Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Όταν ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Κούδα: Πού ‘σαι ρε Γιώργο, πού ‘σαι πρόεδρε

Στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίο υποδέχτηκαν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Γιώργος Κούδας.

«Πού ‘σαι, ρε Γιώργο;», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον σπουδαίο παλαίμαχο άσο, για να του απαντήσει εκείνος «πού είσαι, πρόεδρε;» και να του δώσει ως δώρο το έμβλημα του ΠΑΟΚ με τον δικέφαλο αετό και μια μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στο θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ λέγοντας πως ευελπιστεί να είναι αυτός που θα το εγκαινιάσει.

«Εύχομαι να είμαι εγώ αυτός που θα το εγκαινιάσει! Θα έχετε την αμέριστη στήριξη μας, θα ξεπεράσουμε κάποια εμπόδια που υπάρχουν και ο ΠΑΟΚ θα έχει το γήπεδο που του αξίζει».

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Τα ΜΜΕ της Αλβανίας αποθεώνουν τον Σταύρο Πήλιο -«Ήταν εξαιρετικός, αντικατέστησε επάξια τον Μιτάι»

Εξαιρετική παρουσία είχε ο Σταύρος Πήλιος απέναντι στην Λευκορωσία, με τα ΜΜΕ της Αλβανίας να …

Daily-News.GR