Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Είσαι γυναίκα Δίδυμος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Είσαι γυναίκα Δίδυμος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Τι χαρακτηρίζει τη γυναίκα Δίδυμο ερωτικά και με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο;

Εύστροφη, παιχνιδιάρα, κοινωνική κι ανέμελη, η αιώνια έφηβη γυναίκα Δίδυμος, ανάλαφρη σαν πεταλούδα, με το μπρίο και το νάζι της έχει αρκετές κατακτήσει στο αντρικό φύλο. Αναζητά μια σχέση που πάνω απ’ όλα να την καλύπτει εγκεφαλικά, να έχει άψογη επικοινωνία και να διεγείρει την περιέργειά της. Συχνά, κατηγορείται ως ψεύτρα κι άπιστη, κάτι που μέχρι ένα σημείο ισχύει, αν το ενδιαφέρον της για τον άντρα που είναι μαζί ατονήσει, αν δεν υπάρχουν ερεθίσματα νοητικά, αν περιορίζεται ή πιέζεται με σκηνές ζήλειας. Είναι πολύ ανοιχτή και άνετη, συναναστρέφεται με τους πάντες ή φλερτάρει, χωρίς πονηρό σκοπό όμως, απλά το κάνει στα πλαίσια του κοινωνικού γίγνεσθαι.

AdTech Ad

Αν είσαι γυναίκα Δίδυμος, δες παρακάτω με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο για ερωτική σχέση.

 

Κριός
Με τον Κριό κάνετε ένα καλό ζευγάρι, αφού και οι δύο είστε παρορμητικοί, αυθόρμητοι και σας αρέσει η κίνηση και η δράση. Εκεί που μπορεί να τα χαλάσετε είναι στα «δικαιώματά» σου γιατί ο Κριός, ως γνήσιο αρσενικό, δεν ανέχεται να μιλάς και να παίζεις με άλλους, ακόμα κι αν είναι μέρος της δουλειάς σου. Από την άλλη, εσύ δεν είσαι τόσο ευθεία και μέσα στη φούρια, έτοιμη για καβγά όσο είναι αυτός αλλά πιο ευέλικτη και διπλωματική, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

Ταύρος
Ο Ταύρος δεν είναι η καλύτερη επιλογή σου, εκτός αν υπάρχουν και άλλοι δείκτες στο ωροσκόπιό σας που να συναινούν σε αυτή τη σχέση. Ο άκαμπτος και βαρύς αυτός άντρας, που το αρέσει το σπίτι κι η καλοπέραση θα σου φανεί ιδιαίτερα βαρετός, καθώς εσύ είσαι κοινωνική, θέλεις να βγαίνεις έξω και να γνωρίζεσαι με κόσμο. Ενώ στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να τα βρείτε, πολύ σύντομα θα αρχίσει να γίνεται κτητικός και ζηλιάρης. Έτσι κι αλλιώς όμως εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος, οπότε μεταξύ σας θα υπάρξει έλλειψη επικοινωνίας.

 

Δίδυμοι
Δύο Δίδυμοι μαζί; Θα είναι σαν να είστε τέσσερα άτομα σε ένα δωμάτιο… Ένα πραγματικό κομφούζιο. Μπορεί να έχετε πολλά κοινά, ωστόσο και οι δυο είστε… αεράτοι κι άστατοι και χρειάζεστε μια κάποια γείωση, μια σταθερότητα, προκειμένου να παραμείνετε μαζί, οπότε ο ένας από τους δύο θα πρέπει να αναλάβει αυτόν τον δύσκολο ρόλο. Σίγουρα όμως θα ήσασταν πολύ καλύτερα ως φίλοι.

Καρκίνος
Όσο κι ακούγεται περίεργο, θα μπορούσατε να τα βρείτε με τον άντρα Καρκίνο. Η κυκλοθυμία του κι η ευαισθησία του στις δονήσεις του περιβάλλοντος τον κάνουν να μεταβάλλεται τόσο εύκολα όσο κι εσύ, οπότε δεν είναι βαρετός. Επίσης σου παρέχει συναισθηματική ασφάλεια που κατά βάθος έχεις ανάγκη. Εσύ, από την άλλη, θα τον ξεσηκώσεις να βγαίνετε συχνότερα και να περνάτε ευχάριστα την καθημερινότητά σας.

 

Λέων
Ο φλογερός και αρχηγικός Λέοντας σε ελκύει αρκετά, όμως σε γενικές γραμμές για σχέση δεν ταιριάζετε. Μετά την πρώτη έλξη θα διαπιστώσεις ότι παραείναι σοβαρός με την δημόσια εικόνα του, παρεξηγείται εύκολα και ορισμένες φορές παίρνει προσωπικά τα σχόλιά σου, κάτι που καθιστά την επικοινωνία σας προβληματική. Από την άλλη κι αυτός δεν είναι θαυμαστής του χαλαρού κι ανέμελου στυλ σου, του σπορ ντυσίματός σου ή της αδιαφορίας σου για τη μόδα και τα brands.

 

Παρθένος
Διανοητικά, αυτός ο άντρας σε διεγείρει κι αυτό -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- είναι σημαντικό για σένα για να προχωρήσεις σε σχέση. Επίσης, είναι προσγειωμένος, σταθερός και μετρημένος, συμμαζεύοντας έτσι κι εσένα και βάζοντάς σε συγκεκριμένη τροχιά. Το μόνο σου πρόβλημα θα είναι η εμμονή του στην λεπτομέρεια και ο τετράγωνος τρόπος σκέψης του. Κι αυτός όμως δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με έλλειψη οργάνωσης και τάξης που σε χαρακτηρίζει. Ωστόσο, με κάποιους συμβιβασμούς και καλή διάθεση μπορεί να τα βρείτε.

 

 

Ζυγός

Με τον άντρα Ζυγό ταιριάζετε αρκετά και έχετε καλές πιθανότητες να κάνετε μια σχέση που θα διαρκέσει. Είστε κι οι δυο κοινωνικοί, ευέλικτοι, διπλωμάτες και αποφεύγετε τις ευθείες συγκρούσεις, καθώς κανένας σας δεν είναι θαυμαστής των εντάσεων και των μαχών. Μπορείτε να έχετε κοινές δραστηριότητες αλλά να διατηρήσετε και την αυτονομία σας, χωρίς να βιώνετε σκηνικά ζήλειας ή συναισθηματικές πιέσεις. Γενικά είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς για σένα.

 

Σκορπιός
Παρά το ότι είστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες, η σεξουαλική έλξη μεταξύ σας είναι έντονη. Ο μυστηριώδης αυτός άντρας κεντρίζει την περιέργειά σου και θέλεις να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς γι’ αυτόν. Κι εσύ όμως, επειδή δεν είσαι ανοιχτό βιβλίο, του προκαλείς τα ίδια συναισθήματα. Το θέμα είναι ότι η ανεμελιά σου και η ανεξάρτητη φύση σου, προκαλούν προβλήματα στο ζηλιάρη και παθιασμένο με τον έλεγχο Σκορπιό που οι πιέσεις του μετά από λίγο χρονικό διάστημα θα γίνουν αφόρητες και θα οδηγήσουν στο τέλος την όποια σχέση σας.

 

Τοξότης
Ο απέναντί σου, Τοξότης, σίγουρα σου δημιουργεί μια έντονη έλξη. Και οι δύο έχετε αγάπη για μάθηση και μπορείτε να διδάξετε ο ένας τον άλλον πράγματα. Σας αρέσουν επίσης τα ταξίδια κι οι εξερευνήσεις αλλά εσύ μερικές φορές έχεις την ανάγκη να αποσύρεσαι, πριν ξανοιχτείς και πάλι, κάτι που ο συγκεκριμένος άντρας δεν κατανοεί. Από την άλλη μπορεί να εκνευρίζεται από τις δικαιολογίες ή τα μικροψέματα που λες, καθώς είναι λάτρης της ειλικρίνειας. Με λίγη δουλίτσα όμως η σχέση μπορεί να κρατήσει.

 

Αιγόκερως
Μπορεί αρχικά να σε προσελκύσει με τη θέση, τις γνώσεις και τις εμπειρίες του ο γήινος Αιγόκερως αλλά αν το ωροσκόπιό του δεν έχει κι άλλα στοιχεία, θα είναι δύσκολο να κρατήσει το ενδιαφέρον σου. Από την άλλη με την αυστηρότητά του, τη συγκέντρωσή του σε ένα στόχο και τη δυσκολία του να παρεκκλίνει της πορείας του, μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα βαρετός και μονότονος, μιας και εσένα σου αρέσει η ποικιλία κι ο αυθορμητισμός και να αισθάνεσαι ότι απαιτεί πολλά από σένα που δεν μπορείς να προσφέρεις.

 

Υδροχόος
Κι οι δυο κοινωνικοί, ανεξάρτητοι, εγκεφαλικοί, σας αρέσει να μαθαίνετε καινούργια πράγματα και να εξελίσσεστε σίγουρα κάνετε ένα πολύ καλό συνδυασμό. Θα μοιραστείτε κοινά ενδιαφέροντα, θα υπάρχει μεταξύ σας ανταλλαγή ιδεών, νοητικά ερεθίσματα αλλά και κατανόηση. Επίσης, μπορεί να σε προσγειώσει, αν χρειαστεί αλλά και να σε πάει ένα βήμα μακρύτερα ή ψηλότερα. Αυτή η σχέση μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια.

 

Ιχθύες
Ενώ εσύ αισθάνεσαι καλά ανάμεσα στο πλήθος, ο άντρας Ιχθύς νιώθει τελείως έξω από τα νερά του. Μπορεί να υπάρχει πολύ αγάπη και κατανόηση μεταξύ σας και είστε κι οι δύο πρόθυμοι να ξανοιχτείτε και να βιώσετε καινούργιες εμπειρίες. Ωστόσο, η υπερευαισθησία του, η τάση του για απομόνωση και η κρυψίνοια που βγάζει ορισμένες φορές σε κουράζουν. Κι αυτός όμως δεν είναι σίγουρος για την αγάπη σου ή την πιστότητά σου και έτσι, αν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία στο ωροσκόπιά σας που να δένουν, σύντομα θα χωρίσετε.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr