Παρασκευή , 17 Σεπτέμβριος 2021
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με κάθε καρυδιάς καρύδι» και καλό είναι να διακρίνεις άμεσα όσους ή όσες δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο ή -ακόμα χειρότερα- απεργάζονται κάποια σχέδια, κόντρα στα συμφέροντα σου. Παράλληλα, ίσως σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια αλλά με τον Ουρανό «παρόντα» στην ζωή σου, είναι βέβαιο ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Ερωτικά
Ακόμη κι αν όλα δείχνουν «ειδυλλιακά», ίσως ο άνθρωπος σου αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα και χρειάζεται την συμπαράσταση σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι δίπλα του και να τον εμψυχώσεις, ακόμη κι αν δεν θελήσει να σου εκμυστηρευτεί τι τον βασανίζει.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων στον επαγγελματικό τομέα, ίσως μάλιστα αποκαλύψει κι ένα έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου, από την πλευρά ενός συνεργάτη σου. Αλλά αν διαπιστώσεις ότι «δεν πάει άλλο», μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μια κατάσταση που έτσι κι αλλιώς δεν οδηγεί πουθενά. Αντίθετα εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να κλείσεις αυτό το κεφάλαιο, κάνοντας μια νέα αρχή.

Ερωτικά
Οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη κι αν έχεις την διάθεση για μια «περιπέτεια», το σύμπαν θα σου προσφέρει απλόχερα μια τέτοια ευκαιρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις την… πρωτοκαθεδρία!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φαίνεται ότι πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα προβλήματα ενός συγγενικού σου προσώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο σου επισημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι πιο υποψιασμένος/η σε σχέση με ένα νομικό θέμα, που μάλλον δεν θα έχει την προσδοκώμενη εξέλιξη. Παράλληλα όμως ευνοεί την έρευνα ή τις σπουδές σε όλα τα επίπεδα και τα ταξίδια σε «ξεχωριστά» μέρη.

Ερωτικά
Αν περιμένεις τα πράγματα να έχουν μια «φυσιολογική» εξέλιξη, μάλλον θα… απογοητευτείς! Απροσδόκητα περιστατικά και ποικίλες προκλήσεις θα κάνουν την ζωή σου πολύ πιο συναρπαστική και περιπετειώδη, ιδιαίτερα μέσα από παρέες ή κοινωνικές δράσεις..

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ρόλος σου αναβαθμίζεται κι αν είσαι ανοικτός/η σε αλλαγές ή μεταρρυθμίσεις, θα έχεις μια καλή ευκαιρία να πετύχεις… τουλάχιστον ένα από τα φιλόδοξα σχέδια σου! Φυσικά, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις «καινοφανείς» καταστάσεις αλλά εδώ είναι που θα αποδείξεις το πόσο άξιος/α είσαι. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει στην οικονομική αναβάθμισή σου μέσω μιας αποζημίωσης ή μιας μυστικής συμφωνίας.

Ερωτικά
Μάλλον έχεις την τάση να «καθορίσεις» τα πράγματα τόσο πολύ, ώστε δεν αφήνεις περιθώριο για οτιδήποτε αντιβαίνει στα σχέδια ή τις αρχές σου. Όλο αυτό το «κόλλημα» όμως, δεν σε βοηθά να πλησιάσεις, ούτε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ούτε την… ευτυχία σου!.

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως πρέπει να προετοιμαστείς για γενναίες αποφάσεις. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας μην βιαστείς να την αποδεχθείς, πριν διερευνήσεις προσεκτικά τι μπορεί να κρύβει από πίσω της. Αυτήν την περίοδο, κόντρα στις… αγαθές διαθέσεις σου, «έλκεις» άτομα που είτε δεν έχουν καθαρές προθέσεις, είτε προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν.

Ερωτικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η απόφαση που θα πάρεις μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον. Να θυμάσαι όμως ότι δεν θα πας… πουθενά, αν πρώτα δεν επιλύσεις οριστικά τις εκκρεμότητες σου με το παρελθόν.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να ψάξεις και να βρεις τι κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις στην δουλειά σου, όπου φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν να χειραγωγήσουν τα πράγματα επ’ ωφελεία τους. Έχεις όμως κι εσύ τις «άκρες» σου κι ίσως τελικά να αιφνιδιαστείς ευχάριστα από μια οικονομική εξέλιξη. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση σε σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τους όρους του «παιχνιδιού» και να σε βάλει στον πειρασμό να κάνεις σχέδια που μέχρι χθες φάνταζαν απίθανα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μια ανάλογη «εμπλοκή» θα περιπλέξει την κατάσταση.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους οικείους ή συνεργάτες σου, που θεωρούν ότι… απομακρύνεσαι από την επιρροή τους κι ίσως σου προκαλέσουν προβλήματα. Αυτό όμως δεν είναι ούτε φιλία, ούτε αγάπη κι ίσως σου δώσει μια καλή αφορμή για να ξεκόψεις μαζί τους οριστικά.

Ερωτικά
Η ανάμιξη σου σε υποθέσεις άλλων και ιδίως γνωστών ή συγγενών σου, μπορεί να σε κρατήσει… επαρκώς απασχολημένο/η αλλά η κατάσταση είναι τόσο ασταθής και μεταβλητή που δεν είναι διόλου απίθανο κάποια στιγμή να γίνεις κι εσύ… μέρος του προβλήματος!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, όπου ίσως βιώσεις «ενοχλητικές» καταστάσεις ή χρειαστεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων στην δουλειά σου, να θυμάσαι όμως ότι όσο «σκληρά» κι αν σου φερθεί, αυτό που σου ζητά τελικά είναι να αναθεωρήσεις ριζικά την πολιτική σου.

Ερωτικά
Σε αυτόν τον τομέα, οι συνθήκες ευνοούν τις επιδιώξεις σου κι αν πραγματικά το θέλεις μπορείς να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που επιθυμείς, χωρίς ωστόσο να είναι διασφαλισμένες η διάρκεια και η σταθερότητα. Τουλάχιστον όμως, είσαι εσύ που αποφασίζεις!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που γνωρίζουν πολλά και μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου χωρίς απαραίτητα να τους… φαίνεται! Ίσως μάλιστα ενταχθείς σε μια ομάδα ή σου γίνει μια σχετική πρόταση. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σου παρέχει την δυνατότητα να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό, όσο και ρηξικέλευθο.

Ερωτικά
Μπορεί να θέλεις να πιστεύεις ότι έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θέλεις, η ίδια η ζωή όμως θα σε υποβάλλει σε «δοκιμασίες» και… αντινομίες, ώστε να πιστοποιήσεις του λόγου το αληθές! Αν πάντως είσαι μόνος/η θα μπορέσεις να κινηθείς πιο ελεύθερα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στον οικονομικό τομέα και την κάλυψη των αναγκών σου. Καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις να δεσμευτείς με υποχρεώσεις, στις οποίες θα είναι δύσκολο –αν όχι αδύνατον- να ανταποκριθείς μελλοντικά. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές και ανατροπές στο σπίτι, την οικογένεια σου ή σε ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε γόνιμη φάση αλλά οι επιτυχίες σου μπορεί να κάνουν κάποιον/α να ζηλέψει και να σου δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Φρόντισε τουλάχιστον να μην αποκαλύπτεις όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής ακόμη και σε φίλους σου.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην ζωή σου, αναδεικνύοντας κυρίως την διαφορετικότητα σου κι αποφεύγοντας να υιοθετήσεις «τετριμμένες» συνταγές. Ωστόσο, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά και να τα βλέπεις όλα… μαύρα, με κίνδυνο να παραιτηθείς από μια σημαντική προσπάθεια λίγο πριν την ολοκλήρωση της.

Ερωτικά
Οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις… δίνουν και παίρνουν, χωρίς να μπορείς να καταλήξεις ακόμη σε μια «ασφαλή» θέση. Κι από την στιγμή που το «αύριο» εξακολουθεί να είναι αβέβαιο δεν έχεις παρά να ζήσεις το «σήμερα», με όλη σου την ψυχή!

 

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να φροντίσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου, προλαβαίνοντας ενδεχομένως μια δυσάρεστη εξέλιξη. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να προτιμήσεις «εναλλακτικές» μεθόδους. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να αναμοχλεύσει ένα οικονομικό ζήτημα, στο οποίο εμπλέκεται κι ένας νυν ή πρώην συνεργάτης σου, δεν θα είναι όμως για… κακό!

Ερωτικά
Μπορεί να στενοχωρηθείς από σχόλια και κριτικές, είτε για το άτομο σου, είτε για την σχέση σου αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με «κατ’ επάγγελμα» συκοφάντες και «ανακατώστρες». Εσύ «κάνε το καλό και ριξ το στο γυαλό»!

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr