Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Μπαπέ: «Στην Εθνική Γαλλίας μού ζητούν να παίζω διαφορετικά από ό,τι στην Παρί»

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει στην Γαλλία, η τοποθέτηση του Κιλιάν Μπαπέ, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας των «πετεινών».

Ο νεαρός άσος εξέφρασε τον προβληματισμό του, για τις διαφορετικού είδους απαιτήσεις που υπάρχουν για τον τρόπο που θα αγωνίζεται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Παίζω διαφορετικά. Μου ζητάνε άλλα πράγματα εδώ (σ.σ. στην εθνική Γαλλίας) σε σχέση με τον σύλλογό μου. Εχω πολύ περισσότερη ελευθερία εδώ. Ο προπονητής ξέρει ότι υπάρχει ένα νούμερο 9 όπως ο Ζιρού, ο οποίος κυριαρχεί στις αντίπαλες άμυνες και μπορώ να κινηθώ στον χώρο. Στην Παρί Σεν Ζερμέν, είναι διαφορετικά, δεν υπάρχει αυτό. Μου ζητείται να κάνω κινήσεις pivot και αυτό είναι κάτι διαφορετικό», είπε ο νεαρός επιθετικός.

Λίγο μετά την «λευκή» ισοπαλία των πρωταθλητών Γαλλίας στην έδρα της Ρεμς, ο Μπαπέ ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μία φωτογραφία με hashtag #pivotgang, σε σχέση με αυτές τις παλαιότερες δηλώσεις του.

Η ανάρτηση του Κιλιάν Μπαπέ:

Πρόκειται για μία δημοσίευση, που μπορεί να ερμηνευθεί με πολλούς τρόπους και σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να απασχολήσει τον Κριστόφ Γκαλτιέ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή