Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024
Απόλαυσε υπεύθυνα: 7 λόγοι που το σεξ των διακοπών είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ σεξ!

Απόλαυσε υπεύθυνα: 7 λόγοι που το σεξ των διακοπών είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ σεξ!

Μη χάσεις την ευκαιρία

 

Γείτονες; Ποιοι γείτονες;
Αδιαφορείς και με το παραπάνω αν η οικογένεια από τη Γερμανία στο διπλανό δωμάτιο ακούσουν τις επιδόσεις σου. Αυτό σημαίνει πως όσο και να χτυπάς το κρεβάτι στον τοίχο τους την άλλη μέρα δεν θα σε αγριοκοιτάξει κανείς στο ασανσέρ. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι πόσο κρίμα που δε μιλούν ελληνικά και δεν κατάλαβαν ούτε ένα εγκώμιο που σου έκανε η καλή σου τη στιγμή του πάθους.

Θα πιεις τα σφηνάκια σου στο bar του ξενοδοχείου και μετά κατευθείαν στο δωμάτιο. Με την σύντροφό σου μπορείτε άφοβα να πιείτε ΟΣΑ εξωτικά κοκτέιλ θέλετε και μετά να επιστρέψετε στο δωμάτιο χωρίς να χρειαστεί να οδηγήσετε. Μεγάλη υπόθεση!

Τα έπιπλα σχεδόν παρακαλάνε να κάνεις σεξ. Στο κρεβάτι, στον καναπέ, στην βεράντα, στο μπουντούαρ μπροστά στον καθρέφτη. Όλα περιμένουν το παθιασμένο σεξ σας.

Το room service είναι διαρκώς διαθέσιμο για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου ξανά και ξανά. Μετά από ένα αξέχαστο σεξ σηκώνεις το τηλέφωνο, παραγγέλνεις μπέικον, αυγουλάκια, μαρμελάδες ή μια φρουτοσαλάτα και μετά ξανακάνεις σεξ! Αυτό φίλε αναγνώστη είναι η επιτομή των διακοπών!

Το κρεβάτι είναι καλύτερο από εκείνο που έχεις σπίτι. Τα μαλακά μαξιλάρια, το στρώμα που βουλιάζει και κυρίως το XL κρεβάτι είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για το σώμα σου και η σκέψη από μόνη της σε εξιτάρει.

Δεν έχεις δουλειά το επόμενο πρωί. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να επιταχύνεις την κορύφωσή σου γιατί έχεις πρωινό meeting. Μετά το μαραθώνιο βραδινό σεξ μπορείς να ξυπνήσεις ότι ώρα θες. Ο ήλιος ας περιμένει!

Στη ντουζιέρα δυο δυο. Πιθανότατα το μπάνιο στο ξενοδοχείο που έκλεισες είναι ένα μεγάλο πολυτελές δωμάτιο, με το νερό στο ντουζ να πέφτει σαν καταρράκτης ενώ από το τζάμι η κοπέλα σου όταν κάνει μπάνιο δείχνει απίστευτα σέξι. Θα το εκμεταλλευτείς στο έπακρο!

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr