Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιούνιο;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιούνιο;

Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Τοξότης, Υδροχόος και Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!
Καλό μήνα! Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Ιουνίου στα ζώδια που επηρεάζονται.

Δίδυμοι

12 Μαΐου έως και 24 Ιουνίου: Ο Άρης θα μπει με φόρα στο ζώδιο σου και θα ενισχύσει όλες σου τις επικοινωνιακές ικανότητες και όχι μόνο. Η κίνηση και το παίξιμο σε πολλά μέτωπα κυρίως επαγγελματικά θα είναι το κύριο θέμα αυτή της περιόδου. Θα χρειαστεί όμως να καταλήξεις κάπου για να πεις ότι θα γίνει σωστή δουλειά. Από τις 12 έως τις 16 θα περιοριστείς και θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η γιατί οτιδήποτε και να κάνεις, θα βιώνεις μια πίεση να γίνουν όλα στην εντέλεια και κυρίως με το γράμμα του νόμου.

2 Ιουνίου: Η Πανσέληνος που θα γίνει στον άξονά σου θα σε ωθήσει ώστε να μιλήσεις και να γράψεις τις ατομικές σου σκέψεις και δουλειές με στόχο να γνωρίσεις πολύ περισσότερο κόσμο και να ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια πράγματα. Βέβαια θα είσαι αρκετά συγκρατημένος/η γιατί δεν έχεις όρεξη να συμπεριφέρεσαι όπως παλιά. Μάλλον ωριμάζεις.

 

Καρκίνος

25 Ιουνίου έως και 8 Αυγούστου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και θα σου δώσει μια μεγάλη δύναμη να εκφράσεις όλες τις ψυχικές και φυσικές σου δυνάμεις. Μπορεί βέβαια η διαίσθησή σου να είναι δυνατή, αλλά πιθανόν να σου βγει στην επιφάνεια όλη η διάθεση για προστασία και για φροντίδα των ατόμων που έχεις δίπλα σου και κυρίως της οικογένειάς σου. Σίγουρα θα χρειαστεί να μην κάνεις κάποιες κινήσεις πολύ παρορμητικές και κυρίως σε θέματα συναισθηματικής έκφρασης γιατί θα υπερβάλλεις. Η οικογένεια για σένα θα είναι το επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου. Στην περίοδο αυτή θα γίνουν αρκετές διορθωτικές κινήσεις με στόχο να δουλέψεις περισσότερο με την αξία που λέγεται οικογένεια και φροντίδα, όχι μόνο στην δική σου, αλλά και στην μεγάλη, που λέγεται κοινωνία.

 

Λέων

6 Ιουνίου έως και 8 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη που θα μπει στο ζώδιο σου και θα μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα σου δώσει όλη την χαμένη εύνοια αλλά και την αγάπη που εδώ και καιρό έχεις στερηθεί. Θα σε βοηθήσει να εκφράσεις όσο μπορείς τον εαυτό σου γιατί θα νιώσεις αυτοπεποίθηση, εκτίμηση και κυρίως θα έχεις έντονο μαγνητισμό που δεν θα μπορεί κανένας να σε υποσκελίσει. Αν κάνεις ένα ιδιαίτερο επάγγελμα που σχετίζεται και με την εμφάνιση, εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείς να βελτιωθείς εξωτερικά και από αυτή την αλλαγή, θα πάρεις μεγάλη βοήθεια και θα έχεις κάποια θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή.
26 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου: Δίας και Αφροδίτη θα χορέψουν μαζί τον χορό σε ένα επιτακτικό ταγκό και θα συμφωνήσουν ότι πρέπει και αξίζεις να σου δώσουν πολλά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πάρεις ακόμα περισσότερα αλλά να μην πεις «φτάνει» επειδή δεν δέχεσαι εύκολα αυτά που σου δίνονται γιατί θα χαλάσεις την πλανητική ροή.

 

Παρθένος

2 Ιουνίου: Αναταράξεις αλλά και ένα κλίμα ελευθερίας μέσα από γνώση και κυρίως από μεγάλη διάθεση για περιπέτεια. Θα αφήσεις πίσω σου κάποιες κουραστικές καταστάσεις που σε κάνουν να βουλιάζεις και να χώνεσαι συνέχεια πιο μέσα στον εαυτό σου. Όμως αναγκαστικά θα ξυπνήσεις και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα ξεφορτωθείς με την μια τα κακώς κείμενα που μπορεί να σου έχουν επιβληθεί από τους άλλους. Τουλάχιστον θα τους δεις πως είναι αληθινά.

 

Τοξότης

2 Ιουνίου: Πανσέληνος στο ζώδιο σου η οποία όμως θεωρείται πολύ δυναμική και ιδιαίτερη: Βλέπεις, θα προσπαθήσεις να ορίσεις -χωρίς να είναι, βέβαια, εύκολο να το πετύχεις!- την ανεξαρτησία σου από ένα Δίδυμο ή από ένα συνεργάτη που μπορεί να σου χρειάζεται να είναι δίπλα σου, στην προκειμένη φάση, γιατί σου δίνει διάφορες πληροφορίες, όμως σίγουρα δεν θα του δώσεις και πολλές ευκαιρίες ούτε θα το ξανασκεφτείς αν σου κάνει κάτι σοβαρό (είναι βέβαιο: στην επόμενη «στραβή» δεν θα έχεις ήπιους τόνους…). Από την άλλη η ευθιξία σου μπορεί να πιάσει κόκκινο γιατί θα σου δημιουργήσει κάποιες κόντρες. Δεν φοβάσαι όμως τις αντιδράσεις, γιατί θα νιώθεις δύναμη κα αυτονομία και ίσως να περάσεις σε κάποιες υπερβολές. (Η επιρροή είναι μέγιστη αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο).

 

Υδροχόος

6 Ιουνίου έως και 8 Οκτωβρίου: Θα μπεις σε μια φάση που θα έχεις ανάγκη για χειροκρότημα αλλά και για αρμονική συμβίωση και πιθανόν να ξεκινήσεις να μπαίνεις σε διαδικασίες και να κάνεις σκέψεις για γάμο ή για συμβίωση. Πάντως, αν δεν το κάνεις τώρα που τα πράγματα είναι πιο εύκολα, δεν θα το κάνεις αργότερα, γιατί μάλλον δεν σου αρέσει ο γάμος και αυτή είναι η επιλογή σου. Το καλό είναι ότι θα μπορέσεις να αγαπήσεις πιο εύκολα όλα τα άτομα που είναι κοντά σου, αυτό το διάστημα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δικαιωθείς και από τις επιλογές σου, αλλά και από τις ευκαιρίες που θα δώσεις σε πολλά νέα άτομα που θα γνωρίσεις και θα βρεθούν κοντά σου. Η αρμονία πάντως των σχέσεών σου, αλλά και των εμπορικών συνεταιρισμών που θα κάνεις, θα σου ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση σε όλα τα κακώς κείμενα. Ταύρος, Λιοντάρι, Ζυγός και Σκορπιός θα είναι οι υποψήφιοι για όλου του είδους τα ανοίγματα μαζί τους. Αν έχεις ένα νομικό θέμα, θα δικαιωθείς πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές.

 

Ιχθύες

2 Ιουνίου: Θα μπεις στο παιχνίδι των μεγάλων προκλήσεων και θα προσπαθήσεις να ξεκολλήσεις από πολλά κακώς κείμενα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με πολλές δυσκολίες και κυρίως επικοινωνιακές και θα χρειαστεί να μιλήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Πιθανόν να διχαστείς και να πάρεις το μέρος κάποιων ατόμων κάτι που, τελικά, ίσως να μην είναι η απόλυτα σωστή λύση. Χρειάζεσαι όμως γνώση και πληροφορία. Όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα διαχειριστείς το οτιδήποτε είναι τελείως καινούργιο και διαφορετικό για σένα, καθώς αυτό σε βγάζει ακόμα και από τον ρόλο θύματος, τον οποίο -τις πιο πολλές φορές- προτιμάς να παίζεις…

16 Ιουνίου: Πολλές νέες κατευθύνσεις θα σε μπερδέψουν αλλά και θα σε διχάσουν γιατί θα έχεις πολλά να κάνεις και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ πιεστικό. Η ανάληψη ευθυνών μπορεί να σου φανεί υπερβολική και σίγουρα θα δώσεις εκεί περισσότερο σημασία παρά σε άλλα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η σχέση με Δίδυμο θα σε καθορίσει, γιατί θα έχεις πολλά να πεις και να κάνεις μαζί του, αλλά με πολύ καταπιεστική μορφή στην επικοινωνία.

Πηγή: astrology.gr