Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Είσαι γυναίκα Σκορπιός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Είσαι γυναίκα Σκορπιός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Τι χαρακτηρίζει τη γυναίκα Σκορπιό ερωτικά και με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο;

Ερωτική και σαγηνευτική, η γυναίκα Σκορπιός είναι το αντικείμενο του πόθου πολλών αντρών. Λιγομίλητη, μυστηριώδης και σέξι ξέρει πώς να ελκύει την προσοχή, χωρίς καν να προσπαθήσει. Είναι ζηλιάρα αλλά πιστή και αφοσιωμένη στο σύντροφό της και το ίδιο απαιτεί κι από αυτόν. Η απολυτότητά της την κάνει ορισμένες φορές να κινείται από το πολύ στο τίποτα ακόμα και στον έρωτα. Αν δεν βρει αυτό που θέλει τότε προτιμά να παραμείνει μόνη της.

Αν είσαι γυναίκα Σκορπιός δες παρακάτω με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο για ερωτική σχέση

Κριός

Είστε κι οι δυο επιθετικοί και ενεργητικοί κι αυτό μπορεί να οδηγήσει είτε σε μια καταπληκτική ή σε μια καταστροφική σχέση. Ενώ το πάθος στη σχέση σας είναι εγγύηση, σε κανέναν σας δεν αρέσει να ελέγχεται και μακροχρόνια θα προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε. Ο πόθος σας πετάει σπίθες στην αρχή, αλλά όταν αρχίσουν τα σκηνικά ζήλειας και κτητικότητας, θα αρχίσει κι η αντίστροφη μέτρηση.

Ταύρος

Η σεξουαλικότητά σου είναι έντονη και ταιριάζει με την ηδυπάθεια του Ταύρου, οπότε για σένα είναι ένας θαυμάσιος εραστής. Ο ερωτισμός σας είναι έντονος ενώ η αφοσίωση και η κτητικότητα θα σας κρατήσουν ενωμένους για αρκετό καιρό. Και οι δύο είστε ζηλιάρηδες και πεισματάρηδες γι’ αυτό μπορεί να τσακώνεστε συχνά πυκνά. Ωστόσο, ο Ταύρος είναι συναισθηματικά πιο σταθερός κι αυτό βοηθά στην εξισορρόπηση των πραγμάτων, όταν θυμώνεις και θέλει να ξεσπάσεις.

Δίδυμος

Είναι πολύ δύσκολο να ταιριάξετε. Εσύ είσαι πιο εσωστρεφής και ευχαριστιέσαι ένα ήσυχο βράδυ στο σπίτι ενώ ο Δίδυμος έχει πολυάσχολη και έντονη κοινωνική ζωή. Η ανεμελιά και η ελαφρότητα που αντιμετωπίζει κάποια θέματα αργά ή γρήγορα θα σε εκνευρίσει, όπως επίσης το να αναφέρει μέσα στη χαλαρότητα πράγματα από την ιδιωτική σας ζωή που εσύ θεωρείς ότι πρέπει να μένουν μεταξύ σας. Σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός για ερωτική σχέση.

Καρκίνος

Κάνετε μαζί ένα από τα καλύτερα ζευγάρια του ζωδιακού. Η ανάγκη σου να ελέγξεις τον Καρκίνο μόνο δυσάρεστη δεν του είναι, αφού έτσι αισθάνεται ασφαλής και προστατευμένος, όπως επίσης νιώθεις κι εσύ με την υπερπροστασία και τη φροντίδα του. Πιστός και υποστηρικτικός, ο Καρκίνος δεν θα κεντρίσει τη ζήλεια σου. Εσύ είσαι πιο παθιασμένη σεξουαλικά και αυτός πιο αισθησιακός, οπότε και οι δυο θα είστε ικανοποιημένοι και σε αυτόν τον τομέα.

Λέων

Αν και είναι καλός συνδυασμός για μακρόχρονη σχέση, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έχει και τα σύννεφά της. Η αρχική έλξη θα είναι έντονη και θα ξυπνήσει τον ερωτισμό σου. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, το φλερτ του Λιονταριού προς άλλες, είτε για να πάρει επιβεβαίωση, είτε καθαρά για κοινωνικούς λόγους, θα σε κάνει να ζηλέψεις ενώ θα τον θεωρείς υπερβολικό σε εκδηλώσεις, ενίοτε και αλαζόνα. Αν ωστόσο διατηρήσει τη φλόγα, τη γενναιόδωρη πλευρά και τη ζωντάνια του, θα τα καταφέρετε.

Παρθένος

Ο άντρας Παρθένος είναι εντελώς ακατάλληλος για σένα σαν εραστής, αφού δε σου προξενεί καμία συγκίνηση και από ένα σημείο και μετά θα σου προκαλέσει βαρεμάρα. Επιπλέον, το πάθος και η προσήλωση προς το πρόσωπό σου, ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις σας είναι too much για αυτόν. Θα υπάρξουν συχνές συγκρούσεις μεταξύ σας, ιδίως αν τον προσβάλλεις ή τον ειρωνεύεσαι για την εμμονή του στη λεπτομέρεια ή στον τρόπο που αναλύει τα πράγματα. Η σχέση μεταξύ σας θα γίνει πολύ κουραστική. Μια φιλία ίσως έχει περισσότερες προοπτικές.

Ζυγός

Ο άντρας Ζυγός που αρέσκεται στο φλερτ, τις δημόσιες σχέσεις και την κοινωνικότητα είναι πολύ πιθανό να νιώσει ότι πνίγεται από την ασφυκτική σου πίεση. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η ζήλια σου να τον οδηγήσει στην απιστία κι εννοείται ότι αυτό για σένα, αν το μάθεις, θα είναι ασυγχώρητο και μπορεί να σου βγάλει εκδικητική μανία. Αν όμως δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο του Ζυγού, η σχέση σας θα αποτύχει παταγωδώς. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο λοιπόν, καλό θα ήταν να τον αποφύγεις.

Σκορπιός

Είστε ίδιοι γι’ αυτό δύσκολα θα ταιριάξετε, εκτός αν ο ένας από τους δυο σας πάρει χαρακτηριστικά του απέναντι σας, του Ταύρου. Ενώ σεξουαλικά θα πετύχετε το απόλυτο, συναισθηματικά κινείστε από το ζενίθ στο ναδίρ, είστε μυστικοπαθείς, πεισματάρηδες και απαιτητικοί σαν χαρακτήρες. Χρειάζεσαι κάποιον που να είναι διαφορετικός από σένα και ίσως πιο υποχωρητικός. Η σχέση μεταξύ σας θα είναι μια ατέρμονη μάχη για έλεγχο.

Τοξότης

Είναι ο κατάλληλος για ένα one-night stand, όχι όμως για μόνιμη σχέση. Εσύ θέλεις να κινείσαι μυστικά, να κρατάς την ιδιωτική σου ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και ο κύκλος σου να περιλαμβάνει λίγους κι εκλεκτούς σε αντίθεση με τον περιπετειώδη, ενθουσιώδη, ανέμελο και εξωστρεφή Τοξότη που προτιμά την ελευθερία και σιχαίνεται τους περιορισμούς. Δεν είναι εύκολο να τον κρατήσεις υπό έλεγχο κι η σχέση σας θα λήξει πολύ γρήγορα και με επεισοδιακό τρόπο.

Αιγόκερως

Μοιράζεστε σχεδόν τις ίδιες αξίες, οπότε ο άντρας Αιγόκερως είναι από τις καλύτερες επιλογές για σένα. Καθησυχάζει τη ζήλια σου, δε σου δίνει δικαιώματα κι εσύ εκτιμάς την υπομονή, την υπευθυνότητα και τη σύνεσή του, καθώς επίσης και την αντοχή του στην κρεβατοκάμαρα. Και οι δύο θέλετε να κυριαρχήσετε στη σχέση, αλλά πρόθυμα θα σε αφήσει στο τέλος να πάρεις τα ηνία της για να αναλάβει άλλο πόστο. Όλα αυτά βοηθούν στο να δημιουργηθεί μια παθιασμένη και επιτυχημένη σχέση.

Υδροχόος

Άλλος ένας δύσκολος συνδυασμός που η αρχική, σφοδρή έλξη μπορεί να μετατραπεί σε πολεμική σύρραξη, αφού ο Υδροχόος θα κάνει ό, τι είναι δυνατό να διατηρήσει την ανεξαρτησία του κι εσύ για να τον «δέσεις», πράγμα πολύ απίθανο γιατί η ελευθερία στις σχέσεις είναι το οξυγόνο του. Επίσης, είναι προκλητικός, απρόβλεπτος και πολύ «προχωρημένων» αντιλήψεων για τα δικά σου δεδομένα. Εν κατακλείδι, μια ερωτική σχέση μαζί του μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει.

Ιχθύες

Υπάρχει μια αμοιβαία έλξη μεταξύ σας. Ο αναποφάσιστος και ντροπαλός Ιχθύς χρειάζεται κάποια σαν εσένα ώστε να πάρεις πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις. Μιας και έχει ροπή προς την εξάρτηση, εύκολα μπορείς να τον ελέγξεις και η ζήλεια σου τον πείθει ότι νοιάζεσαι γι’ αυτόν και τελικά κάνει καλό στη σχέση σας. Και οι δύο είστε διαισθητικοί, μυστηριώδεις και πολύ αισθησιακοί, οπότε και σεξουαλικά είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr