Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Προσπάθησες να κόψεις μόνη σου τις αφέλειές σου αλλά δεν τα κατάφερες; Σου έχουμε τη λύση!

Την περίοδο αυτή που βρίσκεσαι κλεισμένη στο σπίτι λόγω της καραντίνας, έχεις βρεθεί καθημερινά με πολύ ελεύθερο και προσωπικό χρόνο. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις τα κομμωτήρια εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά και αυτό έχει ως άμεση συνέπεια τα μαλλιά σου να μη βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση. Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από το τελευταίο ραντεβού με τον κομμωτή σου οπότε είναι φυσικό επόμενο το μήκος των μαλλιών σου να μεγάλωσε αισθητά και η ρίζα να διακρίνεται έντονα. Αν έχεις αφέλειες η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη αφού πλέον θα καλύπτουν το πρόσωπό σου και θα αποτελούν καθημερινό πρόβλημα.

Είναι πολύ πιθανό να μπήκες στη διαδικασία για πειράματα, όπως το να κόψεις μόνη σου τις ενοχλητικές αφέλειες στο σπίτι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δύο αποτελέσματα: 1) τα μαλλιά σου δείχνουν σούπερ ή 2) το αποτέλεσμα απέχει πολύ από το επιθυμητό κούρεμα.

Ένα πολύ λάθος κόψιμο φράτζας είναι σίγουρα μεγάλο πρόβλημα όμως δεν χρειάζεται να ανυσηχείς. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε δίνοντας τη λύση για ακόμη μια φορά. Έχουμε συγκεντρώσει στη παρακάτω gallery 4 τρόπους για να καλύψεις το λάθος των μαλλιών σου και να είσαι πάντα κομψή και περιποιημένη.


Πηγή