Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 87

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να κάνει πιο λειτουργική την καθημερινότητά σου, εμπλουτίζοντάς την με ποικίλες εργασίες ή ρυθμίσεις. Επιπλέον, ίσως είναι σκόπιμο να ασχοληθείς με την υγεία ή την διατροφή σου, παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο δραστηριοτήτων, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι το πράγμα «δεν πάει άλλο»!

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε βοηθά να ζήσεις τον έρωτά σου σε μια «φωλιά», μακριά από εξωτερικές παρενοχλήσεις. Ίσως μάλιστα επανακάμψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο θα σου θυμίσει αρκετά ευχάριστα πράγματα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο προάγει την δημιουργικότητά σου αλλά και την ανάγκη σου να διασκεδάσεις κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον φαίνεται πως ένα «παιχνίδι» μπορεί να αναδείξει τα προσόντα σου αλλά και να καταλήξει σε ωφέλιμα συμπεράσματα για το τι θες πραγματικά. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις σε βάθος καταστάσεις ή συμπεριφορές, πριν βρεθείς προ τετελεσμένων.

Ερωτικά
Το ενδιαφέρον των άλλων για σένα σε «ανεβάζει» ψυχολογικά, ίσως μάλιστα να δεχθείς μια συναισθηματική «επίθεση» με την θετική έννοια του όρου. Ακόμη μπορεί να σου τύχει μια γνωριμία σε ταξίδι ή κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τα ενδιαφέροντά σου σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, δεν αποκλείεται όμως να προκαλέσει και μια μικρή αναστάτωση ή μια προσωρινή αλλαγή των συνθηκών διαβίωσης σου. Παράλληλα η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά κυρίως θέματα, όπου ίσως κληθείς να διαχειριστείς κάποια τετελεσμένα ή να αμυνθείς απέναντι σε κάθε λογής «κοράκια».

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στις «ανεκτίμητες» συναισθηματικές αξίες, αφού είναι εκείνες που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να «δέσεις» την σχέση σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο προάγει την επικοινωνία σου και τις επαφές με τον «έξω κόσμο» και παρότι θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές παλινδρομήσεις, η «σούμα» θα είναι θετική ως προς την κάλυψη των αναγκών ή των επιθυμιών σου. Φρόντισε μόνο να μην περιπέσεις σε ένα καθεστώς εξαρτήσεων, αφού η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σε καταστήσει ένα εύκολο «θύμα» μιας χειραγώγησης.

Ερωτικά
«Κύματα» ευαισθησίας σε κατακλύζουν και τα καλά νέα είναι ότι θα βρεις την ανταπόκριση ή την συμπαράσταση που ζητάς, όχι όμως τόσο από τους «κοντινούς» σου, όσο από ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου και δείχνει να σε «νιώθει».

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αναζητώντας νέες πηγές εσόδων αλλά και κάποιους διαχειριστικούς κανόνες που θα σε βοηθήσουν να «συμμαζευτείς». Ακόμη ίσως λάβεις ένα κληροδότημα ή μια υποστήριξη από την οικογένειά σου. Παράλληλα όμως η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο και όλα εκείνα που μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σου.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα θα συμβάλλει στο να βιώσεις έντονες συγκινήσεις με ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται για την ευαισθησία του, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια παλιά γνωριμία. Προς το παρόν όμως είναι δύσκολο να κινηθείς «ανοικτά».

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα αναλάβεις -θέλοντας και μη- πρωταγωνιστικό ρόλο. Πέρα όμως από τα προβλήματα τα οποία θα σου τεθούν, θα υπάρξουν και κάποιες όμορφες στιγμές κοντά σε πρόσωπα, ικανά να σε στηρίξουν ψυχολογικά αλλά και να σου θυμίσουν παλιές καλές στιγμές. Παράλληλα όμως μπορεί να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα φίλο ή μια φίλη σου.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο ευαίσθητο αλλά και «σοφό», μπορεί να σε «ξεκλειδώσει» και να εκφραστείς με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Αν όμως σκοπεύεις να προχωρήσεις περισσότερο, να θυμάσαι ότι θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να απεμπλακείς συναισθηματικά.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου υπενθυμίζει ότι δεν ζεις σε έναν κόσμο «ηθικό κι αγγελικά πλασμένο» κι ότι θα πρέπει να είσαι πιο «υποψιασμένος/η» απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να την «πατήσεις» άσχημα! Υπάρχουν ωστόσο και καλά νέα, που έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Η φυσική σου παρουσία «ανάβει φωτιές» και αν δεν έχεις… αντίρρηση μπορεί να γίνει το «διαβατήριό» σου για ένα ταξίδι στον κόσμο του έρωτα, ίσως μάλιστα να έχεις ακόμη περισσότερες επιτυχίες αν υιοθετήσεις μια «ρετρό» εκδοχή στο ντύσιμο σου.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα φαίνεται να δικαιώνει την τάση σου να θεωρείς πως πάντα υπάρχει κάτι κρυμμένο πίσω από τα εξωτερικά φαινόμενα. Επιπλέον, σε ωθεί να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια, προάγοντας την επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να δοκιμάσει την εμπιστοσύνη σου ως προς τις φιλικές σου σχέσεις ή μια συλλογική προσπάθεια που αλλιώς ξεκίνησε και για αλλού… τραβάει!

Ερωτικά
Το σύμπαν σε στηρίζει με… χίλια κι αν είσαι μόνος/η είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που σε εκφράζει και με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ευτυχισμένη συνέχεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις όλες τις ευκαιρίες για να την «δέσεις» περισσότερο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο πολλαπλασιάζει τις βλέψεις σου, με συνέπεια να «ξανοιχτείς» σε πολλά μέτωπα. Οργανώσου λοιπόν και ιεράρχησε τους στόχους σου, αφού υπάρχουν μεν προοπτικές, θα πρέπει όμως να τις δουλέψεις στο μυαλό σου. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να προσαρμοστείς σε μια οικονομική πραγματικότητα, εγκαταλείποντας, αν χρειαστεί, κάποιες από τις φιλοδοξίες σου.

Ερωτικά
Έρωτας υπό… σκιάν! Κάτι κρυφό, παλαιό ή «ανεκδήλωτο» μπορεί να πάρει «σάρκα και οστά», προσφέροντάς σου μοναδικές στιγμές, για την ώρα όμως είναι μάλλον δύσκολο να το φανερώσεις στους άλλους, αφού υπάρχουν αντικειμενικά «κωλύματα».

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο πολλαπλασιάζει τις επαφές σου, ωστόσο η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε κάνει πιο «σκληροπυρηνικό/η» στις επιλογές και τις αντιδράσεις σου, με συνέπεια να μπει σε λειτουργία ο… ανθρωποδιώκτης! Από την άλλη πλευρά όμως, με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεις τις ισορροπίες στο πιο στενό σου περιβάλλον, «ξεσκαρτάροντας» από όσους/ες δεν δύνανται ή δεν επιθυμούν να συμπορευτούν μαζί σου.

Ερωτικά
Το «όλα ή τίποτα» εξακολουθεί να διέπει την προσωπική σου ζωή, αυτήν την φορά όμως βρίσκεσαι πιο κοντά σε ένα πρόσωπο, το οποίο διαθέτει εκείνο το «πακέτο» που αναζητάς κι από την πλευρά σου δεν έχεις παρά να «ανοίξεις» συναισθηματικά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, τελικά όμως τα έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν θα «ισοφαριστούν» από ανάλογα έσοδα ή προσφορές. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι στον χώρο της εργασίας σου γίνονται μυστικές διαβουλεύσεις, που θα πρέπει να… φοβάσαι, αν δεν έχεις κάποιο ισχυρό στήριγμα.

Ερωτικά
Το κλίμα… παραείναι συναισθηματικό για τα δεδομένα σου και δεν θες και πολύ να «προβοκάρεις» πρόσωπα ή καταστάσεις αφήνοντας πίσω σου απορίες και πληγές. Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι πιο «κουλ» στην συμπεριφορά σου και δεν θα χάσεις!

 

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όλα αυτά όμως γίνονται για καλό, αφού στο τέλος θα βρεθείς και πάλι «στον αφρό»! Εκείνο που ίσως πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι ο ρόλος κάποιων «φίλων» που στην παρούσα φάση δρουν υπονομευτικά σε βάρος σου. Έστω κι αν κάποια ευρήματα σε «σοκάρουν», εδώ είναι που ισχύει το «όποιος ψάχνει, βρίσκει».

Ερωτικά
Η «ρέντα» σου συνεχίζεται αδιαλείπτως και το μόνο που μπορεί να διαταράξει την ευτυχία σου είναι κάποιες παρεμβάσεις τρίτων που υποκινούνται είτε από αντιζηλία, είτε έχουν εκδικητικά κίνητρα. Εσύ όμως… ζήσε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό!

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr