Κυριακή , 19 Σεπτέμβριος 2021
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να εξαντλήσεις τα αποθέματα της λογικής σου, κατατάσσοντας και αξιολογώντας το πλήθος των νέων δεδομένων στην ζωή σου, είτε αυτά έχουν να κάνουν με πρόσωπα, είτε με καταστάσεις ή ενδιαφέροντα. Επιπλέον, καθιστά την χρήση της τεχνολογίας μια ικανή και αναγκαία συνθήκη ώστε να δώσεις στις δημιουργικότητά σου μια πρακτική αξία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο «απογειώνει» την έμπνευσή σου και ενισχύει τα ανθρωπιστικά σου συναισθήματα.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε μια «πολλά υποσχόμενη» αλλά εξαιρετικά ασαφή ως προς το μέλλον της επιλογή και σε μια άλλη που μπορεί να φέρνει μαζί της την προοπτική μιας επαγγελματικής συνεργασίας αλλά… δεν σε «εξιτάρει»!

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς, ωστόσο επί της παρούσης δεν μπορείτε να τους απολαύσετε. Επαγγελματικά, νιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί καθώς μπορείτε να κάνετε πράγματα αλλά μέσα στα πλαίσια συνεργασίας θα διαπιστώσετε πως όλοι δεν έχουν το ίδιο σκεπτικό με εσάς. Αισθηματικά, ίσως μπείτε σε κάποιο δίλημμα. Οι γεννημένοι του 1968, τολμήστε την κίνηση που θέλετε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα ενισχύει τις τάσεις σου για μια λογική επεξεργασία των πραγμάτων, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας δεν αποκλείεται να διεκπεραιώσεις μια σειρά από ζητήματα τεχνικής φύσεως ή να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να «χωρέσεις» στην καθημερινότητα σου και κάποια ενδιαφέροντα καλλιτεχνικής φύσεως ή την ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά στο «Θείο».

Ερωτικά
Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται περισσότερο σε γνωριμίες «γενικού χαρακτήρα», που δεν έχουν απαραίτητα μια πιο προσωπική χροιά. Ίσως όμως να μάθεις πολλά για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μέσα από επικοινωνιακές «καραμπόλες»!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην τακτοποίηση θεμάτων που σχετίζονται με τα οικονομικά σου κι ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας να «μπλεχτείς» με ‘ένα πλήθος γραφειοκρατικών λεπτομερειών που θα σε κουράσουν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο ενισχύει την προθυμία σου να βοηθήσεις κόσμο χωρίς να λάβεις ανταλλάγματα, δεν αποκλείεται όμως να λάβεις κι εσύ ένα «Θείο» δώρο.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε κρατά «δέσμιο/α» στον αστερισμό των έντονων συγκινήσεων και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν έχει νόημα να προσπαθείς να ελέγξεις τα πράγματα με την λογική σου. Ζήσε λοιπόν αυτό που σου προσφέρεται κι ύστερα… βλέπεις!

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου τονίζει την ανάγκη σου να διαμορφώσεις ένα πιο λειτουργικό περιβάλλον στην ζωή σου, κάτι που για να γίνει θα απαιτηθεί η προσήλωση σου σε τεχνικά κυρίως θέματα ή σε λεπτομέρειες για τις οποίες μπορεί να χρειαστεί και η συνδρομή κάποιων ειδικών. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, ενισχύει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου αλλά και την επιθυμία σου να ευχαριστήσεις με κάθε τρόπο τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Ερωτικά
Η πρόσβαση σου στις καρδιές των άλλων είναι περίπου δεδομένη, το ίδιο και η διάθεση σου να προσφέρεις ότι το καλύτερο στον άνθρωπο που αγαπάς, αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, πρόσεξε μήπως τελικά «μπλέξεις» σε προβληματικές καταστάσεις.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη διέξοδο που αναζητάτε μπορείτε να τη βρείτε και σε άλλους χώρους, πλην της δουλειάς. Ωστόσο, στα επαγγελματικά σας χρειάζεται να προσέξετε ζητήματα που σχετίζονται με την ανάθεση ευθυνών. Στον οικονομικό τομέα, χρήματα που περιμένετε ίσως καθυστερήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Αισθηματικά, χρειάζεται να θυμάστε πως δεν έχετε μόνο δικαιώματα. Οι γεννημένοι του 1982, θα δείτε να σας ανοίγονται προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα «πασχίζουν» για την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου κι από ότι φαίνεται θα κληθείς να διαχειριστείς δύο τύπους γνωριμιών. Ο πρώτος σχετίζεται με «ανθρώπους της δουλειάς» που «πατάνε γερά τα πόδια τους στην γη», ενώ ο δεύτερος με άτομα που «ξέρουν» να ονειρεύονται και να υπερβαίνουν τις «ασχήμιες» της καθημερινότητας. Φυσικά και οι δύο τύποι είναι χρήσιμοι για να κάνεις τις… συνθέσεις σου, βρίσκοντας την μέση οδό!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, δεν υπάρχει τίποτε το καλύτερο για σένα από το να ενταχθείς σε μια παρέα, «κόβοντας κίνηση» για πρόσωπα και καταστάσεις και χωρίς φυσικά να κλείσεις οποιαδήποτε «πόρτα». Ωστόσο άσε στους άλλους το «μάδημα της μαργαρίτας»!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η ημέρα μπορεί να έχει αυξημένες απαιτήσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με τρέχοντα επαγγελματικά ζητήματα που αναζητούν την λύση τους. Εδώ ο Ερμής στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, αρκεί να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του μυαλού σου. Παράλληλα όμως η «συντοπίτισσά» του Αφροδίτη σε καλεί να καλλιεργήσεις και τις αισθητικές σου αναζητήσεις, προσδίδοντας μια πιο «αιθέρια» πτυχή στην καθημερινότητά σου.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που δείχνει να συγκεντρώνει όλα αυτά που θα ήθελες κι ακόμη περισσότερα, τελικά όμως η πραγματικότητα μπορεί να αποδειχθεί αρκετά σκληρή για τα… όνειρα σου! Δες το λοιπόν σαν μια «άσκηση φαντασίας-ευτυχίας».

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα τονίζει το ενδιαφέρον σου για τεχνικά ή επιστημονικά θέματα κι είναι πιθανό να προχωρήσεις σε συγκεκριμένες εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να διαπιστώσεις στην πράξη τις ικανότητές σου. Επιπλέον ενισχύει τις πιθανότητες για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο φροντίζει και για την ψυχαγωγία σου, ιδιαίτερα μέσα από δρώμενα καλλιτεχνικού χαρακτήρα.

Ερωτικά
Μια συνάντηση επαγγελματικού χαρακτήρα μπορεί να σου… ανοίξει την όρεξη για κάτι περισσότερο, πριν όμως προχωρήσεις καλό είναι να σκεφτείς το κατά πόσον μπορείς να «αντέξεις» μια σχέση που κινείται αποκλειστικά στα πλαίσια της εξυπηρέτησης αμοιβαίων συμφερόντων.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αναμόρφωση του προσωπικού σου χώρου και στον εμπλουτισμό του με συσκευές που θα κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, μπορεί να δρομολογηθεί μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο φροντίζει όχι μόνον να μην σου λείψει τίποτα αλλά και να απολαύσεις κάποιες από τις «πολυτέλειες» που πάντα επιθυμούσες.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση φαίνεται να αποκτά προτεραιότητα η κάλυψη των σεξουαλικών σου αναγκών κι αν το επιθυμείς θα έχεις τις ευκαιρίες που σου αξίζουν. Όσο για τις προοπτικές μιας «πλήρους» σχέσης, δεν είναι μεν ανύπαρκτες αλλά ούτε και… πιθανές!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα συμβάλλει θετικά στην εξομάλυνση των όποιων εντάσεων ή αντιθέσεων στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, «αποκρύπτοντας» κάθε τι το ενοχλητικό, αν όμως σου «τάξουν» κάτι υλικό, μην το… πολυπιστέψεις! Σε πιο πρακτικούς ρυθμούς κινείται ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο, που θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις μια σειρά από τεχνικές λεπτομέρειες αλλά και να συζητήσεις με ειδικούς για την αρτιότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων σου.

Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο με τις διανοητικές σου αρετές, θέτοντας τις βάσεις για μια… άκρως «εγκεφαλική» σχέση. Αν μάλιστα προσθέσεις και λίγο «παραμύθιασμα», τα πράγματα σε πρώτη φάση μπορεί να εξελιχθούν ιδανικά για σένα.

 

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα αναμένεται να προσδώσει μια πιο «ονειρική» χροιά στην καθημερινότητά σου κάτι που σίγουρα θα σε βοηθήσει να νιώσεις ευτυχέστερος/η αλλά επιπλέον μπορεί να αποδώσει εμπνεύσεις και καρπούς στις καλλιτεχνικές σου αναζητήσεις ή σε σχέση με δράσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο θα αποπειραθεί να σε «προσγειώσει» στον πραγματικό κόσμο των οικονομικών και εργασιακών αναγκαιοτήτων.

Ερωτικά
Ο Δίας στην Παρθένο εξακολουθεί να υποστηρίζει τις επί προσωπικού αναζητήσεις σου κι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο μπορείς να το συναντήσεις είτε στον χώρο της εργασίας σου, είτε σε ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Σίγουρα όμως θα ακολουθήσουν κι άλλες ευκαιρίες.

 

 

 

Πηγή: astrology.gr