπαθειών σου σε πνευματικά ζητήματα.

Ερωτικά
Ο έρωτάς σου «ανθίζει» και σίγουρα υπάρχουν πολλοί ή πολλές που θα ήθελαν να γευτούν τους καρπούς του. Καλό είναι όμως αυτήν την φορά να μην προδιαγράψεις την πορεία μιας σχέσης αλλά να της επιτρέψεις να «ανασαίνει» πιο ελεύθερα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς στην αποκατάσταση της εσωτερικής σου αρμονίας, έχοντας κατά νου ότι τα όποια ενοχλητικά συμπτώματα στην υγεία σου είναι κατά βάση ψυχοσωματικά. Ίσως μάλιστα σε πρώτη φάση είναι σκόπιμο να περιορίσεις κάπως τις εξωστρεφείς δράσεις σου και να ξεκουραστείς, αφού έτσι κι αλλιώς η επερχόμενη είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα σου δώσει το έναυσμα για μια νέα εξόρμηση!

Ερωτικά
Η καλή επικοινωνία είναι βέβαια για σένα ο πιο σημαντικός παράγοντας σε μια σχέση και προς το παρόν φαίνεται πως την έχεις εξασφαλισμένη. Αν όμως δεν υπάρχει κάτι βαθύτερο, αργά ή γρήγορα η σχέση σου θα γίνει αποκλειστικά… φιλική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να αναδείξει θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σου κι ίσως σου ζητηθεί να συνδράμεις σε μια υπόθεση κοινού ενδιαφέροντος. Ενδέχεται όμως να ανακαλύψεις σύντομα ότι «έγινε πολύ κακό για το τίποτα». Παράλληλα, η επερχόμενη είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να εξασκηθείς στην «εργασιοθεραπεία» αλλά και να ανανεώσεις τα μέσα ή τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Πάντα θα υπάρχουν «φίλοι» και «καλοθελητές» που υποκινούμενοι από αντιζηλία προσπαθούν να σε κατευθύνουν εκεί που θέλουν, εμφανίζοντας μάλιστα και κάποια ανακριβή στοιχεία. Εσύ όμως μην ακούς κανέναν και κάνε αυτό που προστάζει η καρδιά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, αναδεικνύοντας ό,τι σε ενδιαφέρει, να θυμάσαι όμως πως κατά την διάρκεια της ημέρας θα έρθεις σε επαφή και με άτομα που δεν συμμερίζονται τις πνευματικές προτεραιότητές σου, έχοντας κατά νου μόνον το «κερδίζω-χάνω». Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους προάγει την δημιουργικότητά σου και σε ωθεί να κάνεις ακόμα πιο φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον.

Ερωτικά
Μπορείς να κάνεις όσα όνειρα θέλεις, παράλληλα όμως φρόντισε να εξασφαλίσεις μια μίνιμουμ ποιότητα στην προσωπική σου ζωή, ξεκινώντας από την διαμόρφωση ενός χώρου που να μπορεί να φιλοξενήσει τον έρωτά σου.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αναπτύξεις τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, κρατώντας απόσταση από όλα εκείνα τα «καθημερινά» που είτε σε φθείρουν ψυχικά, είτε σε αποπροσανατολίζουν. Σε πιο πρακτικό επίπεδο πάντως μπορείς να κινηθείς για την διευθέτηση ενός οικονομικού θέματος με νομικές προεκτάσεις. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε οτιδήποτε αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο αλλά και ο Δίας στην Παρθένο σου ανοίγουν πολλές «πόρτες» κι αν είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στους νέους θαυμαστές ή θαυμάστριες θα βρεις και κάποιος/α, που να εκπληρώνει τις προδιαγραφές σου.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr