Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Κουτσελίνη: Το παρασκήνιο της συνέντευξης με την Ρούλα Πισπιρίγκου -«Ψεύδεται ο Μάνος Δασκαλάκης…»

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνέντευξης της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην εκπομπή της, μέσα από τη φυλακή ενώ μίλησε και για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η συνέντευξη έγινε το βράδυ της Τρίτης, 12 Απριλίου, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μίλησε και στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», να καλεί τον Γιώργο Σόμπολο αφού είχε δει τον δικηγόρο της στην εκπομπή στο Star αλλά και τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη.

«Η Ρούλα θεώρησε ότι πρέπει να δώσει απαντήσεις για όσα έχει παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα μέσα από το κελί της. Τού έδωσε μια 20λεπτη συνέντευξη και σήμερα το πρωί, τον κάλεσε ξανά και μίλησαν εκ νέου για πέντε λεπτά», εξήγησε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εξηγώντας πως οι τηλεθεατές έχουν δει το μισό μέρος της συνέντευξης και την Πέμπτη θα δουν το άλλο μισό.

Το πρώτο μέρος της συνέντευξης της Ρούλας Πισπιρίγκου:

«Αυτό που καταλαβαίνω εγώ, είναι ότι η Ρούλα θέλει τον Μάνο να της δώσει απαντήσεις. Από την άλλη, είδαμε τον Μάνο Δασκαλάκη να ζητάει κι εκείνος απαντήσεις και να μπει για τριάντα λεπτά στο κελί της Ρούλας. Εδώ λοιπόν, είμαστε, εδώ είναι και ο Κορυδαλλός, εδώ είναι και οι άνθρωποι για να γίνει αυτή η συνάντηση για να δούμε αν ο Μάνος έχει πειστεί ότι κεταμίνη στην Τζωρτζίνα δόθηκε από τη Ρούλα», προσέθεσε η Ζήνα Κουτσελίνη μιλώντας στο Star.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Καθαρές» οι τοξικολογικές της Μαλένας -Δεν βρέθηκε τοξική ουσία ή κεταμίνη

Ιατροδικαστής Λέων για Πάτρα: Οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της Ίριδας θα είναι χαριστική βολή για τους δράστες

Κουτσελίνη για Δασκαλάκη: «Αν δεν θέλει να δει τη Ρούλα, γιατί το ζητά; Άρα, ψεύδεται…»

Επιπλέον, σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ της 33χρονης και του Μάνου Δασκαλάκη, η Ζήνα Κουτσελίνη εξήγησε πως «η Ρούλα το ζητά επιμόνως. Και στη συνέντευξη που έχουμε στα χέρια μας, η Ρούλα μιλά ελάχιστα για τον θάνατο των τριών παιδιών, επιμένοντας για τον Μάνο Δασκαλάκη που δεν πάει να τη δει. Γνωρίζει κι από πληροφορίες για τη νέα του ζωή. Αυτή είναι η αλήθεια της, φαίνεται να είναι σε αδιέξοδο, σε απόγνωση, θέλει να δει τον Μάνο στα μάτια και να δουν ποιος λέει τελικά την αλήθεια», κάνοντας το εξής σχόλιο για τον πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα: «Αν δεν την επιθυμεί τη συνάντηση, γιατί ζητά, σε μια εκπομπή που τη βλέπει όλος ο κόσμος, να μπει στο κελί της; Άρα, ψεύδεται… Αλλιώς η Ρούλα τον ζητά να πάει να τη συναντήσει».


Πηγή