Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/6

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/6

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία σου φέρνει ευχάριστα μαντάτα, ενώ μπορεί να σου ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους, καλό είναι όμως να κινηθείς άμεσα, αφού αν μείνεις μόνον στα «θα», το «πουλάκι» θα πετάξει. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις μια συσκευή ή ένα εργαλείο που θα «σου λύσει τα χέρια». Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια για το κοινό καλό.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε ωθεί να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα και το ταίρι σου, βάζοντας στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο σε μια κοινωνική εκδήλωση.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ενεργοποιήσεις τα αντανακλαστικά σου, ώστε να αντεπεξέλθεις επιτυχώς σε ποικίλες προκλήσεις. Κι επειδή είναι βέβαιο ότι θα «πέσεις» πάνω σε άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις, προσπάθησε να μετριάσεις την ισχυρογνωμοσύνη σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως από υπερβολική αισιοδοξία ή… πλεονεξία προβείς σε αχρείαστες αγορές.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένας περίπατος ή μια εκδρομή θα σου δώσει τις… αφορμές που χρειάζεσαι, ώστε να ελπίσεις στα καλύτερα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τα ωραία λόγια και η θετική «ατμόσφαιρα» που θα διαμορφωθεί θα απαλύνουν κάθε ένταση.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία σε γεμίζει με αισιοδοξία, ενώ δεν θα λείψουν και κάποια «τυχερά», που θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμα καλύτερα. Από την άλλη πλευρά βέβαια πρόσεξε μήπως «απλώσεις εκεί που δεν φτάνεις» ή υποσχεθείς πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αναδεικνύει τις επικοινωνιακές σου αρετές και ενισχύει την διάθεσή σου να ταξιδέψεις.

Ερωτικά
Όσο κι αν πολλά από αυτά που συμβαίνουν γύρω σου κινούνται στην σφαίρα της… ουτοπίας, έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις και να πιστεύεις σε ένα καλύτερο μέλλον,. Επιπλέον η διαμόρφωση ενός ρομαντικού κλίματος θα σου επιτρέψει να ζήσεις περισσότερες όμορφες στιγμές.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να συμβάλλει σε μια μάλλον διασκεδαστική καθημερινότητα κι από αυτήν την άποψη σε… συμφέρει να βγεις έξω και να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα μιας καλής παρέας. Να θυμάσαι ωστόσο ότι πολλά από αυτά που θα μάθεις ή θα ακουστούν δεν είναι παρά υπερβολές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αναζητώντας ένα έκτακτο εισόδημα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου «συνεργάζεται» με τον Ποσειδώνα, διαλύοντας κάθε «σκιά» ή ανησυχία για την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Και είναι αλήθεια ότι μερικές φορές το θετικό συναίσθημα αρκεί για υλοποιηθούν ακόμη και τα πιο… τρελά σου όνειρα!

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αναδείξεις τα ιδιαίτερα προσόντα σου και την διαφορετικότητα σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρόσβαση σε «δυσπρόσιτα» ή ιδιότροπα άτομα, που όμως ξέρουν να εκτιμούν σπάνια προσόντα. Από την άλλη πλευρά βέβαια ίσως υπάρξουν κάποιες προσωρινές «αναταράξεις» σε μια τρέχουσα συνεργασία σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία θα σου «λύσει τα χέρια» στον οικονομικό τομέα.

Ερωτικά
Όσο κι αν προσπαθείς να τα κάνεις όλα τέλεια προκειμένου να ικανοποιήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται πως… όλο και κάτι σου ξεφεύγει, με αποτέλεσμα να μην έχεις το «feedback» που θα ήθελες. Μήπως να χαλάρωνες λιγουλάκι;

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία βάζει «αέρα στα πανιά σου», κάτι που δεν συνδέεται μόνον με μια καλή ψυχολογία αλλά και με «χειροπιαστές» αποδείξεις της καλής σου τύχης. Να θυμάσαι όμως ότι αν αναβάλεις για αύριο αυτά που μπορούν να γίνουν σήμερα, οι συνθήκες δεν θα είναι το ίδιο «αβανταδόρικες» γι’ αυτό μην κωλυσιεργείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ρυθμίσεις λεπτομέρειες σχετικές με την υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά
Το καλό κλίμα στις φιλικές συναναστροφές σου μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό αν είσαι ήδη σε μια σχέση μην διστάσεις να «ξανοιχτείς» κοινωνικά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο πως θα έχεις τις ευκαιρίες σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να σου δημιουργήσει μια «ανεξήγητη» αισιοδοξία, που δεν συνάδει με τα όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Αυτό όμως τελικά είναι και το «κλειδί» για να ξεπεράσεις ανώδυνα ότι σε βασανίζει. Επιπλέον μπορεί να μάθεις ένα πολύτιμο μυστικό ή να τύχεις μιας κρυφής υποστήριξης. Παράλληλα, φαίνεται να δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα ταξίδι αναψυχής, που θα σου μείνει αξέχαστο!

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τις ερωτικές αναζητήσεις σου, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που ξεχωρίζουν για το στυλ ή τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια προσωρινή αβεβαιότητα για την συνέχεια.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε έκτακτες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι ίσως το σοβαρότερο «πλήγμα» που θα δεχθείς, έχει να κάνει με το ότι θα κλονιστεί η σιγουριά σου για πρόσωπα που μέχρι χθες φάνταζαν… ολότελα «δικά σου». Μπορείς όμως να διαχειριστείς την όλη κατάσταση προβαίνοντας στις αναγκαίες αλλαγές. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία θα συμβάλλει θετικά, τόσο στις φιλίες, όσο και στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Ένα μήνυμα σε γεμίζει χαρά και σου ανοίγει την… όρεξη για ακόμη περισσότερα, τελικά όμως μπορεί να διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι ακόμη αρκετό χρόνο μέχρι να «δέσει το γλυκό» και με τον Άρη στο ζώδιο σου, ίσως να μην διαθέτεις την απαιτούμενη υπομονή.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας σημαντικής επιτυχίας ή μιας «άνωθεν» βοήθειας που θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις έχοντας λυμένα κάποια βασικά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια κινδυνεύεις να παρασυρθείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού ή να «τα φορτώσεις στον κόκορα», αδυνατίζοντας το συγκριτικό σου πλεονέκτημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα φροντίσει να μην σου λείψει τίποτα κι από την στιγμή που τα συναισθήματα σου είναι ευθέως ανάλογα με την… καλοπέραση σου, όλα μπορεί να εξελιχθούν όπως τα θες. Αν όμως προσδοκάς και συναισθηματικό «βάθος», φαίνεται πως δεν ήρθε ακόμη η ώρα του.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία «ανούσιων» καταστάσεων στην καθημερινότητα σου ή σε συμπεριφορές από εκείνες που «κοιτάς με μισό μάτι», κρίνοντας τις ως «ασόβαρες». Μην δίνεις όμως σημασία σε κάτι που «σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι», ακόμη κι αν όλα αυτά διαδραματιστούν στον ευαίσθητο για σένα χώρο της εργασίας σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να προνοήσεις για κάποια έκτακτα έξοδα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο δείχνει πρόθυμη να σου εξασφαλίσει το «ευ ζην», πολύ περισσότερο αν κι εσύ βοηθήσεις με το να πάψεις να θεωρείς «κομβικές» κάποιες λεπτομέρειες, ασκώντας μια κριτική που δεν βοηθά πουθενά. Απλά αφέσου σε όσα σου προσφέρονται.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητες σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας κι αν τα καταφέρεις είναι βέβαιο ότι θα «ψηλώσεις» αρκετά στα μάτια των άλλων. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις κάτι που θέλεις ή απλά να αυξήσεις το εισόδημα σου με σχετικά εύκολο ή «τυχερό» τρόπο.

Ερωτικά
Τα συναισθήματα σου είναι ασταθή, κάτι που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια κάποιων να σε κατανοήσουν. Κι από την δική σου την πλευρά όμως αν δεν βρεις την νοητική «συνάφεια» που ζητάς, είναι δύσκολο να υπάρξει συνέχεια σε οτιδήποτε.

 

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία εξυπηρετεί απόλυτα τα σχέδια σου, αρκεί κι εσύ να αξιοποιήσεις άμεσα τις προτάσεις που σου γίνονται. Επιπλέον μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν θες να κάνεις κάποιου είδους επέκταση, είναι ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά
Κι εδώ προοιωνίζονται «νίκες» ή επιτυχίες που θα σε «ανεβάσουν» ψυχολογικά αλλά όχι μόνον. Η ευκαιρία σου να «κλειδώσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει, μπορεί να γίνει και η αφετηρία μιας πλήρους αναβάθμισης της προσωπικής σου ζωής, αγγίζοντας τελικά την… ευτυχία!

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr