Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/12;

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/12;

Σελήνη στον Αιγόκερω στις 8.47 πμ

Ελέγχω τις αντιδράσεις μου, όσο μπορώ

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα το πρωί και η επιφυλακτική σου στάση χρωματίζει το Σάββατό σου. Είσαι περισσότερο διστακτικός/ή με όλα και όλους, επιζητώντας όμως συνειδητά ή ασυνείδητα να επικρατήσει το δικό σου. Λόγω της έντονης επιρροής της Νέας Σελήνης, η σημερινή μέρα μοιάζει με απολογισμό απωλειών μετά από μια ξαφνική καταιγίδα.

 

Σελήνη σύνοδο με Ερμή στις 3.44 μμ

Η ώρα της «σύσκεψης κορυφής»

Προς το μεσημέρι ο λόγος μας και η πρόθεσή μας εστιάζονται σε θέματα που ουσίας. Επικοινωνούμε για να καταλήξουμε οπωσδήποτε κάπου, παίρνοντας σοβαρές αποφάσεις.
Η συνέπεια που σε χαρακτηρίζει ως αργά το απόγευμα σε καθιστά ικανό/η να θέσεις υπό συζήτηση σοβαρά θέματα και να μην σταματήσεις να μιλάς μέχρι να βρεθεί μια ικανοποιητική λύση.

Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 9.56 μμ

Μήπως είμαι αλλού;

Το βράδυ αυτό είσαι προσγειωμένος/η και δεν έχεις πολλές απαιτήσεις. Προτιμάς να αποσυρθείς στον δικό σου κόσμο και δεν έχεις διάθεση για συναναστροφές. Αν πιεστείς να παρευρεθείς κάπου ή το επιλέξεις, θα είσαι μοναχικός/η γιατί στο μυαλό σου θα στροβιλίζονται πολλά σχέδια που δεν σε αφήνουν να είσαι παρών/ούσα στο παρόν.

Αιγόκερε, η μέρα αυτή είναι δική σου και σε προβληματίζει αρκετά σε σχέση με όσα έχεις στο μυαλό σου.

Ταύρε, Σκορπιέ, Ιχθύ, Παρθένε και Καρκίνε, δώσε χρόνο και χώρο στον εαυτό σου να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και κάνε επαφές που θα σε βοηθήσουν σε κάτι που έχεις στο μυαλό σου.

Ζυγέ και Κριέ, δεν είναι μια ευχάριστη μέρα γιατί αναγκάζεσαι να υποστείς προβλήματα άλλων ενώ παράλληλα έχεις και τα δικά σου. Στριμώχνεσαι αλλά τα καταφέρνεις τελικά.

Δίδυμε, Τοξότη, Λέοντα και Υδροχόε, μπορείς να κινηθείς άνετα ανάμεσα στα εμπόδια και να έχεις εκείνες τις επιλογές που δεν σε εξαναγκάζουν συναισθηματικά.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr