Κυριακή , 21 Δεκέμβριος 2025

Το πεντανόστιμο, δροσερό και ελαφρύ φαγητό που κάνει θραύση στην Πάρο, δεν το βρίσκετε αλλού

Ένα έδεσμα που λατρεύουν οι ντόπιοι, ειδικά οι ψαράδες το φτιάχνουν με την πρώτη ευκαιρία. Γίνεται από το ψαχνό του σαλαχιού ή ρίνα όπως το λένε οι Κυκλαδίτες.

Σαλατούρι, το όνομα αυτού. Πρόκειται για ένα πιάτο που ξετρελαίνει όποια και όποιν το δοκιμάσει. Ειδικά τους λατρείς των ψαρομεζέδων.

Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Κύθηρα: 3 στάσεις για φαγητό με ντόπια υλικά και αυθεντική γεύση

Η ντόπια κουζίνα των Κυθήρων είναι πολλά περισσότερα από τα διάσημα παξιμάδια λαδιού και το περίφημο μέλι. …

Daily-News.GR