Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το… κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ: Η εβδομάδα αυτή είναι για εσένα ιδιαίτερη αφού θα νοιώθεις πως είσαι λυκειόπαιδο. Θα πηγαίνεις τα γκομενάκια στην καφετέρια και θα τα φιλάς, θα σε «καβαλάνε» και θα ερωτοτροπείς, ενώ στο κρεβάτι μάλλον θα πίνετε καφέ. Συντονίσου, το timing είναι άτιμο πράγμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσωπική σου ζωή νιώθεις πως αλλάζει, καθώς γκόμενες έρχονται, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως είναι και οι πλέον κατάλληλες. Ίσως το σύμπαν να σου στέλνει κάποιες, ίσα-ίσα για να καταλάβεις τι ωραία περνούσες χωρίς αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ικανότητά σου να επικοινωνείς με τα κοριτσόπουλα σε βάζει ψηλά στις προτιμήσεις τους, αφού θέλουν και λίγο «πνεύμα». Οι περισσότεροι ακούν από την κοπελιά για τον Κοέλιο και νομίζουν πως είναι βοηθός του Μουρίνιο στην Chelsea. Μετά τις πετάς στο κρεβάτι και «φτάνουν στον Θεό» που λέει και το τραγούδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπάθησε να αποτινάξεις από πάνω σου το γούτσου-γούτσου και γίνε το απόλυτο αρσενικό. Γκομενάκια νεαρής ηλικίας στο target group έρχονται να σε ανανεώσουν και να σε ταξιδέψουν. Βάλε χρώμα στην ζωή σου και ετοίμασε βραδινές εξόδους εκτός από αυτές που βγάζεις τα σκουπίδια.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεσαι μάλλον manual, γιατί τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις. Λοιπόν, μια γυναίκα στα 20 είναι πάγος, στα 30 είναι θερμή και στα 40 είναι καυτή και από τα 50 και μετά πας για διδακτορικό στην αρχαιολογία. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν και να έχεις το σώμα σου σε …ερωτική ετοιμότητα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εβδομάδα είναι καλή για σένα αρκεί να μην πεις σε κανέναν πως «ξενοκοιμάσαι» από εδώ και από εκεί. Απέφυγε να επιχειρήσεις να συντονιστείς ερωτικά με την γκόμενα. Άλλωστε νυμφομανής είναι κάθε γυναίκα που σκέφτεται το σεξ όσο και ο μέσος άντρας! Δώσε το καλύτερο εαυτό σου…

ΖΥΓΟΣ: Είσαι δυνατός αλλά μην σκέφτεσαι συνέχεια τη μόνιμή σου σχέση. Άλλωστε «ο εραστής πάντα σκέφτεται πρώτα την ερωμένη του και μετά τον εαυτό του. Ένας σύζυγος κάνει το αντίθετο». Εσύ διάλεξε πού θέλεις να ανήκεις. Στο σεξ βάλε λίγο πολυτέλεια και ποικιλία για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εσύ αυτή την εβδομάδα είσαι power αφού σε σωματικό επίπεδο είσαι σε top φόρμα. Βέβαια στις επιλογές σου είσαι …για Επίδαυρο δηλαδή τραγικός. Μπορεί να λένε πως οι Σκορπιοί νοιάζονται μόνο για το σεξ αλλά αυτή την εβδομάδα θα έχεις προτάσεις από γκόμενες… που δεν ξέρουν να κάνουν και κάτι άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλά mind και kinky games έρχονται στο μυαλό σου. Παράλληλες σχέσεις και κρυφές καταστάσεις θα σε αναστατώσουν, αφού θα σαλτάρουν το μυαλό σου. Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου αλλά και να μην φρικάρεις όταν η γκόμενα αφιερώσει το «όλα σε θυμίζουν μικρά και αγαπημένα». Το βράδυ ο …μικρός γίνεται θαυματουργός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξαιρετικός πιπινοκυνηγός θα είσαι αυτή την εβδομάδα. Πρόσεξε όμως τι ηλικίες κυνηγάς γιατί παίζει κανένα «τούμπανο» να είναι «γάλακτος». Μια από τις προκαταλήψεις του ανθρώπινου νου είναι το γεγονός ότι η παρθενιά θεωρείται αρετή. Βρες μια «έμπειρη» που θα σου αλλάξει τα φώτα και άλλαξε της τα «λάδια».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα νοιώσεις πως όλες σου ζητάνε αγάπη. Η αγάπη δεν είναι τίποτα άλλο από το σεξ αναγραμματισμένο, είναι η απάντηση σου. Ίσως τελικά οι κινήσεις σου να εγείρουν αντιδράσεις. Να θυμάσαι πως το καλύτερο σεξ γίνεται μεταξύ φίλων. Μπορείς να δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ: Αλήθεια, θα πρέπει να δεις τι επιθυμείς. Θέλεις και την σχέση σου αλλά και τα γκομενάκια. Είσαι διχασμένος αφού η συντροφικότητα και το κολασμένο σεξ σε διχάζουν. Άσε τα πράγματα να φτιάξουν αυτή την εβδομάδα και πάρε τις αποφάσεις. Σεξ καλό θα βρεις …συντροφικότητα;

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr

 

Tags: