Τετάρτη , 1 Μάιος 2024
Η Κατερίνα Στικούδη θα έρθει για να κάνει άνω κάτω τα μεσημέρια

Κατερίνα Στικούδη: Σχολίασαν αρνητικά το αποκαλυπτικό της ντύσιμο κι εκείνη έδωσε «πληρωμένη» απάντηση

Η Κατερίνα Στικούδη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και τις ημέρες της καραντίνας συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της ή βίντεο από την καθημερινότητά της. Πρόσφατα, η εκρηκτική τραγουδίστρια δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο, όπου παίζει πιάνο.

Μόνο που σε αυτό φορούσε ένα πουκάμισο με ανοιχτό μπούστο, κάνοντας την εμφάνισή της πιο σέξι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι από τους followers να την σχολιάζουν, λέγοντας κάποιοι πως κοιτούσαν το μπούστο της και δεν μπορούσαν να απολαύσουν την ερμηνεία της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μια διαφορετική προσέγγιση … #TheBox 🎹🎼#music #song #piano #cover #lovemyjob #play #smile #stayhome #staysafe #staystrong #stay #menoumespiti🏚 @lynne_world 💋 #AlwaysAWoman #girlspower #respectTheWoman @oozoogreece #oozoowatch ⏱

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Η Κατερίνα Στικούδη, που εκτός από εμφάνιση, διαθέτει και χιούμορ, φρόντισε να τους δώσει «πληρωμένη» απάντηση με νέο βίντεο σε… ντυμένη εκδοχή. Και συγκεκριμένα σε εκδοχή που πιο ντυμένη… πεθαίνεις!

Στο νέο βίντεο, λοιπόν, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του My Style Rocks εμφανίζεται λες και θα πάει στα χιόνια, ενώ στη λεζάντα σχολιάζει: «Επειδή πολλοί ζητάτε κάτι σε πιο ντυμένο και πιο κλασικό». Κι εννοείται πως και αυτό το βίντεο έκανε θραύση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Επειδή πολλοί ζητάτε κάτι σε πιο ντυμένο και πιο κλασικό …..!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 #scenario #opera_version

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις




Πηγή