Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Juicy: 12 στυλ του φλερτ για εγγυημένα αποτελέσματα!

Juicy: 12 στυλ του φλερτ για εγγυημένα αποτελέσματα!

Πώς θα σε φλερτάρουν ανάλογα με το ζώδιο που έχουν την Αφροδίτη τους;

Ας δούμε πώς θα σε προσεγγίσει κάποιος ή κάποια ερωτικά ανάλογα με τη θέση της Αφροδίτης στο γενέθλιο ωροσκόπιό του/της.

Αφροδίτη στον Κριό: Μιλά για τον εαυτό του/της και τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα του/της, προσπαθώντας να εντυπωσιάσει. Είναι μέσα στην ενέργεια και συχνά ασυναίσθητα δαγκώνει τα χείλια.

Αφροδίτη στον Ταύρο: Το φλερτάρισμα του βγαίνει αβίαστα καθώς είναι παιδί της Αφροδίτης, δεν αισθάνεται άβολα και γρήγορα θα σε κάνει να νιώσεις άνετα μαζί του/της.

Αφροδίτη στους Διδύμους: Κάνει πνευματώδη σχόλια / αστεία, επιδεικνύει τις γνώσεις του ή επισημαίνει μικρολεπτομέρειες, ενώ πετά ανάλαφρες φιλοφρονήσεις.

Αφροδίτη στον Καρκίνο: Θα ρωτήσει για τα συναισθήματά σου, θα δείξει το ενδιαφέρον του/της σαν να είσαι άτομο της οικογένειάς του και θα σου χαρίζει πλατιά, γλυκά χαμόγελα.

Αφροδίτη στον Λέοντα: Θα το καταλάβεις από την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Δεν θα διστάσει να σε προσεγγίσει αν του/της αρέσεις. Έχει αυτάρεσκο χαμόγελο και παίζει έξυπνα το παιχνίδι της κατάκτησης.

Αφροδίτη στην Παρθένο: Φλερτάρει διακριτικά, δείχνει ενδιαφέρον και ενδεχομένως να αναλύσει και να συζητήσει ό,τι πεις.

Αφροδίτη στον Ζυγό: Προσεγγίζει το στόχο με φωτεινό χαμόγελο και ευγένεια. Είναι ήρεμος/η, άνετος/η και πολύ επιλεκτικός/η στις εκφράσεις που χρησιμοποιεί. Μην ξεχνάς ότι ο Ζυγός είναι ο μάστερ του φλερτ.

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Το φλερτ του/της είναι επίμονο και έντονο. Ίσως προσπαθήσει να αποκτήσει και μια σωματική επαφή μαζί σου, πιάνοντάς σου το χέρι. Δεν ξεφεύγει της προσοχής του/της ό, τι πεις κι ό, τι κάνεις, αποδεικνύοντας έτσι την προθυμία του/της για οποιαδήποτε δέσμευση.

Αφροδίτη στον Τοξότη: Θα σε ρωτήσει για τον εαυτό σου (ίσως γίνει και λίγο αδιάκριτος/η), θα γελά αβίαστα, θα αστειεύεται και θα δείχνει το ανοιχτό του πνεύμα σε οτιδήποτε λέτε.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Θα κρύψει τα συναισθήματά του/της αλλά θα προσπαθήσει να σε πείσει για τις αρετές του, όπως την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα ή την προθυμία ανάληψης ευθυνών του/της. Η προσέγγιση του/της είναι ρεαλιστική, χωρίς ίχνος παραμυθιάσματος.

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Θα σε προκαλέσει ερωτικά, θα επιχειρήσει μακροσκελείς συζητήσεις μαζί σου για να δει αν ταιριάζετε και εγκεφαλικά και έμμεσα θα δείξει την επαναστατική φύση και τις προχωρημένες αντιλήψεις του/της για τις σχέσεις.

Αφροδίτη στους Ιχθύες: Θα σε προσεγγίσει ανάλαφρα, παιχνιδιάρικα, με πειράγματα και χαμόγελα. Θα παίζει με τα μαλλιά, θα σε κοιτά υπνωτισμένα σχεδόν στα μάτια και θα χειρονομεί, δείχνοντας κατανόηση ή θαυμασμό σε ό, τι πεις.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr