Πέμπτη , 1 Οκτώβριος 2026

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού στον ναύσταθμο Σαλαμίνας

Τις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Σαλαμίνας επισκέφθηκε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, όπου ενημερώθηκε επί θεμάτων αρμοδιότητάς του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του και στο πλαίσιο της συνέχισης των προσωπικών επαφών του με στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, ο Αρχηγός ΓΕΝ εκφώνησε ομιλία στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού που υπηρετεί στο Ναύσταθμο.

Σκοπός των ομιλιών του Αρχηγού ΓΕΝ είναι η ενημέρωση των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού για την παρούσα κατάσταση, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ΠΝ και τις δράσεις που αναλαμβάνονται, όπως επίσης και η αμφίδρομη επικοινωνία με το προσωπικό.

kslnay2 kslnay4 kslnay5 kslnay6 kslnay7 kslnay8 kslnay9 kslnay10

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ποιες οφειλές καλύπτει η νέα ρύθμιση των 120 δόσεων, ποιους αφορά -Ποιοι είναι οι νέοι όροι που βάζουν «φρένο» στους servicers

Συνολικά 4 νέες παρεμβάσεις ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, λόγω …

Daily-News.GR