Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ζώδια: Η Αφροδίτη, ο Άρης και το σεξ

Ζώδια: Η Αφροδίτη, ο Άρης και το σεξ

 Τα ζώδια της Αφροδίτης και του Άρη αποκαλύπτουν τα μυστικά του σεξ

 Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα, οι ερωτικές προτιμήσεις των ζωδίων εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το ζώδια που βρίσκεται ο Άρης και η Αφροδίτη ή και οι δύο στο γενέθλιο χάρτη τους.

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις τις ερωτικές «ποιότητες» που χρωματίζονται από τις ζωδιακές θέσεις του Άρη και της Αφροδίτης.

 

Αφροδίτη ή Άρης στον Κριό

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Κριό, το σεξ είναι καλύτερο όταν είναι αυθόρμητο και χωρίς περιορισμούς. Είναι αρκετά εγωιστές στο κρεβάτι, γρήγοροι, ανυπόμονοι με τα προκαταρκτικά και τα πολλά ερωτικά παιχνίδια, προτιμώντας να πάνε κατευθείαν στο ψητό. Μερικές φορές είναι επιθετικοί στο σεξ καθώς βιώνουν μια ας πούμε μάχη, αλλά σαν εραστές είναι ειλικρινείς, ξεκάθαροι και ενθουσιώδεις στη σεξουαλική τους έκφραση. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες με αυτή τη θέση δεν διακρίνονται για το ρομαντισμό αλλά για τη φλόγα τους. Ερωτεύονται και ξε-ερωτεύονται εύκολα και αισθάνονται ζωντανοί μόνο αν έχουν κάποιον που επιθυμούν πολύ.

Αφροδίτη ή Άρης στον Ταύρο

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Ταύρο, η σεξουαλική πράξη περιλαμβάνει όλες τις αισθήσεις. Είναι λάτρεις της αφής και της οσμής ιδίως στην περιοχή του λαιμού. Δεν καίγονται για νάζια, αρκεί η διάθεση να είναι ανεβασμένη και να υπάρχει αρκετή σωματική επαφή. Δεν έχουν αυθορμητισμό ή ποικιλία, αλλά είναι καλοί σε αυτό που κάνουν. Η αποχή από το σεξ είναι ιδιαίτερα δύσκολη για αυτούς, γι’ αυτό χρειάζονται ένα μόνιμο σεξουαλικό σύντροφο. Η διάρκεια, η υπομονή και η αντοχή τους στον έρωτα είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει.

Αφροδίτη ή Άρης στους Διδύμους

Τα λόγια σε αυτό το ζώδιο δεν είναι καθόλου περιττά. Τους αρέσει να μιλάνε και να φιλάνε. Τα ερωτικά παιχνίδια και η εναλλαγή ρόλων που προσθέτει ποικιλία είναι must! Επίσης, χρησιμοποιούν πολύ τα χέρια και ιδιαίτερα τα δάχτυλά τους στην ερωτική πράξη. Εσάς μπορεί να σας αποσυντονίσει μια συζήτηση κατά τη διάρκεια του σεξ αλλά σε αυτούς είναι κάτι παραπάνω από αφροδισιακή. Παρά ταύτα, και κόντρα σε ό, τι λέγεται δεν είναι λάτρεις του αχαλίνωτου σεξ γιατί το μυαλό τους συχνά ξεφεύγει από το σαρκικό επίπεδο. Περισσότερο έλκονται από το μυαλό παρά από την εμφάνιση ή τις επιθυμίες.

Αφροδίτη ή Άρης στον Καρκίνο

Αν κάποιος έχει Αφροδίτη ή Άρη στον Καρκίνο είναι ευαίσθητος και γλυκός εραστής. Όταν δεν κάνουν νάζια, είναι ρομαντικοί και έχουν τάση στην προσκόλληση. Το σενάριο «σκλάβος-αφέντης» στο κρεβάτι είναι ένα από τα αγαπημένα τους και γι’ αυτό τους αρέσει το άγριο και επιθετικό σεξ, αν ξέρουν ότι τους αγαπάτε. Δεν είναι από αυτούς που θα σας πουν τι τους ανάβει, καθώς θέλουν να το ανακαλύψετε μόνοι σας. Είναι το ζώδιο που όλοι γνωρίζουν ότι έχει ένα θέμα με το στήθος, ιδιαίτερα οι άντρες. Παρόλα αυτά, τους τραβάει η γυναίκα-αιώνιο θηλυκό ενώ οι γυναίκες έχουν μια τάση για τον άντρα-μπρουτάλ αρσενικό.

Αφροδίτη ή Άρης στο Λέοντα

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Λέοντα, οι φαντασιώσεις συχνά περιστρέφονται γύρω από την αφοσίωση και την προσοχή. Αυτοί οι άνθρωποι φτιάχνονται όταν ο σύντροφός τους νομίζει ότι είναι θεοί ή θεές. Η υπερηφάνεια τους στον έρωτα τους αναγκάζει να προσπαθήσουν να είναι οι καλύτεροι στο σεξ. Μπορούν να γίνουν αρκετά κτητικοί ή ζηλιάρηδες, παρόλο που συχνά το κρύβουν. Είναι επιρρεπείς σε ψέματα ή σε υπερβολές, προκειμένου να εντυπωσιάσουν τον υποψήφιο σύντροφο ενώ είναι δύσκολο για αυτούς να διαχωρίσουν την αγάπη από το σεξ. Ακόμη και οι πιο ερωτικό-σεξουαλικές τους φαντασιώσεις περιέχουν αγάπη και στοργή. Μερικές φορές γίνονται απότομοι και ανυπόμονοι, όταν οι ανάγκες τους δεν ικανοποιούνται σύντομα, αλλά μπορείτε να εκτιμήσετε την αυθόρμητη σεξουαλική τους έκφραση και την αμεσότητα στο κρεβάτι.

Αφροδίτη ή Άρης στην Παρθένο

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στην Παρθένο, υπάρχει γενικά μια υγιής στάση απέναντι στο σεξ. Θεωρείται μια σωματική λειτουργία, απαραίτητη για την υγεία και τη γενική ευημερία. Οι καθημερινές πιέσεις και εντάσεις ανακουφίζονται από το σεξ, είτε το κάνουν με κάποιο άτομο είτε μέσω αυτοϊκανοποίησης. Συνήθως το σεξ είναι απλό, γλυκό, χωρίς πολλές φιοριτούρες και παιχνίδια, θα τεστάρουν πρώτα τι σας αρέσει και μετά θα επικεντρωθούν σε αυτό που είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία πάνω σας. Σε αντίθεση με το τι λέγεται, προτιμούν ένα σύντροφο με ατέλειες ώστε να τους δίνεται η ευκαιρία να τον «φτιάξουν καλύτερο». Οι άντρες με αυτές τις θέσεις τείνουν στην ηδονοβλεψία ενώ οι γυναίκες δε φοβούνται να κάνουν διάφορα βρώμικα κόλπα, εντός των ορίων μιας υγιούς σχέσης πάντα.

Αφροδίτη ή Άρης στο Ζυγό

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στο Ζυγό δηλώνει ότι σαν εραστές θα φροντίσουν τα μέγιστα να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι προκλητικοί αλλά δεν δίνουν στόχο. Στο κρεβάτι όπως και στη σχέση τους, τα θέλουν όλα ισότιμα και ισορροπημένα. Επίσης αγαπούν την εναλλαγή ρόλων γιατί χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους, είναι δοτικοί και περιμένουν το ίδιο και από τον άλλον. Είναι επιλεκτικοί στην εμφάνιση ή το στυλ του άλλου, ενίοτε ρισκάρουν σεξουαλικά ακόμα και σε ένα εστιατόριο ή μπαρ, τους αρέσει πολύ να φλερτάρουν και η ατμόσφαιρα παίζει μεγάλο ρόλο στην ερωτική τους διάθεση.

Αφροδίτη ή Άρης στο Σκορπιό

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Σκορπιό, η σεξουαλική φύση μπορεί να είναι λίγο περίπλοκη. Αυτοί οι εραστές έχουν αρκετή ένταση και βάθος στις σεξουαλικές τους επιθυμίες αλλά διαφέρουν στην έκφραση ανάλογα με το επίπεδο ανάπτυξής τους. Κάποιοι από αυτούς διαθέτουν δύναμη και έλκονται από το σπάσιμο ταμπού. Είναι πρόθυμοι να κάνουν σχεδόν τα πάντα και απολαμβάνουν πλήρως τις σωματικές απολαύσεις. Άλλοι εκφράζουν την ανάγκη τους για έλεγχο με το να απόσχουν από το σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα, δίνοντάς το μόνο, όταν αισθάνονται ότι ο σύντροφός τους το αξίζει. Σε όποια περίπτωση κι αν ανήκουν, υπόσχονται δύναμη και πάθος στο κρεβάτι. Είναι προκλητικοί με απίστευτες φαντασιώσεις αλλά δεν πρόκειται να το μάθει κανείς προκαταβολικά, αφού το σεξ είναι προσωπική τους υπόθεση.

Αφροδίτη ή Άρης στον Τοξότη

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Τοξότη, το σεξ αντιμετωπίζεται μάλλον σαν άθλημα. Οι εραστές αυτοί είναι άμεσοι και σε πλήρη επαφή με τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Έχουν μια σχεδόν αθώα ειλικρίνεια και τους αρέσει να διασκεδάζουν στο κρεβάτι. Το γέλιο αλλά και οι εναλλαγές στάσεων είναι τα μεγάλα τους ατού. Είναι λίγο εγωιστές στο σεξ, καθώς πάντα εκφράζεται η ανάγκη τους να μη δεσμεύονται, οπότε μη δένετε κόμπο τίποτα. Τα παιχνίδια είναι αποδεκτά εφ ‘όσον δεν είναι πολύ χρονοβόρα και περίπλοκα. Έχουν μικρή υπομονή με ανθρώπους γι’ αυτό δεν τους αρέσουν αυτοί που το παίζουν δύσκολοι ή είναι ήξεις-αφήξεις. Το ίδιο ισχύει και για τους σοβαρούς ή τους πολύ ρομαντικούς. Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε μια σεξουαλική επαφή μαζί τους είναι απλά να το κάνετε και στη συνέχεια, αν χρειαστεί, το συζητάτε…

Αφροδίτη ή Άρης στον Αιγόκερω

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Αιγόκερω, το σεξ που είναι απλό και άμεσο είναι γενικά το καλύτερο. Η φήμη των Αιγόκερων εραστών αποτελεί πόλο έλξης για έμπειρους και μεγάλους ηλικιακά συντρόφους. Προτιμούν τους ισχυρούς, δυναμικούς εραστές που εμφανίζουν ένα προφίλ εξουσιαστικό ή έχουν έντονη προσωπικότητα. Προτιμούν επίσης τη διακριτικότητα και η επίδειξη στο κρεβάτι ή τα πολλά χάδια δεν είναι το καλύτερό τους. Δεν τους αρέσουν τα πολλά λόγια αλλά η σεξουαλικότητά τους είναι βαθιά και ισχυρή, σε αντίθεση με το τι δείχνουν προς τα έξω. Δεν πολυμιλούν για τα μυστικά της σεξουαλική τους ζωής κι αν το κάνουν, δεν θα μπουν σε πικάντικες λεπτομέρειες. Υπάρχουν φήμες, δε, ότι οι άντρες με αυτές τις θέσεις είναι λάτρεις της «πίσω όψης» μιας γυναίκας.

Αφροδίτη ή Άρης στον Υδροχόο

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Υδροχόο, υπάρχει ένα στυλ «πάρ’ το ή άστο» που μπορεί να είναι τόσο σέξι όσο και εκνευριστικό, ανάλογα με το άτομο που απευθύνεται. Δεν έχουν τη φήμη της ζεστασιάς στο σεξ, αν και μπορούν να αλλάξουν γνώμη, επειδή, θεωρητικά τουλάχιστον, είναι ανοιχτόμυαλοι. Εκπέμπουν έναν αέρα άνεσης στο κρεβάτι και το σεξ εξ αποστάσεως (άμα δε γίνεται αλλιώς) δεν τους χαλάει καθόλου, ιδίως μέσω ιντερνέτ ή τηλεφώνου. Τους αρέσει όταν ο άλλος δεν είναι προσκολλημένος πάνω τους και τότε είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτούν και να κολλήσουν οι ίδιοι με αυτό. Βασικά, για αυτούς τους εραστές, η ιδέα του σεξ είναι πιο συναρπαστική από την ίδια την πράξη κι έλκονται από άτομα που είναι διαφορετικά π.χ. σε φυλή ή σε κοινωνική θέση ή αρκετά εκκεντρικά ή ασυνήθιστα.

Αφροδίτη ή Άρης στους Ιχθύες

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στους Ιχθύες, δεν χρειάζονται πολλά. Ένα ανεπαίσθητο φλερτ και το σεξ είναι έτοιμο. Σαν εραστές είναι γενικά ανοιχτοί σε όλες τις σεξουαλικές εκφράσεις. Είναι επιεικείς και υποτακτικοί, πρόθυμοι να σας ευχαριστήσουν, ρομαντικοί αλλά και χαμαιλέοντες. Μπορεί να μεταμορφωθούν σε απίστευτο χρόνο σε άγριους και ελαφρώς διαστροφικούς εραστές. Είναι δύσκολο να τους κατατάξετε σε ένα στυλ αφού το ένα βράδυ μπορεί να είναι μέσα στην ευαισθησία και το άλλο έντονα σεξουαλικά όντα. Φαίνονται ντροπαλοί και δε σας γεμίζουν το μάτι αλλά για κάποιους είναι από τους καλύτερους στο σεξ. Συνήθως, έλκονται από αδύναμες ψυχές, καταπιεσμένες, άρρωστες ή εν πάση περιπτώσει με κάποιο πρόβλημα.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr