Τρίτη , 28 Σεπτέμβριος 2021
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός τονίζει τις δημιουργικές ιδιαιτερότητες σου και σίγουρα μπορείς να διακριθείς ή να πετύχεις κάτι σημαντικό αν κινηθείς έξω από την «πεπατημένη». Σε ανάλογο μήκος κύματος «εκπέμπει» και ο Ερμής στον Λέοντα που σου ζητά να επιλέξεις για «συνοδοιπόρους» πρόσωπα τα οποία διακρίνονται για την διαφορετικότητα τους.

Ερωτικά
Για άλλο πας και άλλο σου συμβαίνει, καλά θα κάνεις όμως να το… διασκεδάσεις αφού μερικές φορές η «αλήθεια» της καρδιάς σου μπορεί να είναι διαφορετική από εκείνη του μυαλού σου.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς, ωστόσο επί της παρούσης δεν μπορείτε να τους απολαύσετε. Επαγγελματικά, νιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί καθώς μπορείτε να κάνετε πράγματα αλλά μέσα στα πλαίσια συνεργασίας θα διαπιστώσετε πως όλοι δεν έχουν το ίδιο σκεπτικό με εσάς. Αισθηματικά, ίσως μπείτε σε κάποιο δίλημμα. Οι γεννημένοι του 1968, τολμήστε την κίνηση που θέλετε.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η «εμπλοκή» του αστρικού Ερμή με τον Ουρανό σε ωθεί να πειραματιστείς και να αλλάξεις πολλά, να ξέρεις όμως ότι οι πρωτοβουλίες σου θα γίνουν αποδεκτές κυρίως από πρόσωπα ή φορείς που δεν υπολόγιζες ποτέ στην στήριξη τους. Αντίθετα μπορεί να υπάρξουν αρνητικές αντιδράσεις από κάποιον «δικό σου» άνθρωπο, είτε φίλο/η, είτε συγγενή.

Ερωτικά
Αναμένονται ενδιαφέρουσες προκλήσεις στην προσωπική σου ζωή κι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι για να «δέσει» μια σχέση θα πρέπει να υπερβείς συμβάσεις και «κλισέ».

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα, παράλληλα όμως μπορεί να υπάρξουν και έσοδα ή βοήθειες από εκεί που δεν το περιμένεις. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δράσεις με αιφνιδιαστικό ή μη αναμενόμενο τρόπο κι όχι με γνώμονα κάποιους παραδοσιακούς κανόνες.

Ερωτικά
Αν θεωρείς ότι έχεις κατασταλάξει σε σχέση με τον έρωτα και τις συγκινήσεις του μάλλον ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, αφού όλα αυτά που θεωρείς ως «εγγύηση», για την ώρα είναι απόντα από την ζωή σου.

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο «παιχνιδιάρικα» κι αυτό τελικά μπορεί να σου δώσει την ώθηση για να πετύχεις την «υπέρβαση» στο έργο σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να «ποντάρεις» περισσότερο σε πρόσωπα ή καταστάσεις που θεωρούνται «αουτσάϊντερ», αφού τα «φαβορί» μπορεί να πάνε… άπατα!

Ερωτικά
Όσο αδύνατον κι αν δείχνει κάτι, τόσο περισσότερο σε «εξιτάρει» και μια περιπέτεια «της στιγμής» μπορεί τελικά να αποδειχθεί καταλυτική για τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη διέξοδο που αναζητάτε μπορείτε να τη βρείτε και σε άλλους χώρους, πλην της δουλειάς. Ωστόσο, στα επαγγελματικά σας χρειάζεται να προσέξετε ζητήματα που σχετίζονται με την ανάθεση ευθυνών. Στον οικονομικό τομέα, χρήματα που περιμένετε ίσως καθυστερήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Αισθηματικά, χρειάζεται να θυμάστε πως δεν έχετε μόνο δικαιώματα. Οι γεννημένοι του 1982, θα δείτε να σας ανοίγονται προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός είναι «δίκοπο μαχαίρι» αφού από την μια πλευρά μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδια σου, με την βοήθεια κάποιων «ξένων», που εκτιμούν τις «φρέσκες» ιδέες σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να σε «σοκάρει» με τις αντιδράσεις είτε ενός φίλου ή μιας φίλης, είτε ενός συνεργάτη που αποδεικνύεται κατώτερος/η των περιστάσεων.

Ερωτικά
Το σύμπαν δείχνει διατεθειμένο να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που συμβαίνουν σπάνια και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες αν το θελήσεις κι εσύ.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα δείχνει πρόθυμος να σε φέρει σε επαφή με άτομα που έχουν κάποιες «παράξενες» αντιλήψεις, μπορούν όμως να συμβάλλουν θετικά στην εξέλιξη των υποθέσεων σου, τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Κι από την πλευρά σου δεν χρειάζεται τίποτε άλλο παρά περισσότερη ευελιξία και αποδοχή απέναντι στο καινούριο

Ερωτικά
Κάποιος/α στην θέση σου θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος, φαίνεται ωστόσο ότι σκοπεύεις να εξαντλήσεις τις «ιδιοτροπίες» σου με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να χάσεις και τα «σίγουρα»!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα δίνει «αέρα στα πανιά σου», ανοίγοντας τον δρόμο για κάτι νέο και συναρπαστικό, είτε πρόκειται για γνώση, είτε για μια ταξιδιωτική εμπειρία. Κι αν στα πλαίσια της καθημερινότητας σου υπάρξουν κάποιες «παραδοξότητες», είναι γιατί ο ενεργός Ουρανός αναδεικνύει οτιδήποτε «ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα» στην ζωή σου ή την ζωή των γύρω σου!

Ερωτικά
Το σύμπαν σου ζητά να ανανεώσεις την σχέση σου, ξεπερνώντας ταμπού και προκαταλήψεις. Και βέβαια μην αρνηθείς να ενδώσεις στα ερωτικά «καπρίτσια» του/της συντρόφου σου, που τελικά μπορεί και να σου αρέσουν!

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα σε… αγαστή συνεργασία με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις τόσο στις οικογενειακές, όσο και στις οικονομικές σου υποθέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να μην θεωρείς τίποτα «σίγουρο». Μάλιστα, αν δείξεις απροθυμία στο να αλλάξεις πολιτική και νοοτροπία, το πιθανότερο είναι να κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Ερωτικά
Ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι που δεν έχεις ξανακάνει, είτε αυτό αφορά τον τύπο της σχέσης σου, είτε απλά την σεξουαλική σου πρακτική. «Παίζει» μάλιστα το ενδεχόμενο μιας εμπειρίας με ένα νεαρό άτομο.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να φέρει εκπλήξεις ή απρόοπτα στην καθημερινότητά σου κι όσο πιο έτοιμος/η είσαι για το απροσδόκητο, τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, πρόσωπα με τα οποία κάθε συμφωνία φάνταζε αδύνατη, μπορεί… ξαφνικά να γίνουν σύμμαχοι σου, ενώ αντίθετα την ίδια στιγμή μια τρέχουσα συνεργασία ίσως διακοπεί για ανεξήγητους λόγους!

Ερωτικά
Όλα είναι ανοικτά και όλα «παίζουν», ακόμη και με ένα πρόσωπο που ποτέ δεν σου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί «κάτι» μαζί του. Εξ άλλου και το απρόοπτο έχει την γοητεία του!

 

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σου ετοιμάζει αλλαγές κι ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά σου, κάτι που δεν θα πρέπει να το δεις ως «ενόχληση» αλλά ως μια ευκαιρία να βαδίσεις σε νέα μονοπάτια και να ανταποκριθείς σε καινοφανείς προκλήσεις. Επιπλέον, καλείσαι να υιοθετήσεις νέους κανόνες σχετικά με την διατροφή σου.

Ερωτικά
Η «φευγάτη» ιδιοσυγκρασία σου μπορεί να συμβάλλει σε μοναδικές καταστάσεις, ιδιαίτερα αν βάλεις στην άκρη τα ταμπού και τις αρνήσεις ή επιφυλάξεις σου απέναντι στο… άγνωστο!

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr