Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Προβλέψεις Ταρό Ιουνίου για τα 12 ζώδια

Προβλέψεις Ταρό Ιουνίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Ζεις για τη δράση!
Γενικά: Ζεις για τη δράση. Η έντονη διεκδίκησή σου και η τάση σου να κερδίζεις πάντα δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό. Πείθεις με ευκολία τους άλλους, αλλά η εσωτερική σου ισορροπία είναι εξαιρετικά τρωτή.
Αισθηματικά: Οι εξαντλητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας σου και ο κυκλοθυμικός χαρακτήρας σου φθείρουν τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η, κατακτάς εύκολα τον εκάστοτε ερωτικό σου στόχο όχι όμως και την εμπιστοσύνη του.
Επαγγελματικά: Οι διαξιφισμοί και οι παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο δυσκολεύουν την επικοινωνία και την συνεργασία. Απόφυγε να έρθεις σε ρήξη με συναδέλφους γιατί δύσκολα θα αποκαταστήσεις την ισορροπία.
Οικονομικά: Σκέψου πριν βάλεις το χέρι στην τσέπη σου, γιατί μετά θα είναι αργά.

 

ΤΑΥΡΟΣ
XVI ΠΥΡΓΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν!
Γενικά: Οι εξελίξεις τρέχουν και δεν έχεις την πολυτέλεια να χασομεράς άσκοπα. Απομάκρυνε τοξικές συνήθειες και προβληματικά άτομα που ροκανίζουν το χρόνο και την ενέργεια σου και ανασυγκρότησε τη ζωή σου.
Αισθηματικά: Όταν έρχονται οι δυσκολίες στρουθοκαμηλίζεις και καταφεύγεις στην εύκολη λύση της φυγής. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις «κατεβάσεις ρολά» και δεν το ξέρεις. Μια σχέση από το παρελθόν σε έχει στοιχειώσει.
Επαγγελματικά: Πρόσεξε τις κινήσεις και τα λόγια τόσα τα δικά σου όσο και των άλλων. Το παρασκήνιο στο χώρο της εργασίας σου είναι ανεξέλεγκτο. Μην αφήνεις τα νώτα σου αφύλακτα.
Οικονομικά: Παλιές αμαρτίες έρχονται στην επιφάνεια και σε πιέζουν για οριστικές λύσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
XVII ΑΣΤΕΡΙ

Γόνιμο έδαφος για καινούργια σχέδια!
Γενικά: Οι δυσκολίες ανήκουν πια στο παρελθόν και το έδαφος είναι γόνιμο για καινούργια σχέδια. Οι συμπτώσεις και οι συγκυρίες είναι υπέρ σου. Να είσαι σε επιφυλακή γιατί οι ευκαιρίες δεν θα είναι εκεί για πάντα.
Αισθηματικά: Δίωξε τις αμφιβολίες και τις γκρίζες αποχρώσεις από τη ζωή σου. Διάλεξε φωτεινά χρώματα και ξέχασε το άσπρο- μαύρο. Αν είσαι μόνος/η, μια γοητευτική γνωριμία θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά και την οπτική σου ν’ αλλάξει γωνία.
Επαγγελματικά: Άτομα που πιστεύουν στις δυνατότητές σου θα μιλήσουν υπέρ σου. Αν προκύψουν ευκαιρίες από το χώρο των ΜΜΕ ή το διαδύκτιο, μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Ευνοούνται όσοι αναζητούν ευκαιριακή εργασία.
Οικονομικά: Ένα αμυδρό φως στο τούνελ των οικονομικών σου αναπτερώνει τις ελπίδες σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Αιφνίδιες αλλαγές προ των πυλών!
Γενικά: Αιφνίδιες αλλαγές προ των πυλών. Η απεξάρτησή σου από το παρελθόν θα σε απαλλάξει από επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και θα βελτιώσει τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου. Ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι θα έχει ευχάριστη εξέλιξη.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση μη δίνεις λαβή για σχόλια και μην επιτρέπεις σε τρίτους να χώνουν τη μύτη τους στα προσωπικά σου. Αν είσαι μόνος/η, ίσως σκεφτείς να ενδώσεις στο ερωτικό κάλεσμα ενός φιλικού σου προσώπου.
Επαγγελματικά: Ο τρόπος που θα ανταποκριθείς στις προκλήσεις που θα προκύψουν, θα κρίνουν την άνοδο ή την πτώση σου. Μην εμπιστεύεσαι όσους σου χαϊδεύουν τ’ αυτιά και μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ.
Οικονομικά: Ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον ενδέχεται να χρειαστεί την οικονομική σου συμπαράσταση.

 

ΛΕΩΝ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Πετάς τη σκούφια σου για διασκέδαση!
Γενικά: Πετάς τη σκούφια σου για διασκέδαση και το μυαλό σου κατακλύζεται από σκέψεις για ταξίδια και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Οι ορίζοντές σου στους τομείς της επικοινωνίας και της γνώσεις διευρύνονται.
Αισθηματικά: Έχεις την ικανότητα να μετατρέπεις την πεζή πραγματικότητα της σχέσης σου σε μια συναρπαστική περιπέτεια. Αν είσαι μόνος/η, με το αρχοντικό σου στυλ κινείσαι σε high περιβάλλοντα, και γοητεύεις με την προσωπική σου ακτινοβολία.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σου χώρο θα υπάρξουν ανακατατάξεις οι οποίες μπορεί να σε πιέσουν, αλλά τελικά θα είναι για το καλό σου. Η φιλία ατόμων που μπορούν να σε βοηθήσουν είναι ψηλά στις προτεραιότητες σου.
Οικονομικά: Προνόησε για έκτακτα έξοδα, μειώνοντας τις υπερβολές σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Κάθε τέλος σημαίνει μια νέα αρχή!
Γενικά: Κάθε τέλος σημαίνει και μια νέα αρχή. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά και απομάκρυνε οριστικά σχέσεις «βαμπίρ». Όσο δύσκολη κι αν φαντάζει αυτή η μεταβατική περίοδος είναι αναγκαία.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση, ήρθε η ώρα να συζητήσεις με το σύντροφο σου τις συμπεριφορές του που σε ενοχλούν. Αν είσαι μόνος/η, μια σχέση που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει θα σου δημιουργήσει διλήμματα με την επανεμφάνιση της.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα κάνε τα παθήματα μαθήματα, άκουσε τις ανάγκες των καιρών και προσπάθησε ν’ ανταποκριθείς. Η σκληρή δουλειά και η εμπειρία σου σύντομα θ’ αναγνωριστούν.
Οικονομικά: Ρύθμισε το συντομότερο δυνατόν τυχόν φορολογικές και περιουσιακές εκκρεμότητες.

 

ΖΥΓΟΣ
XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Μια βαθιά ανάσα!
Γενικά: Ήρθε το καιρός να πάρεις μια βαθιά ανάσα. Το κλίμα έντασης των τελευταίων μηνών υποχωρεί. Παρ’ όλες τις υποχρεώσεις σου βρίσκεις χρόνο για χαλάρωση και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν.
Αισθηματικά: Αν απολαμβάνεις τις χαρές μιας σταθερής σχέσης σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αν είσαι μόνος/η, και έχεις βάλει πλώρη για μια ουσιαστική σχέση, μη χρονοτριβείς με «χύμα» καταστάσεις.
Επαγγελματικά: Μετά την καταχνιά το φως είναι πιο λαμπερό. Σημαντικά γεγονότα θα σημαδέψουν την επαγγελματική σου ζωή και τα περισσότερα θα είναι θετικά. Μια προαγωγή πιθανό να συνοδεύεται και με ανάλογη αύξηση.
Οικονομικά: Η σύνεση με την οποία χειρίζεσαι τα οικονομικά σου συντείνει στη θετική διεκπεραίωση των υποθέσεων σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΧΧΙI ΤΡΕΛΟΣ

Απερίσκεπτη τόλμη!
Γενικά: Η επιθυμία σου να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες σε κάνει απερίσκεπτα τολμηρό/η. Οι παρορμητικές κινήσεις και τα χιμαιρικά όνειρα όμως φέρνουν εφήμερες χαρές και μελλοντικές σκοτούρες.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση θ’ αντιμετωπίσεις προβλήματα και ασυμφωνίες. Διατήρησε χαμηλούς τόνους και ρίξε νερό στο κρασί σου. Αν είσαι ελεύθερος /η, μπορεί να είσαι κάπως απόμακρος/η, χωρίς καν να το έχεις συνειδητοποιήσει.
Επαγγελματικά: Νοιώθεις ότι περπατάς πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Η ασυνεννοησία και η συναισθηματική φόρτιση στο χώρο της εργασίας σου εντείνουν την τάση φυγής που σε διακατέχει το τελευταίο διάστημα.
Οικονομικά: Η περίοδος είναι κατάλληλη για να επιλύσεις ασφαλιστικές ή φορολογικές εκκρεμότητες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ι ΜΑΓΟΣ

Ούριος άνεμος!
Γενικά: Εκμεταλλεύσου τον ούριο άνεμο και κυνήγησε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Η αδράνεια είναι ο χειρότερος εχθρός της δημιουργικότητας. Μην πας αντίθετα στο ρεύμα γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο.
Αισθηματικά: Αναρωτήσου αν αξίζει να πληρώσεις το κόστος μιας παράλληλης σχέσης προκειμένου να ζήσεις μια φαντασίωση; Αν είσαι μόνος /η, μη δίνεις υποσχέσεις που είναι πάνω από τις δυνατότητες σου.
Επαγγελματικά: Με όπλα τη δύναμη του λόγου σου και τις ευέλικτες κινήσεις σου, προωθείς τις δημιουργικές σου ιδέες και χτίζεις τα θεμέλια για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Ευνοούνται επαγγελματικά ταξίδια και επαφές με σημαντικά άτομα.
Οικονομικά: Δοκίμασε με μέτρο την τύχη σου στα τυχερά παιχνίδια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Σπαταλάς το παρόν σου αναμασώντας το παρελθόν!
Γενικά: Σπαταλάς το παρόν σου αναμασώντας το παρελθόν. Είσαι καθηλωμένος/η σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην εξέλιξη σου. Για όσο καιρό όμως κάνεις τα ίδια πράγματα θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα.
Αισθηματικά: Παρ’ όλο που έχει χαθεί η ερωτική διάθεση, υπάρχει συντροφικότητα και αρμονική επικοινωνία. Αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο από άλλη κουλτούρα, το οποίο θα σε κάνει να δεις τη ζωή κάτω από άλλο πρίσμα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα αφουγκράσου τις απαιτήσεις της αγοράς. Αξιολόγησε τα δυνατά σου σημεία, βελτίωσε τα πιο αδύνατα και μην παίρνεις την αρνητική κριτική κατάκαρδα.
Οικονομικά: Άλλαξε στρατηγική. Οι παλιές καλές μέρες είναι παρελθόν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ένας αέρας ανανέωσης!
Γενικά: Ένας αέρας ανανέωσης σε προκαλεί να δώσεις το ηχηρό «παρόν» σου. Οι εμπνευσμένες ιδέες σου χρειάζεται να διοχετευτούν σε δημιουργικά κανάλια και πρόσωπα που θα έχουν τον τρόπο να τις υλοποιήσουν.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, μοιράσου τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με το σύντροφο σου. Μην θεωρείς τίποτα αυτονόητο. Αν είσαι ελεύθερος/η, με τη γοητευτική σου παρουσία κλέβεις την παράσταση όπου κι αν βρεθείς.
Επαγγελματικά: Μήνας ευκαιριών που αν τις εκμεταλλευτείς έγκαιρα θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση ενός επαγγελματικού στόχου. Πριν αποφασίσεις σκέψου όλες τις παραμέτρους και όχι μόνο τις οικονομικές απολαβές.
Οικονομικά: Μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου για ασήμαντους λόγους.

 

ΙΧΘΥΕΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Διαχείριση κρίσεων!
Γενικά: Αν θέλεις να χαράξεις καινούργια πορεία αναθεώρησε τα κριτήρια με τα οποία αποφάσιζες μέχρι τώρα και φρόντισε να έχεις εναλλακτικές προτάσεις. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η ικανότητα σου να διαχειρίζεσαι κρίσεις.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, μην παίρνεις τοις μετρητοίς τα λόγια του συντρόφου σου και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Αν είσαι μόνος/η, η αλλεργία σου στις δεσμεύσεις ελκύει περιστασιακές γνωριμίες.
Επαγγελματικά: Αδίκως προσπαθείς να βάλεις όρια και να επιβάλλεις κανόνες σε καταστάσεις που δεν έχεις τον πρώτο λόγο. Όσο κι αν δεν σου αρέσει είναι αναγκαίο να τα βρεις με συνεργάτες και συναδέλφους.
Οικονομικά: Αναθεώρησε τον προϋπολογισμό σου, ώστε ν’ ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες σου.

 

Πηγή: astrology.gr