Παρασκευή , 5 Μάρτιος 2021
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο ανυπόμονο/η κι είναι πιθανό να τα παίξεις όλα «σε μια ζαριά», αν αποτύχεις όμως καλό είναι να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να μην τα ρίξεις στους άλλους. Επιπλέον, με τον Ήλιο στον Λέοντα να αναδεικνύει το δημιουργικό ταπεραμέντο σου και τον Άρη από τον Σκορπιό να «σιγοντάρει», οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να δοκιμαστούν, εξ αιτίας της «φούριας» σου να γίνουν όλα «εδώ και τώρα»!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα εξακολουθεί να σου δίνει το «πάνω χέρι» σε ζητήματα σχέσεων, αν όμως δεν περιορίσεις τον εγωισμό σου, κάποια στιγμή θα καταλήξεις να μονολογείς: «Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις»!

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε θέτει σε θέση μάχης, αφού υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κι είναι βέβαιο πως αν «ανασκουμπωθείς» θα μπορέσεις να πετύχεις ακόμη και στόχους που αρχικά φάνταζαν απλησίαστοι. Ίσως όμως στον δρόμο προς την νίκη να υπάρξουν και ποικίλες προστριβές με οικεία πρόσωπα ή «ατοπήματα» σε σχέση με το «εύ αγωνίζεσθαι»!

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν στο να υπάρξουν πιο εντατικοί ρυθμοί στην προσωπική σου ζωή, με το «βαρόμετρο» των συγκινήσεων να… ανεβοκατεβαίνει! Ότι κι αν συμβεί όμως κράτα μόνον τις καλές στιγμές, ώστε να μην εγκλωβιστείς συναισθηματικά.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σε ωθεί σε δυναμικές παρεμβάσεις ή διαπραγματεύσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με τα εργασιακά σου, είναι βέβαιο όμως ότι δεν θα μπορέσεις να «περάσεις» τις απόψεις σου χωρίς να συγκρουστείς με ισχυρούς ανταγωνιστές. Επιπλέον, ίσως σου ασκηθεί μια δριμεία κριτική για τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να βρεις την υποστήριξη ή τις εναλλακτικές που χρειάζεσαι, στην οικογένεια σου.

Ερωτικά
Αν δεν βάλεις την λογική σου να δουλέψει, κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε ένα δίλημμα μεταξύ μιας τρέχουσας «κατάστασης» και μιας άλλης παρελθοντικής. Δες το όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς ζητάς από την ζωή σου.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σε καλεί να διεκδικήσεις άμεσα καλύτερες οικονομικές απολαβές, κάτι που στην παρούσα φάση μπορεί να επιτευχθεί μέσα από εμπνεύσεις της στιγμής και άμεσες πρωτοβουλίες κι όχι με κάποιου είδους προγραμματισμό. Κι αν ευτυχήσει το επιχειρηματικό σου «δαιμόνιο» και αποκομίσεις σημαντικά κέρδη, καλό είναι να αποσυρθείς έγκαιρα από την «μάχη», πριν μπεις στον πειρασμό να πας για περισσότερα και τα χάσεις… όλα!

Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, κυρίως εξ αιτίας της «θέρμης» της κι αν δεν έχεις αντίρρηση ή δεν υπάρχουν άλλες δεσμεύσεις αξίζει τον κόπο να την «τρέξεις» γρήγορα, προσπερνώντας τους όποιους ενδοιασμούς σου.

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε καλεί να αναλάβεις δράση σε ποικίλους τομείς, είναι πολύ εύκολο όμως να σε μπλέξει σε ποικίλους μπελάδες αν ασχοληθείς με πράγματα που δεν γνωρίζεις καλά. Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς σε περιοχές ή αντικείμενα που κατέχεις, ώστε να δώσεις στην δυναμική σου έναν άμεσα δημιουργικό χαρακτήρα και να αποφύγεις «παράπλευρες απώλειες» που έχουν να κάνουν είτε με την υγεία, είτε με τις σχέσεις σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει να δίνεις την εντύπωση πως… όλα και όλοι/ες σου ταιριάζουν, κάτι βέβαια που θίγει άμεσα την αξιοπιστία σου απέναντι σε όποιον/α νοιάζεται πραγματικά για σένα. «Παίξε» λοιπόν αλλά με μέτρο!

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε καλεί να εξασκηθείς σε νέες τεχνικές ή να εντρυφήσεις εντατικά σε ένα νέο πεδίο γνώσης. Παράλληλα όμως μπορεί να διαπιστώσεις ότι όλο το τελευταίο διάστημα κάποιος/α απεργάζονταν μυστικά σχέδια, με σκοπό να σε φέρει προ τετελεσμένων. Επιπλέον, οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, φαίνεται πως βρίσκονται σε σημείο αιχμής αλλά όλα θα λυθούν αν υπάρξει εκατέρωθεν ειλικρίνεια.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πολύ πιο «ζωηρό/η» στις ερωτικές επιθυμίες σου κι είναι αλήθεια ότι θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να «παίξεις». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, να θυμάσαι ότι και το ταίρι σου έχει… ανάλογα δικαιώματα!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σε καλεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια συλλογική προσπάθεια ρισκάροντας ανάμεσα στα εύσημα μιας νίκης και τις ευθύνες μιας ήττας. Και για να στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειες σου ίσως πρέπει να καταφύγεις σε μια δοκιμασμένη συνταγή του παρελθόντος, η οποία μπορεί και σήμερα να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αναταράξεις στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Με την Σελήνη στον Κριό οι σχέσεις σου χαρακτηρίζονται από συχνές διακυμάνσεις αλλά δεν υπάρχει λόγος ούτε να ανησυχείς, ούτε να… πανηγυρίζεις, αφού πολλά από αυτά που συμβαίνουν σήμερα, δεν θα ισχύουν αύριο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Με τον Ήλιο στον Λέοντα και τον Άρη στο ζώδιο σου, ο ρόλος σου σε μια «καυτή» υπόθεση γίνεται κομβικός κι ίσως χρειαστεί να… σπάσεις πολλά αυγά για να γίνει η «ομελέτα» σου. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνον από τους δικούς σου χειρισμούς αλλά και από την υποστήριξη που θα λάβεις –ή όχι- από έναν ισχυρό παράγοντα. Όσο «ηρωικός» κι αν θες να είσαι, χωρίς τις κατάλληλες «πλάτες» δεν… πας πουθενά!

Ερωτικά
Με το συναίσθημα-χείμαρρο που διαθέτεις σε αυτήν την φάση μπορείς να… αναστήσεις και «πεθαμένους», από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ εύκολο να «πνίξεις» και τον άνθρωπο που αγαπάς, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να αναδείξει ίντριγκες και κρυφές έχθρες, ίσως μάλιστα να «καθηλωθείς» από μια έντονη συναισθηματική φόρτιση. Όμως το ζητούμενο δεν είναι να υποφέρεις αλλά να θεραπεύσεις το κακό από όπου κι αν προέρχεται. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις σε κάτι πολύ μεγάλο στον επαγγελματικό τομέα και η αλήθεια είναι πώς όλα είναι υπέρ σου, αρκεί να μην «κάψεις» πρόωρα τα «χαρτιά» σου.

Ερωτικά
Το παρελθόν σε κυνηγά, κάτι βέβαια που μπορεί να έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές πτυχές, ειδικά στον σεξουαλικό τομέα, όπου ίσως διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα που βίωσες παλαιότερα, σε καθορίζουν ακόμη.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, ενδέχεται όμως στα πλαίσια της να συμβούν και πράγματα που θα σε εκνευρίσουν ή θα σε βρουν απέναντι τους. Μπορεί ακόμη να προκύψει μια έντονη διαφωνία για ένα οικονομικό ζήτημα, με ένα φίλο ή μια φίλη, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα παλιό θέμα που ξαναβγαίνει στον «αφρό». Παράλληλα όμως ενδέχεται να παραλάβεις κι ένα πολύτιμο «πακέτο»!

Ερωτικά
Η ανάμιξη σου σε έναν κύκλο «παλιόφιλων», μπορεί να φέρει… αποτελέσματα και στην προσωπική σου ζωή, αφού ενδέχεται να αναθερμάνεις την σχέση σου με ένα πρόσωπο, με το οποίο κάποτε υπήρξε ένας ανεκπλήρωτος ή «μισός» έρωτας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ανταγωνισμούς αλλά και σχέδια του παρελθόντος, με σκοπό να δοθούν οι αναγκαίες διέξοδοι. Παράλληλα όμως ευνοεί και την άμεση επίτευξη ενός στόχου, που έδειχνε δύσκολος. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Λέοντα σε θέλει «ετοιμοπόλεμο», σε ζητήματα συνεργασιών, είτε για να αρπάξεις μια μοναδική ευκαιρία, είτε για να αμυνθείς απέναντι σε απαιτήσεις που σε ξεπερνούν.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντι σου, προσθέτει την λάμψη που χρειάζεσαι, φαίνεται όμως ότι βιάζεσαι για να γίνουν κάποια πράγματα που σίγουρα θέλουν τον χρόνο τους. Έτσι δεν αποκλείεται μια αρχικά «ευοίωνη» κατάσταση να «γυρίσει» σε… καυγαδάκι!

 

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σου ζητά να παρέμβεις σε ένα εργασιακό ζήτημα, αφού ακόμη κι αν για την ώρα οι εξελίξεις δεν σε αφορούν προσωπικά, δεν θα αργήσει να γίνει κι αυτό! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα θέμα με νομικές διαστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να ανατρέξεις στο παρελθόν, αναζητώντας δοκιμασμένες λύσεις και εφαρμογές. Παράλληλα, ίσως υπάρξει μια έντονη αλλά παροδική ενόχληση στην υγεία σου.

Ερωτικά
Όταν το παρόν δεν έχει να σου προσφέρει κάτι που να σε συγκινεί ιδιαίτερα, τότε το παρελθόν είναι μια… κάποια λύση, μόνο που στην δική σου περίπτωση μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να λάβει έντονες διαστάσεις με πολλά «πάνω-κάτω»!

 

 

 

Πηγή: astrology.gr