Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Βρες τι άντρας σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου

Βρες τι άντρας σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου

Εκεί έξω υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικοί άντρες που θα μπορούσες να ερωτευτείς σφοδρά ή να ζήσεις μια μεγάλη αγάπη, αλλά ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του που σου ταιριάζουν περισσότερο, ανάλογα με το ζώδιο σου; Είναι ο έξυπνος και διανοούμενος; Ο τρυφερός και γλυκός; Μήπως κάποιος με σκοτεινό σεξαπίλ και μυστηριώδης; Ή ένας δημιουργικός και καλλιτεχνικός τύπος;

 

 

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού να αντισταθείς σε κάποιον: Γοητευτικό, κομψό, εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερα ρομαντικό.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, να αντισταθείς σε κάποιον: Έντονα συναισθηματικό, σέξι, γεμάτο πάθος και εμμονές.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων να αντισταθείς σε κάποιον: Διασκεδαστικό, ανοιχτόμυαλο με γρήγορο πνεύμα και ζει την ζωή στα άκρα.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου να αντισταθείς σε κάποιον: Εσωστρεφή, λιγομίλητο, σοβαρό, με αίσθηση ηρεμίας.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα να αντισταθείς σε κάποιον: Κοινωνικό, μοναδικό, που ξεχωρίζει στο πλήθος με την εκκεντρικότητά του.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου, να αντισταθείς σε κάποιον: Διαισθητικό, συναρπαστικό, δημιουργικό και γεμάτο όνειρα.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού να αντισταθείς σε κάποιον: Ενεργητικό, γοητευτικό, γεμάτο αυτοπεποίθηση, που παίρνει ρίσκα.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού, να αντισταθείς σε κάποιον: Ρωμαλέο, αισθησιακό, εκρηκτικό και υπερήφανο.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη, να αντισταθείς σε κάποιον: Χιουμορίστα, με αέρινη αυτοπεποίθηση και διάθεση να σκορπίζει γέλιο γύρω του.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Αιγόκερω να αντισταθείς σε κάποιον: Πιστό, οικείο, ευαίσθητο και με ανάγκη να σε φροντίζει.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου, να αντισταθείς σε κάποιον: Λαμπερό, συναρπαστικό, αρχηγικό, που θέλει να ξεχωρίζει στο πλήθος.

Είναι δύσκολο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων, να αντισταθείς σε κάποιον: Πάρα πολύ έξυπνο, που του αρέσει να προσφέρει.

 

 

 

Πηγή: astrology.gr