Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/12;

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/12;

Σελήνη στον Σκορπιό στις 1.26 μ.μ.

Το πεδίο της εξουσίας είναι ισχυρό

Μετά από ένα έντονο Σαββατοκύριακο, η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό σήμερα το μεσημέρι εκεί που ήδη έχει περάσει και η Αφροδίτη και οι δυο μαζί περιπλανιούνται χωρίς να συναντούν άλλους πλανήτες.

Οι δύο πλανητικές κυρίες στο ζώδιο του Σκορπιού, κάνουν την μέρα μας πάνω από όλα ερωτική. Σήμερα μπορείς να κάνεις πανούργες ενέργειες σε ότι αφορά ερωτικά και συναισθηματικά θέματα. Μπορείς να εξιχνιάσεις κάτι που σε απασχολεί, όπως επίσης να ανακινήσεις ένα οικονομικό, φορολογικό ή κληρονομικό θέμα.

Μπορείς να επιβληθείς, να γοητεύσεις, να ντυθείς προκλητικά ή υπαινικτικά για να μεταδώσεις αυτό που αισθάνεσαι και γενικά να προτιμήσεις να σε περιβάλλει ένα μυστήριο σε οποιαδήποτε επαφή ή συνδιαλλαγή σου.

Επίσης, μπορείς να ανταποδώσεις μια συμπεριφορά που σε πλήγωσε με τον πιο δηλητηριώδη τρόπο.

Σκορπιέ, είσαι σαφώς ο πρωταγωνιστής της ημέρας και μπορείς να τη διαχειριστείς όσο κανείς άλλος. Πράξε όπως νομίζεις, αξιολογώντας και τις συνέπειες.

Παρθένε, Ιχθύ, Καρκίνε και Αιγόκερε, ανακίνησε οικονομικά θέματα που ευνοούνται πολύ σήμερα. Επίσης επιδίωξε στενές επαφές με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Λέοντα, Υδροχόε και Ταύρε, είσαι σε μεγάλη συναισθηματική ένταση και μπορεί και να αισθάνεσαι έντονο σαρκικό πάθος. Η μέρα αυτή είναι γεμάτη επιθυμίες.

Δίδυμε, Ζυγέ, Τοξότη και Κριέ, ασχολήσου με όσα έχεις αμελήσει τον τελευταίο καιρό αλλά και με τις ανάγκες των δικών σου ανθρώπων, που θα πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr