Πέμπτη , 1 Οκτώβριος 2026
Στη διάθεση του Ουζουνίδη ο Κολοβός

Στη διάθεση του Ουζουνίδη ο Κολοβός

Θα ενισχύσει τον Πανιώνιο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Λύθηκε και το τελευταίο πρόβλημα του Μαρίνου Ουζουνίδη ενόψει του ματς του Πανιωνίου με τον ΟΦΗ, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου θα έχει κανονικά στην διάθεσή του τον Δημήτρη Κολοβό στο ματς με τους Κρητικούς, κόντρα στους οποίος θα επιδιώξει ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης να επανέλθει στις νίκες.

Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του ματς το πρωί του Σαββάτου, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ανακοινώνει αποστολή που αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Γιαννακόπουλο, Πάνο, Αργυρόπουλο, Παντίδο, Οικονόμου, Τασουλή, Μητρόπουλο, Σιώπη, Ιμπαγάσα, Μπουμάλ, Φούντα, Κολοβό, Μπούζα, Γκίνη, Μασούρα, Μάκη Γκέζο, Γιάννου, Σμυρλή και Φουρλάνο.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Ελέγξτε επίσης

Το βίντεο που «καίει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αντίδρασή του μετά τη νίκη της Πορτογαλίας που έγινε viral [βίντεο]

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έδειξε να είναι και ιδιαίτερα χαρούμενος για την εκτός έδρας νίκη …

Daily-News.GR