Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Σχέση με πολύ μεγαλύτερο άνδρα Τα προβλήματα

Σχέση με πολύ μεγαλύτερο άνδρα: Τα προβλήματα

Τι προβλήματα μπορεί να προκαλέσει η σχέση μιας γυναίκας με πολύ μεγαλύτερο άνδρα.

Γιατί νιώθεις-χωρίς φυσικά να σου έχει πει τίποτα-ότι δε σε θέλει και ότι κάθε φορά που είστε μαζί θα προτιμούσε να είναι κάπου αλλού; Λοιπόν φίλη μου καλή κι αγαπημένη, δύο λύσεις υπάρχουν: Ή προσλαμβάνεις… ντέντεκτιβ να τον παρακολουθήσει για να δεις που σουλατσάρει τα βράδια που είναι μακριά σου, ή διαβάζεις τα σημάδια! Και επειδή οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι, και καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά σου για να πληρώσεις κανένα λογαριασμό, σου προτείνουμε να παρατηρήσεις λίγο καλύτερα πώς κάνετε πλέον σεξ-αν κάνετε-το οποίο είναι και ανέξοδο και πιο απλό και σίγουρα θα σου δώσει τις απαντήσεις που ζητάς. Λοιπόν, επειδή εμείς θέλουμε να σου μεταλαμπαδεύσουμε φώτα αλλά και σοφία, λέμε να σου αποκαλύψουμε σύμφωνα με το queen κάποια σημάδια κατά τη διάρκεια του σεξ, τα οποία δείχνουν ότι δε σε θέλει άλλο πια. Κουράγιο.

1. Δε σε φιλάει πια: Όσο περιττό μπορεί να είναι το φιλί κατά τη διάρκεια του σεξ-η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άλλες πιο βασικές κινήσεις-τόσο σημαντικό μπορεί να γίνει σε περιόδους κρίσης. Δηλαδή, μπορεί να μην έχει αλλάξει τίποτα απολύτως, και να είστε και οι δύο φλογεροί και συγκλονιστικοί, σαν να είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο, αλλά αν έπειτα από 2, 3, άντε 4 φορές, τα φιλιά του είναι τόσο σπάνια όσο και η καρέτα καρέτα, τότε θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς φίλη μου. Ναι, ο Κώστας νυχτοπερπατεί, και προσπαθεί μάλλον να αποφασίσει αν σε θέλει ακόμα. Το θέμα είναι, εσύ τι θα κάνεις στην προκειμένη!

2. Δε σου κάνει στοματικό: Κοίταξε να δεις, δεν είπαμε εμείς ποτέ ότι όλοι οι άντρες σιχαίνονται το στοματικό και το κάνουν εξαναγκαστικά. Όντως υπάρχει και μεγάλη μερίδα που πραγματικά το απολαμβάνει. Παρόλα αυτά, είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο είδος σεξ, το ευχαριστιέται περισσότερο αυτός που το… δέχεται και όχι αυτός που το κάνει. Ε λοιπόν, αν σταματήσει από ένα σημείο και μετά να το κάνει, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι δεν πάει καλά. Όχι ότι σε σιχαίνεται, οι άντρες δε σιχαίνονται τόσο εύκολα, απλά του είναι σχετικά αδιάφορο πλέον να σε ικανοποιήσει. Ειδικά αν ανήκε στην κατηγορία των… εραστών του είδους τότε κλάφτα Χαράλαμπε!

3. Είναι βίαιος: Καλά δεν είπαμε να σε στέλνει και στο νοσοκομείο κάθε φορά που κάνετε σεξ-σε περίπτωση βέβαια που κάτι τέτοιο ισχύει μήπως να αναρωτηθείς γιατί συνεχίζεις και είσαι μαζί του;-αλλά αν ήταν τρυφερός σαν την καρδιά ενός μαρουλιού-ναι τόσο-και τώρα έχει γίνει κάπως πιο… εκρηκτικός και ανατολίτης-φοβήθηκες καθόλου;-ήρθε η ώρα να αρχίσεις να αναρωτιέσαι. Ή είναι διχασμένη προσωπικότητα ή πλέον δεν τον νοιάζει και τόσο πολύ που από ένα σημείο και μετά εσύ γίνεσαι… μπλαβί!

4. Το καλύτερο για το τέλος: Ε κι αφού έχετε ολοκληρώσει το τόσο πετυχημένο σας σεξ, έρχεται η στιγμή της χαλάρωσης. Και πάνω που σκέφτεσαι ότι δεν έχεις χάσει ακόμη όλα τα κεκτημένα και έστω η αγκαλιά σου ανήκει, εκείνη ακριβώς την ώρα, θα την πούμε ώρα μηδέν, συνειδητοποιείς ότι σου γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη και αρχίζει τα ροχαλητά. Και καλά αυτό να γίνει μία φορά που ήταν κουρασμένος. Τι κάνεις όμως όταν η εξαίρεση γίνει ο κανόνας; Εδώ σε θέλουμε κοπελιά.

Πηγή: boro