Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ζώδια και σχέσεις: Όταν δεν πρέπει απλά να κρατήσεις κακία αλλά αποστάσεις

Ζώδια και σχέσεις: Όταν δεν πρέπει απλά να κρατήσεις κακία αλλά αποστάσεις

Πότε πρέπει να αρχίσεις να απομακρύνεσαι από ένα ζώδιο

Πώς θα καταλάβεις ότι τα πράγματα στη σχέση σου έχουν αρχίσει και «στραβώνουν»; Υπάρχουν σημάδια στη συμπεριφορά του/της συντρόφου σου, αρκεί να μπορείς να τα διακρίνεις.

Ρίξε μια ματιά παρακάτω, για να καταλάβεις πότε πρέπει να πάρεις τις αποστάσεις σου, ανάλογα με το ζώδιό του/της!

Κριός: Όταν γίνεται έξαλλος ακόμα και για το πιο ασήμαντο πράγμα, ξεσπά πάνω σου με θυμό χωρίς να φταις και σε πληγώνει συναισθηματικά.

Ταύρος: Όταν δεν κρατά τις υποσχέσεις του και βαριέται να κάνει και το πιο μικρό πράγμα για σένα.

Δίδυμοι: Όταν οι αντιδράσεις του είναι αλλοπρόσαλλες και δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτόν, σε ανησυχεί ή -ακόμα χειρότερο- σε τρομάζει.

Καρκίνος: Όταν σε κάνει να φαίνεσαι εσύ ο «κακός» της υπόθεσης, ανεξάρτητα αν σε έχει φτάσει σε σημείο έκρηξης, αφού λίγο πριν σου έχει πει διάφορα προσβλητικά λόγια.

Λέων: Όταν πλέον έχεις χάσει τον εαυτό σου και η αυτοεκτίμησή σου έχει υποστεί πλήγμα, αφού πλέον ο Λέων μετράει παραπάνω από σένα.

Παρθένος: Όταν γίνεται πολύ επικριτικός/η σε ό, τι κάνεις και αρχίζεις να πιστεύεις ότι είσαι άχρηστος/η και ανίκανος/η για το οτιδήποτε.

Ζυγός: Όταν μάθεις ότι διάφοροι φίλοι και γνωστοί γνωρίζουν πτυχές της προσωπικής σας ζωής που μόνο κολακευτικές δεν είναι για σένα και που μόνο αυτός γνωρίζει.

Σκορπιός: Όταν ξανακλείνεται στον εαυτό του και δεν μοιράζεται κανένα προσωπικό του μυστικό, άσχετα αν ξέρει όλα τα δικά σου.

Τοξότης: Όταν το «όχι» σου δε γίνεται σεβαστό και επιμένει, μην λαμβάνοντας καν υπόψη του τις αντιρρήσεις ή την άποψή σου.

Αιγόκερως: Όταν το δικό του είναι μόνιμα το σωστό και σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι λάθος, ακόμα κι όταν δεν είσαι.

Υδροχόος: Όταν σου συμπεριφέρεται ψυχρά, αδιάφορα και είτε υπάρχεις είτε δεν υπάρχεις στο χώρο είναι το ίδιο και το αυτό.

Ιχθύες: Όταν σταματήσει να σου μιλάει για μέρες και μόλις ρωτήσεις το «γιατί» θα σου πει ότι τον πληγώνεις και τον μειώνεις συνεχώς.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr