Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Βάλε την ημερομηνία γέννησής σου και βρες την σεξουαλική σου ενέργεια

Βάλε την ημερομηνία γέννησής σου και βρες την σεξουαλική σου ενέργεια

Αριθμολογία και libido: Φτάσε σε νέα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης

Το σεξ, θα μπορούσαμε να πούμε, είναι μια θεμελιώδης και αισθησιακή ανταλλαγή ενέργειας. Φυσικά, υπάρχουν διαφορετικές χρήσεις για αυτήν την ενέργεια, όπως ακριβώς υπάρχουν διαφορετικές κλίσεις και προτιμήσεις σχετικά με αυτή την ενέργεια.

Γνωρίζοντας λοιπόν τον Αριθμό Πεπρωμένου, που ονομάζεται επίσης και μονοπάτι της ζωής, μπορείς να μάθεις πώς να διοχετεύεις αυτή την ενέργεια για να εκπληρώσεις τις σεξουαλικές ανάγκες σου. Ο αριθμός του Πεπρωμένου είναι η ημερομηνία γέννησής σου, αν μειωθεί σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν γεννήθηκες στις 1 Γενάρη του 1980 θα καταλήξει ως εξής: 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 0 = 20 και 2 + 0 = 2.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

1. Θετική Ερωτική Δόνηση: Μπορεί να είσαι συνέχεια απασχολημένος/η στην αναζήτησή ενός εραστή, ενώ συνήθως πας στα άκρα καθώς βλέπεις το σεξ ως ένα διαγωνισμό και τους συντρόφους σου, σαν κατακτήσεις. Κατά καιρούς θα επικεντρωθείς πολύ στη δική σου ικανοποίηση και θα είσαι αυτός/η που θα κυριαρχεί, αν και, τα ταίρια σου, θα σε βρίσκουν ιδιαιτέρως συναρπαστικό/η, με προθυμία να πειραματιστείς σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες και τους τρόπους ικανοποίησης.
Διοχέτευσε την σεξουαλική σου ενέργεια: Μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργειά σου με το να επιλέγεις στάσεις που είσαι στην κορυφή, αλλά βεβαιώσου ότι αντιμετωπίζεις ίσα τον άλλο, επιτρέποντας και την δική του κορύφωση. Εσύ φίλη, φρόντισε να δοκιμάσεις κόκκινα εσώρουχα για μια συναρπαστική βραδιά.

2. Θετική Ερωτική Δόνηση: Είσαι ένας εραστής ή ερωμένη,που έχεις ως στόχο να ευχαριστήσεις με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς. Μπορείς να απολαύσεις το φιλί, το αγκάλιασμα και τα χάδια, καθώς τα κρίνεις απαραίτητα, για να αισθάνεσαι ασφαλής και προστατευμένος. Εξιτάρεσαι από τις λεπτομέρειες του γυμνού κορμιού και ενώ είσαι ήρεμος/η και σεμνός/η, μπορείς να γίνεις μέχρι και… επιδειξίας όταν αγαπιέσαι και νιώθεις άνετα.
Διοχέτευσε την σεξουαλική σου ενέργεια: Δείξε στο σύντροφό σου την προθυμία να τον ευχαριστήσεις, εμφανίζοντας το σώμα σου μέσω του χορού και της αυτο-ευχαρίστησης, μόνο για τα μάτια του. Από την άλλη πλευρά, κατά διαστήματα, αρνήσου παιχνιδιάρικα τις ερωτικές προσκλήσεις του, για να μάθεις να απολαμβάνεις τη δύναμη που έρχεται από τα πειράγματα.

3. Θετική Ερωτική Δόνηση: Είσαι ένας συναρπαστικός/η και παιχνιδιάρης/α εραστής, που λατρεύει να ακούει και να φωνάζει τους ήχους της έκστασης (αχ, ωχ). Είσαι ” born to be wild “, με μια ζωηρή φαντασία που σε ωθεί να κρέμεσαι από πολυελαίους (λέμε τώρα), να κάνεις έρωτα σε δημόσιους χώρους ή κάτω από τραπέζια. Οποιαδήποτε πρωτότυπη και νέα στάση σ’ εξιτάρει και γι’ αυτό είναι πιθανό να έχεις ένα αντίγραφο του Kama Sutra στο συρτάρι σου. Τόλμησε ερωτικές δραστηριότητες που σου επιτρέπουν την αισθησιακή εξερεύνηση διαφόρων περιοχών του σώματος (ιδανικά είναι το στήθος και τα πόδια).
Διοχέτευσε την σεξουαλική σου ενέργεια: Απόλαυσε την στιγμή και κοίταξε στα μάτια τον σύντροφό σου, καθώς αφουγκράζεσαι τον ρυθμό της καρδιάς του. Μπες από τα παράθυρα της ψυχής του και γίνε Δάσκαλος της ουσίας της ιερής γλώσσας της αγάπης.

4. Θετική Ερωτική Δόνηση: Είναι γεγονός ότι αγωνίζεσαι με τα συναισθήματα, ιδιαίτερα για την κατανόηση των παθών του συντρόφου σου. Δεν είσαι ανοικτός/η στην εκμάθηση κάτι διαφορετικού και η σεξουαλική σου ζωή μπορεί να γίνει στάσιμη, αν επιμένεις στην πνευματική προσέγγιση και στηρίζεσαι μόνο σε δοκιμασμένες μεθόδους, για “ν’ ανάψεις”.
Διοχέτευσε την σεξουαλική σου ενέργεια: Σβήσε τα φώτα και σύρσου κάτω από τα σκεπάσματα με το ταίρι σου σ’ έναν ρυθμό αργό, απαλό και σε διάρκεια. Από την άλλη πλευρά του νομίσματος, ενσωμάτωσε την αγριότητα και τη διασκέδαση στο σεξ, μια φορά στο τόσο. Δοκίμασε να κάνεις έρωτα σε άγνωστες θέσεις σε διάφορα μέρη του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων και των εξωτερικών χώρων.

5. Θετική Ερωτική Δόνηση: Εσύ είσαι περιπετειώδης! Απολαμβάνεις την ποικιλία, τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό που σε οδηγούν συνέχεια σε νέες στάσεις και νέα άτομα! Είσαι, ομολογουμένως, ελκυστικός/η για το αντίθετο φύλο και χρειάζεσαι ψυχική και σωματική διέγερση. Η σεξουαλική σου δραστηριότητα αποτελείται από μια μεγάλη λίστα που περιλαμβάνει στοματική και πρωκτική διασκέδαση, παιχνίδια ρόλων, και άλλες «μη κανονικές» δραστηριότητες, όπως το spanking.
Διοχέτευσε την σεξουαλική σου ενέργεια: “Γαργάλησε” όλες τις αισθήσεις σου με κεριά, αρώματα, φτερά, μεταξωτά υφάσματα στο δέρμα σου και μια μουσική υπόκρουση που θα δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον. Έλεγξε επίσης την ακόρεστη σεξουαλική όρεξή σου και ζήσε στη στιγμή. Άλλωστε για ποιο λόγο η βιασύνη; Το να είσαι παρών στο ΤΩΡΑ, κάνει το σεξ πιο διασκεδαστικό!

6. Θετική Ερωτική Δόνηση: Είσαι αρκετά αφοσιωμένος/η και πρέπει να διατηρήσεις την ισορροπία και την αρμονία σε μια σχέση. Όταν διαπιστώσεις ότι βρήκες τον ξεχωριστό/η για σένα, ενδίδεις στις σαρκικές επιθυμίες σου, με χαρά. Μεγάλης διάρκειας ερωτικά παιχνίδια, φιλιά, αρώματα, γλυκά μπουκέτα από λουλούδια και λιχουδιές είναι ο παράδεισος σου. Το να κάνεις έρωτα στο φως των κεριών είναι το όνειρο σου, ενώ το να ντύνεσαι προκλητικά αποτελεί για σένα, ένα ερωτικό θέατρο. Τα λόγια αγάπης και η ποιητική πρόζα είναι μουσική στα αυτιά σου, ενώ τα μασάζ με αρωματικά έλαια, ξυπνούν τις αισθήσεις του κορμιού σου. Θα υπηρετήσεις με ευλάβεια την καρδιά του συντρόφου σου και την επιθυμία του κορμιού του.
Διοχέτευσε την σεξουαλική σου ενέργεια: Βγες έξω από τη ρομαντική ασφαλή ζώνη σου. Μίλησε βρώμικα και νιώσε ελεύθερος/η να πειραματιστείς και να απολαύσεις τα πάντα. Προσοχή !Το ατελείωτο δόσιμο και το να μην ξέρεις πώς να λάβεις είναι ένα πρόβλημα, καθώς αργότερα μπορεί να αισθανθείς αποστραγγισμένος και άδειος.

7. Θετική Ερωτική Δόνηση: Λατρεύεις να εξερευνάς το μυστήριο στις επιθυμίες του συντρόφου σου και την πνευματική σύνδεση. Αισθάνεσαι μάλιστα βαθύ πάθος, όταν με την ψυχική επαφή σου ανάβουν το μυαλό. Θα πρέπει να λάβεις υπόψη ότι η εμπειρία του έρωτα για εσένα, είναι σχεδόν μαγική και ξεπερνά το σώμα και το μυαλό ενστικτωδώς. Έχεις την ικανότητα να φτάσεις σε επίπεδα οικειότητας με το ταίρι σου που είναι πέρα από τη συνειδητή κατανόηση.
Διοχέτευσε την σεξουαλική σου ενέργεια: Πρέπει να απελευθερώσεις την πνευματική και σεξουαλική ενέργεια σου, μέσα από τη σωματική άσκηση. Κάνε γιόγκα και εργάσου μέσα σε ομάδες. Κάνε επίσης Τάντρα και Kama Sutra με το ταίρι σου, για να αγκαλιάσεις τα αρχαία μυστικά της σεξουαλικότητας, που θα σου επιτρέψουν μια πιο στοχαστική σεξουαλική εμπειρία.

8. Θετική Ερωτική Δόνηση: Σου αρέσει να ελέγχεις και η αλήθεια είναι ότι έχεις τον τρόπο σου. Είσαι συγγραφέας, δημιουργός και παραγωγός της ατμόσφαιρας του έρωτα. Είσαι πολύ ιδιόρρυθμος/η με το πρόσωπο που κάνεις έρωτα- μπορείς να του φορέσεις κοσμήματα, να το ταΐσεις εξαιρετική κουζίνα και να το ταξιδέψεις σε άγνωστα μέρη, καθώς ό, τι το κάνει ευτυχισμένο, εσένα σε ανάβει. Συνήθως, περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους εξουσίας και επιρροής και σε φτιάχνει τρελά να ασκείς την γοητεία σου πάνω τους, αποπλανώντας τους ή παρασύροντάς τους.
Διοχέτευσε την σεξουαλική σου ενέργεια: Κάνε συνδετικές ασκήσεις με το σύντροφό σου, αντιμετωπίζοντάς τον ως ίσο στον έρωτα. Αγκάλιασε την ιδέα των ερωτικών παιχνιδιών, του ρομαντισμού, καθώς και παιχνίδια που σου επιτρέπουν να εξερευνήσεις με ασφάλεια σχέσεις εξουσίας, όπως δουλειά και πειθαρχία.

9. Θετική Ερωτική Δόνηση: Συχνά θέτεις τις δικές σου ερωτικές ανάγκες στο περιθώριο, καθώς η συμπόνια της άνευ όρων αγάπης, σε εξιτάρει. Μπορείς να δεις το Θείο στο σύντροφό σου. Λατρεύεις την πνευματική, ψυχική σύνδεση καθώς μοιράζεσαι βαθιές αποκαλύψεις και ιδέες. Το να υφαίνεις την επικοινωνία, ενώ αγγίζετε και δοκιμάζετε ο ένας τον άλλον, είναι έκσταση, ενώ το απόλυτο ελιξίριο του έρωτα για σένα είναι το να γίνεις ένα με το ταίρι σου. Ίσως να δείχνεις ήρεμος/η, αλλά πρόσεξε! Το πάθος σου μπορεί να γίνει ηφαιστειακό και τελικά το ταίρι σου να ανακαλύψει απροσδόκητα ότι η ήσυχη φύση σου έχει γίνει πολύ απαιτητική. Όμως και πολύ συναρπαστική…
Διοχέτευσε την σεξουαλική σου ενέργεια: Λειτούργησε ό, τι επιτρέπει την αμοιβαία ανιδιοτελή ευχαρίστηση, όπως το 69 ή ο αμοιβαίος αυνανισμός.

Πηγή: astrology.gr