Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Μηνιαίες προβλέψεις από 20/5 έως 21/6 - Ο μήνας των Διδύμων

Μηνιαίες προβλέψεις από 20/5 έως 21/6 – Ο μήνας των Διδύμων

Οι προβλέψεις του μήνα για τα 12 ζώδια

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 20/5/2016 στις 05:37 το απόγευμα, ώρα Ελλάδας.

AdTech Ad

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου, ο ενεργός Άρης αναμένεται να εντείνει την δράση σου κι είναι πιθανό να πάρεις δραστικές πρωτοβουλίες για να επέμβεις όπου κρίνεις αλλά και να πετύχεις γρήγορα τους στόχους σου. Αυτό φυσικά δεν θα γίνει χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις ή εμπόδια γι’ αυτό… προετοιμάσου για «μάχες»!
Αν πάντως ασχοληθείς με αντικείμενα που ήδη γνωρίζεις, οι πιθανότητες επιτυχίας σου θα αυξηθούν, αφού μαζί με την ορμητικότητα σου θα «δουλέψει» και η πείρα σου.

Στην συνέχεια, η Νέα Σελήνη της 5ης Ιουνίου σηματοδοτεί την ανάγκη σου να συνδυάσεις τις σπουδές ή την επιμόρφωση σου με κάτι παραγωγικό κι ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που θα συναντήσεις, όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρεις.
«Παίζει» ακόμη κι ένα ταξίδι για δουλειά.
Αντίθετα, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στην διαχείριση των σχέσεων σου με συγγενικά πρόσωπα, αφού εκεί η συνεννόηση θα είναι δύσκολη.

Οικονομικά
Μετά τις 27/5, που ο Άρης οπισθοχωρεί στον Σκορπιό, ίσως κληθείς να διορθώσεις σφάλματα ή «ατυχίες» του παρελθόντος. Μπορεί όμως να αναθερμάνεις και μια οικονομική προοπτική που δεν «δούλεψε». Στο πρόγραμμα είναι και η επιστροφή δανεικών, είτε από είτε προς εσένα.

Στο καθαρά επαγγελματικό κομμάτι όμως, να θυμάσαι ότι οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβεις δεν θα αποδώσουν αν δεν έχουν την έγκριση κάποιων «υψηλά ιστάμενων» κι είναι σκόπιμο να «βάλεις νερό στο κρασί σου» πριν… τιναχτούν όλα στον αέρα!

Ερωτικά
Από τις 24/5, που η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους θα αρχίσουν να σου συμβαίνουν πολλά… ευχάριστα, κυρίως όμως σε επικοινωνιακό επίπεδο. Δεν αποκλείεται βέβαια να προκύψει κάτι «καλό» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, όπως κι αν έχει όμως, η βελτιωμένη ψυχολογία σου θα σε κάνει να νιώθεις πως «πετάς» ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα!

Αν πάντως είσαι δεσμευμένος/η, ο «άνεμος ανανέωσης» που πνέει στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας διακεκριμένης ρήξης με τον άνθρωπο σου.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Στις επόμενες τριάντα ημέρες θα σου δοθεί η ευκαιρία να «βουτήξεις» μέσα σου ανακαλύπτοντας τις βαθύτερες αιτίες για όλα εκείνα που σε ταλαιπωρούν κι ίσως οι ρίζες τους να σε πηγαίνουν αρκετά πίσω στο χρόνο. Εδώ βέβαια μπορείς να ζητήσεις την βοήθεια κι ενός ειδικού.

Ανάλογης σημασίας μπορεί να είναι και η πρόθεση σου να επιμορφωθείς, αφού οι γνώσεις που θα αποκομίσεις, θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα πράγματα και να «δέσεις» μια φιλοσοφία ζωής, ικανή να σε συντροφέψει από εδώ και ύστερα.

Παράλληλα όμως ενδέχεται να σοκαριστείς από κάποιες αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν είτε με μυστικές «διεργασίες» σε μια νομική υπόθεση, είτε με τον υπονομευτικό ρόλο ενός συγγενικού σου προσώπου.

Να θυμάσαι ακόμη ότι η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για ταξίδια, αφού μπορεί να σου τύχουν τα… απίστευτα!

Οικονομικά
Το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, ο ενεργός Άρης μπορεί να συμβάλλει σε μια απότομη αύξηση του εισοδήματος σου, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα. Κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού σίγουρα θα υπάρξουν είτε ανταγωνιστές, είτε «αρπακτικά», που θα προσπαθήσουν «να σου πάρουν την μπουκιά από το στόμα»!

Στην συνέχεια, η Νέα Σελήνη της 5ης Ιουνίου αναμένεται να σου θέσει σύνθετα προβλήματα, αφού στα οικονομικά σου θα αρχίσουν να εμπλέκονται φίλοι/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, δυσκολεύοντας κατά τι την διανομή της «πίτας» και την κάλυψη των όποιων αναγκών. Επειδή όμως ότι κι αν κάνεις είναι απίθανο να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι/ες, φρόντισε να εξασφαλίσεις τουλάχιστον τα απαραίτητα για σένα, θέτοντας όπου χρειαστεί τα όρια σου.

Ερωτικά
Έχεις λίγες μόνον ημέρες στην διάθεση σου για να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα που σου προσφέρει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, αφού στις 24/5… αποχωρεί για τους Διδύμους, παίρνοντας μαζί της και την «έξτρα» γοητεία σου.

Στην συνέχεια μάλιστα, η επανείσοδος του Άρη στον Σκορπιό αναμένεται να αναζωπυρώσει πάθη αλλά και… μίση, φέρνοντας σε συχνά σε δύσκολη θέση. Ίσως μάλιστα να επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν, δίνοντας σου το έρεισμα για να ξεκαθαρίσεις μια και καλή την κατάσταση μαζί του.
Να θυμάσαι πάντως, ότι κάτω από τέτοιες συνθήκες μπορείς να ζήσεις μια έντονη περιπέτεια αλλά αν αναζητάς κάτι πιο σταθερό, μάλλον δεν θα το έχεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου όλα συνηγορούν σε εντάσεις ή μια «φούρια», όλα αυτά όμως μπορεί να έχουν έναν δημιουργικό χαρακτήρα, αν κι εσύ επικεντρωθείς στο έργο σου και δεν παρασύρεσαι σε άσκοπες «αψιμαχίες».
Επιπλέον, ο ενεργός Άρης θα σε βοηθήσει να καλύψεις ταχύτατα το χαμένο έδαφος στα σχέδια σου.

Στην συνέχεια, η Νέα Σελήνη της 5ης Ιουνίου σε καλεί να καλύψεις ταυτόχρονα τόσο τα «πρέπει» όσο και τα «θέλω» σου, κάτι που απαιτεί μέτρο και μεθοδικότητα. Επιπλέον να θυμάσαι ότι οι όποιες δυσκολίες θα έπονται από βοήθειες ή ευκολίες και το… αντίστροφο! Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο, ακολουθώντας την «διαδρομή» από το «δόξα τω Θεώ» στο «βόηθα Παναγιά»!
Ανάλογη στρατηγική ισορροπιών οφείλεις να ακολουθήσεις και σε σχέση με μια συνεργασία ή ένα οικογενειακό σου θέμα.

Οικονομικά
Στην συγκεκριμένη φάση φαίνεται πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αφού όλα θα κριθούν από γενικότερες εξελίξεις στις οποίες αδυνατείς να παρέμβεις. Έχει σημασία ωστόσο ο τρόπος που θα διαχειριστείς την όλη κατάσταση κι εδώ είναι που ο Πλούτωνας σου θέτει το δίλημμα: Είτε δηλαδή να «κλείσεις» οριστικά ένα κεφάλαιο, θεμελιώνοντας μια πορεία χωρίς εξαρτήσεις, είτε να ενδώσεις στην «ανάγκη» αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις που σε «δένουν χειροπόδαρα».

Στο καθαρά επαγγελματικό κομμάτι καλείσαι να συνδυάσεις αντιφατικές καταστάσεις και να συγκεράσεις απόψεις, που απέχουν μεταξύ τους όσο η μέρα με την νύχτα κι εδώ βέβαια η «καπατσοσύνη» σου έχει τον πρώτο λόγο!

Επιπλέον, ο ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό (μετά τις 27/5) μπορεί να επαναφέρει προσωρινά ένα εργασιακό καθεστώς του παρελθόντος σου αλλά και να αναζωπυρώσει διεκδικήσεις για θέματα που υποτίθεται πως είχαν επιλυθεί οριστικά αλλά… να που επανακάμπτουν!

Ερωτικά
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στις 24/5 θα αρχίσουν και τα «όργανα»! Είτε γίνεις «θύμα», είτε «θύτης» ενός ερωτικού «κρεσέντο», το βέβαιο είναι ότι θα… ευχαριστηθεί η ψυχούλα σου αν δεν έχεις άλλες δεσμεύσεις.
Αντίθετα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τα πράγματα μπορεί να αποσταθεροποιηθούν εύκολα, είτε λόγω των δικών σου αναζητήσεων, είτε μιας ανάλογης κατάστασης η οποία όμως απορρέει από τον/την σύντροφο σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου καλό είναι να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε αφορά την σωματική ή ψυχική σου ευεξία, αφού θα έχεις την δυνατότητα να πετύχεις θεαματικά αποτελέσματα, μέσα σε σύντομο χρόνο. Μπορεί βέβαια να υπάρξουν και καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν σε αυτόν τον δρόμο, ώστε να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάτι που σε ταλαιπωρεί.

Στην συνέχεια, η Νέα Σελήνη της 5ης Ιουνίου ενδέχεται να σου ανοίξει πολλά «μέτωπα» και το… κακό είναι ότι θα πρέπει να τα καλύψεις παράλληλα ή ταυτόχρονα, κάτι που σημαίνει πως η κούραση σου θα αυξηθεί και τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν από περίπλοκες καταστάσεις στις οποίες εμπλέκονται τόσο συγγενικά σου πρόσωπα, όσο και συνάδελφοι ή συνεργάτες από την δουλειά σου.

Επιπλέον, αν ταξιδέψεις καλό είναι να προνοήσεις για πιθανές «αναποδιές», ανεξάρτητα με το αν θα σου προσφερθούν τελικά κάποιες βοήθειες.

Όσον αφορά όμως τις πνευματικές σου αναζητήσεις, οι δυσκολίες είναι εκείνες που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την επιθυμία σου να μην αφήσεις ούτε μια… γωνιά γνώσης ανεξερεύνητη!

Οικονομικά
Στο αμιγώς οικονομικό κομμάτι δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, υπάρχει ωστόσο το σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν «παράπλευρες απώλειες» εξ αιτίας κάποιων «σαρωτικών» αλλαγών στην καριέρα σου και τα πρόσωπα που την ορίζουν.
Από την άλλη πλευρά αν το μισθολογικό σου καθεστώς δεν σε ικανοποιεί, αυτές οι αλλαγές μπορεί να έχουν θετικές συνέπειες.

Ίσως μάλιστα σου ζητηθεί να συμμετάσχεις στην χρηματοδότηση μιας υπόθεσης, αναλαμβάνοντας φυσικά και την ευθύνη στην περίπτωση μιας αποτυχίας. Κι εδώ είναι που πρέπει να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, αφού αυτήν περίοδο οι συνεργασίες δεν έχουν να σου προσφέρουν παρά μόνον προβλήματα, τα οποία μάλιστα δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.
Αν πάλι θες να σε «τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί», τότε… το κρίμα στον λαιμό σου!

Ερωτικά
Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό (στις 27/5) είναι πιθανό να επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, με σκοπό βέβαια να δοθεί μια οριστική λύση σε οτιδήποτε έμεινε «μετέωρο».
Από αυτήν την άποψη αν είσαι ήδη σε μια σχέση ενδέχεται να προκύψουν «θέματα» κι εδώ είναι που παίρνει την σκυτάλη… ο Πλούτωνας, ζητώντας σου να «τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα» με οτιδήποτε σε κρατάει πίσω.
Όχι βέβαια πως θα είναι εύκολο, αφού θα έχεις να κάνεις και με υπονομευτικές κινήσεις της «άλλης πλευράς» που σε αυτήν την φάση τουλάχιστον, δεν δείχνει διατεθειμένη να λογικευτεί.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου μπορεί να υπάρξουν προστριβές ή έντονες διαφωνίες με φίλους/ες, που είτε έχουν άλλη άποψη για τα πράγματα, είτε «φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν». Παράλληλα όμως μέσα από τις συγκεκριμένες δυσκολίες θα διαπιστώσεις και το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου σύμμαχοι.

Ακόμη, αν έχεις παιδιά, προετοιμάσου για «αναταράξεις» στην σχέση σας!

Μετά τι 27/5, με τον ανάδρομο Άρη να βρίσκεται πλέον στον Σκορπιό καλείσαι να επανεξετάσεις οτιδήποτε έχει σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια σου, ξεκινώντας ίσως από κάποιες τεχνικές εργασίες που δεν ολοκληρώθηκαν σωστά και σου βγάζουν προβλήματα.
Σε μια ακραία περίπτωση μπορεί να χρειαστεί να «θωρακίσεις» τον χώρο σου, μπροστά στον κίνδυνο κάποιων ανεπιθύμητων εισβολέων.

Στην συνέχεια, η Νέα Σελήνη της 5ης Ιουνίου σε καλεί να μην «παραγνωριστείς» και να τηρήσεις «πολιτική ίσων αποστάσεων» απέναντι στον… πολύ κόσμο που θα γνωρίσεις, αφού δεν είναι όλοι αυτό που φαίνονται, ούτε έχουν κατ’ ανάγκη καλές προθέσεις.
Τα ανάλογα ισχύουν για την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου ίσως σου ζητηθεί να «καταθέσεις την ψυχή σου» για μια υπόθεση που είτε δεν έχει μέλλον, είτε κρύβει σκοπιμότητες.

Οικονομικά
Το διαδοχικό σου πέρασμα από την άνεση στην στενότητα και αντίστροφα, είναι εκείνο που χαρακτηρίζει τις εξελίξεις στα οικονομικά σου, σε κάθε περίπτωση όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα τα διαχειριστείς. Καλό είναι δηλαδή να μην «εξανεμίσεις» το αποθεματικό σου ή ένα έξτρα έσοδο, αφού είναι βέβαιο ότι «στο καπάκι» θα προκύψει μια ανάγκη που δεν θα μπορείς να προσπεράσεις.
Κι αντίθετα, δεν υπάρχει κανείς λόγος να αγχωθείς ή να τα «βάψεις μαύρα» ύστερα από μια απώλεια ή ατυχία, αφού το σύμπαν θα βρει τρόπο να σε αποζημιώσει άμεσα!

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, βρίσκεσαι μάλλον σε μια περίοδο η οποία κρύβει παγίδες, ιδιαίτερα νομικού χαρακτήρα. Φρόντισε λοιπόν να είσαι «εντάξει» σε σχέση με τις τυπικές υποχρεώσεις σου απέναντι στο κράτος και τις υπηρεσίες του, ώστε να μην ζημιωθείς από κάποια «καρφωτή».
Να θυμάσαι ακόμη ότι δεν ευνοούνται οι συνεργασίες.

Από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να προχωρήσεις σε μια ριζική ανανέωση του εξοπλισμού ή των… υπαλλήλων σου!

Ερωτικά
Εδώ ίσως υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, που… εύκολες δεν τις λες!
Αν μεν είσαι ήδη σε μια σχέση αναμένεται να γίνει τέτοιο «μπέρδεμα» που δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι μόνον ο… Ηρακλής Πουαρώ θα έλυνε το μυστήριο. Κι επειδή μάλλον δεν θα βρεθεί ένας τέτοιος, καλείσαι είτε να ελιχθείς σε «θολά νερά», περιμένοντας το «θαύμα», είτε να «δώσεις μια» και να πάνε πέρα σχέσεις και έρωτες!

Ανάλογο είναι το κλίμα και στην περίπτωση που είσαι διαθέσιμος/η και υπάρξει μια νέα γνωριμία, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι η κατάσταση θα απέχει πολύ από το να είναι ξεκάθαρη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου φαίνεται να έχεις πολλές… δουλειές, αφού μόλις θα καλύπτεις μια «τρύπα», θα ανοίγει η επόμενη. Όλα αυτά βέβαια είναι σίγουρο ότι θα σε κρατήσουν σε… φόρμα και στα πλαίσια της γνωστής παροιμίας «στην βράση κολλάει το σίδερο» είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις πράγματα που μέχρι πρότινος σου φαίνονταν «βουνό». Υπάρχει ωστόσο και μια ακόμη παροιμία που σε αφορά και δεν είναι άλλη από την «μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά»!

Πρόσεξε λοιπόν μήπως «πάρεις φόρα» και αδικήσεις πρόσωπα που δεν φταίνε σε τίποτα.

Επιπλέον, μετά τις 27/5, με την «οπισθοχώρηση» του Άρη στον Σκορπιό, ενδέχεται να ενταθούν τα τεχνικά προβλήματα, τόσο κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σου, όσο και στην καθημερινότητα σου, αφού κάποιες συσκευές θα πάψουν να… υπακούουν στο πρόσταγμα σου!

Παράλληλα, η σχέση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να βρεθεί σε κρίση κι εδώ είναι που ισχύει το «από μακριά κι αγαπημένοι».

Ωστόσο όλα τα παραπάνω μπορεί να σου φανούν μια απλή… παρωνυχίδα, σε σχέση με τις δυσκολίες και τις επιπλοκές που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένεια σου. Από την στιγμή μάλιστα που εμπλέκονται και οικεία σου πρόσωπα, ότι κι αν πράξεις ή αποφασίσεις θα έχει το κόστος του.

Οικονομικά
Ίσως να είναι στις προθέσεις σου να κάνεις μια συμφωνία που θεωρείς πως θα σου λύσει τα χέρια, εκείνο που οφείλεις να γνωρίζεις όμως, είναι ότι στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να εκμεταλλευτούν την δύσκολη θέση σου, ρίχνοντας σε στην μοιρασιά. Είναι λοιπόν προτιμότερο να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις και μόνον, που… ελέω Δία μπορεί να σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση, παρά τα όποια προβλήματα.

Επιπλέον, η Νέα Σελήνη της 5ης Ιουνίου, αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις δυνατότητες σου για κάτι καλό στον επαγγελματικό τομέα, πάλι όμως το πιο σοφό θα ήταν να κινηθείς μόνος/η, έστω κι αν επιφορτιστείς με ακόμη περισσότερες ευθύνες.

Ερωτικά
Μια ερωτική υπόθεση με τα… πάνω της και τα κάτω της, φαίνεται να γίνεται κεντρικό θέμα στην ζωή σου, εκείνο όμως που σε συμφέρει είναι το να ζήσεις το σήμερα, χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες για το αύριο.

Κι αυτό γιατί σε άμεσο χρόνο το «μονοπάτι» μιας σταθερής σχέσης κρύβει κινδύνους, από την απιστία ή την έλλειψη εμπιστοσύνης, μέχρι την ακραία χειραγώγηση σου και τον ψυχολογικό πόλεμο.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα κληθείς να διαχειριστείς τα… νεύρα των άλλων ή κάποιες απρόκλητες παρεμβάσεις στην ζωή σου, από άτομα που αρέσκονται στα «ανακατέματα».

Ακόμη μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι που θα σου μείνει πραγματικά αξέχαστο, μόνο που το σύμπαν δεν διευκρινίζει τους… λόγους! Ίσως δηλαδή να πρόκειται πραγματικά για μια μοναδική όσο και ευχάριστη εμπειρία, ίσως όμως και να ταλαιπωρηθείς πέραν του δέοντος. Όπως κι αν έχει πάντως την περιπέτεια δεν την γλιτώνεις.

Όσο για τον Ιούνιο, πάνω κάτω τα ίδια! Επιπλέον όμως, η Νέα Σελήνη της 5ης Ιουνίου αφήνει πολλές υποσχέσεις στην περίπτωση που θελήσεις να βελτιώσεις τις γνώσεις ή την κατάρτιση σου. Ίσως μάλιστα να προκύψει η ανάγκη να «πιστοποιηθείς» ταυτόχρονα σε διαφορετικούς τομείς αλλά εδώ είναι που ισχύει το «όσο πιο ψηλά εμπόδια σου βάζουν, τόσο ψηλότερα πηδάς»!

Εξ άλλου, αναμένεται να λάβεις και βοήθειες από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αρκούντως σοβαρές πάντως μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια σου, όπου ίσως κληθείς να διασφαλίσεις τα δικαιώματα σου, μέσω της νομικής οδού.
Ακόμη, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σημάνει το τέλος μιας συνεργασίας και την απαρχή μιας άλλης.

Οικονομικά
Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό μπορεί να αναμοχλεύσει οικονομικές έριδες και ανταγωνισμούς, παράλληλα όμως θα σου προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία σε μια υπόθεση που θεωρούσες ότι έχει κλείσει οριστικά.

Πιο σοβαρά φαίνεται να είναι τα πράγματα στα περιουσιακά σου, αφού θα χρειαστείς οπωσδήποτε μια νομική «θωράκιση». Κι αν έχεις να λαμβάνεις κάποιο κληροδότημα ή μια σύνταξη, αυτό δεν θα γίνει χωρίς να περάσεις από «σαράντα κύματα»!

Ερωτικά
Μετά τις 24/5 η Αφροδίτη αναλαμβάνει να σε ξεναγήσει σε ωραία μέρη με θελκτικές υπάρξεις και δεν υπάρχει κανείς λόγος να αρνηθείς την προσφορά της!
Αν μάλιστα είσαι μόνος/η, τότε η ελευθερία των κινήσεων σου θα σε οδηγήσει εύκολα στο… ποθητό αποτέλεσμα!

Αν όμως είσαι δεσμευμένος, θέλοντας και μη θα αναγκαστείς να παίξεις το παιχνίδι του «λίγο ναι και λίγο όχι» αφού σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα μπορεί να πάρουν ανεπιθύμητη διάσταση και να οδηγηθείς προς την «έξοδο» με συνοπτικές διαδικασίες!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η επιστροφή του ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου (27/5) ορίζει την αφετηρία μιας αγωνιστικής περιόδου, κατά την διάρκεια της οποίας θα επιταχύνεις και θα εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε να πετύχεις κάτι «σπουδαίο». Ίσως μάλιστα να ασχοληθείς και με μια υπόθεση του παρελθόντος, που είχε μείνει ανολοκλήρωτη.

Παράλληλα όμως μπορεί να ταλαιπωρηθείς από περαστικά μεν αλλά έντονα συμπτώματα στην υγεία σου (φλεγμονές, καψίματα κλπ)

Οικονομικά
Οι επόμενες τριάντα ημέρες είναι ενδιαφέρουσες από κάθε άποψη, αφού μπορεί να αλλάξουν το οικονομικό σου «στάτους».
Κατ’ αρχήν, το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου είναι… γεμάτο από διεκδικήσεις αλλά και «αρπαχτές» με την καλή έννοια. Μπορείς δηλαδή να κερδίσεις πολλά «με μια ζαριά» από την στιγμή ωστόσο που ρισκάρεις θα πρέπει να έχεις στην άκρη του μυαλού σου και το ενδεχόμενο μιας δεινής «ήττας». Με άλλα λόγια, φύλαξε και κάτι για να μην βρεθείς ξαφνικά «στον άσσο».

Αν πάντως «πιάσεις την καλή», ακολούθησε την συνταγή του «πάρε τα λεφτά και τρέχα», αφού σύντομα η τύχη σου θα «γυρίσει».

Στην συνέχεια τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα, αφού η Νέα Σελήνη της 5ης Ιουνίου αφήνει πολλά περιθώρια λαθών ή μιας κακοδιαχείρισης που θα σου στοιχίσει.
Παράλληλα όμως φαίνεται να ενεργοποιούνται οι βοήθειες από φίλους/ες ή γενικότερα πρόσωπα που έχουν «άκρες» και είναι διατεθειμένα να μεσολαβήσουν, προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο.

Στο καθαρά επαγγελματικό κομμάτι φαίνεται να βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο κι από αυτήν την άποψη τίποτα δεν είναι σίγουρο!
Αν μάλιστα θεωρείς ότι «έχεις δεμένο τον γάιδαρο σου», τότε να ανησυχείς περισσότερο.
Αντίθετα, αν είσαι άνεργος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτο σου, αφού ακόμη και αν «κάτι» σου λέει να εγκαταλείψεις την –υποτιθέμενη- σιγουριά σου, θα είναι για το καλό σου.

Επιπλέον, είναι πιθανό να ωφεληθείς από μια συνεργασία, αξιοποιώντας παράλληλα και μια ιδιαίτερη πληροφόρηση, που θα σε βοηθήσει να διαλέξεις τον σωστό «συμπαίκτη».

Ερωτικά
Εδώ γίνεται «του Κουτρούλη ο γάμος» κι αν δεν βάλεις ένα φρένο στις επιθυμίες σου, ενδέχεται να παρασυρθείς και σε επιλογές που «δεν έχουν επιστροφή», με την έννοια ότι θα μπλέξεις τόσο, που δεν θα μπορείς να αποσυρθείς χωρίς να υποστείς τις συνέπειες.

Κι επειδή όσο να ‘ναι έχεις κι εσύ τις εμμονές σου, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι κάτω από τις τρέχουσες συνθήκες δεν γίνεται να εξασφαλίσεις ούτε την «αιώνια σχέση», ούτε καν μια… τόση δα εμπιστοσύνη!

Άσε λοιπόν τα «σοβαρά» και κοίταξε να περάσεις καλά, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου φαίνεται να «ξεχειλίζεις» από ενεργητικότητα και παρά τα όποια εμπόδια σου παρουσιαστούν είσαι σε θέση να πετύχεις ακόμη και τον πιο δύσκολο στόχο σου. Για να συμβεί όμως αυτό δεν πρέπει να ποντάρεις μόνον στην τύχη σου αλλά και να αξιοποιήσεις τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει ύστερα από κοπιαστικές προσπάθειες.
Βέβαια, ο ενεργός Άρης που πάνω-κάτω ευθύνεται για όλα αυτά, μπορεί το ίδιο εύκολα να σου φέρει μια συνεργασία-αστραπή και «ειδικού σκοπού», όσο και να σε κάνει να τα «τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου. Εδώ ενδέχεται να υποκρύπτεται και κάποια αντιζηλία, ότι κι αν είναι όμως, οι σχέσεις σας θα αποκατασταθούν στο εγγύς μέλλον.
Στην συνέχεια, καθώς ο Άρης επιστρέφει στον Σκορπιό, εκείνο που προέχει για σένα είναι ένα… τσεκ απ, ώστε να προλάβεις την επανεμφάνιση ενός εσωτερικού «εχθρού» που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει.
Όσο για την Νέα Σελήνη της 5ης Ιουνίου, κατ’ αρχήν θα αναδείξει ασάφειες ή θολά σημεία στην ζωή σου, με σκοπό φυσικά να διευκρινιστούν κι όχι να παραμείνουν ως έχουν.
Εδώ «παίζουν» από προσωπικά και οικογενειακά μέχρι επαγγελματικά θέματα και το σκηνικό θυμίζει το «αδελφές και παλικάρια, γίναμε όλοι κουβάρια»!

Οικονομικά
Ξέρεις ότι ο Πλούτωνας «δεν σηκώνει» αστεία κι αν κληθείς να χειριστείς μια δύσκολη οικονομική υπόθεση θα πρέπει να το κάνεις επιδεικνύοντας την δέουσα σοβαρότητα. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να ξεχάσεις για λίγο την «εμμονή» σου για γρήγορο πλουτισμό, αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να σε μπλέξει σε δύσκολες καταστάσεις, όπου οι κινήσεις σου θα είναι περιορισμένες, ελεγχόμενες και κατευθυνόμενες, κάτι σαν Μνημόνιο, για να καταλαβαινόμαστε.
Στον καθαρά επαγγελματικό τομέα πάλι, φαίνεται να μην… ξέρεις τι θέλεις από τις πολλές επιλογές που ανοίγονται μπροστά σου, κάτι που τελικά μπορεί να σε καθηλώσει σε μια «βολική» απραξία. Ότι κι αν γίνει πάντως χαμένος/η δεν θα πάς, αφού έχεις τον «μπάρμπα» σου τον Δία να σε προστατεύει από τα χειρότερα και να σε… ταΐζει ανελλιπώς!

Ερωτικά
Οι ουρανοί σου τάζουν μια «κόλαση», αρχικά με την καλή έννοια του όρου, ίσως όμως να υπάρξει και… υστερόγραφο! Το θέμα είναι ότι δύσκολα θα αντισταθείς σε ένα πάθος που από την μια πλευρά σε ορίζει 100%, από την άλλη όμως σου προσφέρει όλα αυτά που κάποτε ονειρεύτηκες.
Τα δύσκολα θα ξεκινήσουν από την στιγμή που θα αρχίσεις να πιστεύεις ότι έχεις να κάνεις με τον «ένα και μοναδικό έρωτα» της ζωής σου, αφού ξέρεις πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο, απλά δεν μπορεί να ισχύει! Αρκεί όμως για να σε ρίξει «στα πατώματα», χάνοντας για ένα διάστημα τον εαυτό σου.
Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως σε «φάει» η σιγουριά σου. Όταν θεωρείς τον άνθρωπο σου ως «δεδομένο», τότε δεν αργεί και η ώρα της διάψευσης σου.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Κατ’ αρχήν, ο ενεργός Ουρανός δείχνει πρόθυμος να αλλάξει πολλά σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι όσο πιο «πρόθυμα» συμπεριφερθείς απέναντι στα νέα δεδομένα, τόσο το καλύτερο για σένα, ακόμη κι αν μετά το «λίφτινγκ» όλα σου φαίνονται αγνώριστα!

Στην «κανονική ροή» τώρα, το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου αναμένεται να υπάρξουν αρκετές έκτακτες καταστάσεις, όπου θα χρειαστεί η δυναμική παρέμβαση σου.
Ίσως μάλιστα ένα συγγενικό σου πρόσωπο να τραβήξει την προσοχή σου, είτε με τα «κατορθώματα» του, είτε με ένα δύσκολο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Επιπλέον, μπορεί να νιώσεις την διάθεση να «ψαχτείς» ή να ψάξεις για να βρεις τις απαντήσεις σε ποικίλα μυστήρια, εντρυφώντας σε βιβλία και ιστοσελίδες. Αν μάλιστα το επιθυμείς πραγματικά θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών.

Όσο για τις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες, όπως είναι για παράδειγμα τα ταξίδια, θα σε ικανοποιήσουν μόνον αν συνδυάζονται με δουλειές, αφού ως σκέτη αναψυχή δεν «τραβάνε».

Κατά τα άλλα, μέσα στις επόμενες τριάντα ημέρες, με την συνδρομή και της Νέας Σελήνης στους Διδύμους (5/6), το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα που αφορούν στην σωματική ή ψυχική σου ευεξία κι αν έχεις κατά νου να αρχίσεις γυμναστική ή να υιοθετήσεις νέες διατροφικές συνήθειες, κάνε το χωρίς πολλές περιστροφές.

Οικονομικά
Οτιδήποτε συμβεί σε αυτόν τον τομέα θα είναι προϊόν των εξελίξεων στα επαγγελματικά σου, όπου μεταξύ άλλων καλείσαι να επιλύσεις κάποιους περίπλοκους «γρίφους». Σε αυτά όμως είσαι πολύ καλός/η και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις. Αν μάλιστα διαθέτεις και τεχνικές γνώσεις θα γλιτώσεις αρκετά έξοδα.
Εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι κάποιες έξωθεν παρεμβάσεις, προτροπές ή προτάσεις, αφού είναι ζήτημα αν αυτοί/ες που τις κάνουν, έχουν πραγματική γνώση του αντικειμένου. Αν λοιπόν δεν θέσεις τις «κόκκινες γραμμές» σου και δεν επιμείνεις στις επιφυλάξεις σου, ενδέχεται να υποστείς οικονομικές απώλειες από τους λανθασμένους χειρισμούς των άλλων.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσα-ίσα προλαβαίνεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται μέχρι τις 24/5. Από εκεί και ύστερα, η ευνοϊκή επιρροή της Αφροδίτης στον Ταύρο, παύει να ισχύει και.. ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία θα ξαναγυρίσεις στον παντοτινό σου έρωτα, δηλαδή την δουλειά σου!

Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα τόσο μόνιμη όσο ένας… γάμος, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψουν αλλαγές ή ανατροπές που θα σε κλονίσουν.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου, είναι πιθανό να υπάρξουν έντονες διαφωνίες ή προστριβές με άτομα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον κι από ότι φαίνεται πίσω από όλα αυτά κρύβεται μια προσωπική αντιζηλία.
Παράλληλα όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις νέους φίλους, με αφορμή κι αιτία την ενασχόληση σου με ένα αντικείμενο στο οποίο μπορείς να διακριθείς.
Ακόμη είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, ξεδιπλώνοντας τις αρετές σου, αν μάλιστα έχεις να παρουσιάσεις κάτι ρηξικέλευθο ή πρωτοποριακό, θα γοητεύσεις πολύ κόσμο. Να θυμάσαι όμως πως ότι κάνεις, το κάνεις για σένα, αφού όλο και κάποιος θα βρεθεί για να σε αδικήσει ή να σου φορτώσει ευθύνες που δεν σου αναλογούν.
Στην συνέχεια, η Νέα Σελήνη της 5ης Ιουνίου, θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις ακόμη περισσότερο τα ενδιαφέροντα σου, με μόνο «αγκάθι», το ότι θα χρειαστεί να «τριφτείς» και με άτομα που δεν πολυκαταλαβαίνουν τους τρόπους ή τις αναζητήσεις σου, ζητώντας σου τελικά να… αποδείξεις ότι «δεν είσαι ελέφαντας»!

Τέλος, αν έχεις παιδιά, δεν αποκλείεται να προβληματιστείς για τις επιλογές τους, σε κάθε περίπτωση όμως εκείνο που χρειάζονται από σένα είναι εμψύχωση και όχι μια «αποστασιοποιημένη» κριτική

Οικονομικά
Όσα παίρνεις, άλλα τόσα δίνεις! Και βέβαια στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε αυτό είναι κάτι… καταπληκτικό, αφού σου επιτρέπει να καλύπτεις τις βασικές σου ανάγκες χωρίς να «στριμώχνεσαι».
Αν βέβαια έχεις κατά νου κάτι πιο «μεγάλο» καλό είναι να περιορίσεις τις ορέξεις σου, πριν συνειδητοποιήσεις με πικρία πως ότι κι αν κάνεις πάλι στα ίδια καταλήγεις.

Όσο για το καθαρά επαγγελματικό κομμάτι, η επιστροφή του ανάδρομου Άρη στον Σκορπιό μπορεί να «ξαναζωντανέψει» ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, αρκεί να έχεις την διάθεση να υπερασπίσεις τις απόψεις και τις μεθόδους σου, κόντρα σε «παρωχημένες» αντιλήψεις.

Ερωτικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, στις 24/5 σηματοδοτεί την έναρξη μιας μάλλον περιπετειώδους προσωπικής ζωής, η οποία ναι μεν σε πρώτη φάση μπορεί να σου προσφέρει πολλές ικανοποιήσεις αλλά στην πορεία το πράγμα θα αρχίσει να… μπερδεύεται, φτάνοντας σε καταστάσεις του τύπου «χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα»!

Δύσκολο λοιπόν να βγάλεις άκρη με όλα αυτά, εκτός κι αν στοχεύεις σε μια «χαοτική» πραγματικότητα.

Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση πρόσεξε μήπως τελικά εκτεθείς, χωρίς να πετύχεις και κάτι σπουδαίο, αφού η κρίση σου για ένα «τρίτο πρόσωπο» θα σε προδώσει.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα κληθείς να αντιδράσεις άμεσα απέναντι σε άτομα που διεκδικούν μέρος των κεκτημένων σου κι εδώ δεν αναφέρομαι μόνον σε χρήματα αλλά πολύ περισσότερο σε δικαιώματα και κατακτήσεις μιας ζωής. Ωστόσο όλη αυτή η κατάσταση θα σε βοηθήσει να ενεργοποιήσεις ικανότητες που παρέμεναν «εν υπνώσει», ενδυναμώνοντας τελικά την θέση σου.

Ακόμη κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς με ένα ισχυρό πρόσωπο που «έχει λόγο» στην ζωή σου, τελικά η παρεξήγηση θα λυθεί με τον πιο επωφελή τρόπο.

Στην συνέχεια η Νέα Σελήνη της 5ης Ιουνίου δείχνει διατεθειμένη να σου αναθέσει πολλαπλά καθήκοντα, δοκιμάζοντας την αρτιότητα σου στην αντιμετώπιση περίπλοκων καταστάσεων. Κι επειδή ξέρεις από διπλωματία, δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις το φυσικό ταλέντο σου να αποκαλύπτεις μισές αλήθειες, αποκρύπτοντας οτιδήποτε θα ενοχλούσε και θα μπλόκαρε την εξέλιξη των πραγμάτων.

Παράλληλα, η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό, από την μια πλευρά θα «ακονίσει» τις γνώσεις σου κι ίσως θελήσεις να καλύψεις κάποια κενά στην κατάρτιση σου. Από την άλλη όμως δεν αποκλείεται να σε «στριμώξει» με μια νομική υπόθεση που κρατάει από το παρελθόν.

Εκείνο όμως που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι ο ρόλος ενός ατόμου, που σου παριστάνει τον φίλο ή την φίλη, ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον ίδια συμφέροντα.

Οικονομικά
Εδώ τον… λόγο έχει ο Ουρανός που και σε αυτό το διάστημα θα βρει τον τρόπο για να φέρει τα πάνω, κάτω. Κι αν βέβαια βρίσκεσαι σε μια περίοδο στερήσεων, τότε θα σου προσφέρει απλόχερα κάθε εναλλακτική λύση που θα αλλάξει αυτό το καθεστώς. Τα ανάλογα όμως θα πράξει και στην περίπτωση που νιώθεις ασφαλής του τύπου «μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει», εμφανίζοντας από το πουθενά έξοδα που θα σε κάνουν να ανησυχήσεις.

Αρκετά κρίσιμες μπορεί να αποδειχθούν και οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, όπου να θυμάσαι πως ελέω Κρόνου θα κριθείς αυστηρά και ίσως για πράγματα που δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να δουλέψεις περισσότερο και να αμειφθείς λιγότερο. Πες το ατυχία, πες το όπως θες αλλά αν επιθυμείς πραγματικά να αποφύγεις τέτοιου είδους περιπέτειες, ο ορθότερος τρόπος για να το πετύχεις είναι να θέσεις έγκαιρα τα όρια σου κι αν χρειαστεί τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του»!

Ερωτικά
Ο Δίας στην Παρθένο εξακολουθεί να σε στηρίζει και να σου εξασφαλίζει ένα μίνιμουμ καλοπέρασης! Δεν είναι όμως στις αρμοδιότητές του να σου προσφέρει μια «ποιοτική» σχέση με βαθιά αισθήματα. Σε αυτήν την φάση λοιπόν δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα κενά με την φαντασία σου…

Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η από παλιά, δεν αποκλείεται να νιώσεις πως κουράστηκες από «τα ίδια και τα όμοια» και να κάνεις την μικρή σου «επανάσταση» διεκδικώντας για σένα κάτι καλύτερο. Ουδέν μεμπτό μέχρι εδώ, καλό είναι όμως να αποφύγεις τις υπερβολές, αφού ενδέχεται να επιστρέψεις γρήγορα στην αγκαλιά που εγκατέλειψες.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr