Πέμπτη , 1 Οκτώβριος 2026
Το ειρωνικό σχόλιο της Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Γκουντογκάν

Το ειρωνικό σχόλιο της Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Γκουντογκάν

Την πικρία της έδειξε η γερμανική ομάδα για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν ανακοινώθηκε από τους «πολίτες» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αφήνοντας τους Βεστφαλούς έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στο «Signal Iduna Park».

Αυτό τον καιρό, ο Γκουντογκάν είναι τραυματίας και θα χάσει και το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν, ωστόσο, πέτυχε το στόχο του και πήρε εξαιρετική μεταγραφή.

Η Ντόρτμουντ, στην αναφορά της για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, έγραψε χαρακτηριστικά τα παρακάτω… μάλλον ειρωνικά σχόλια: «Ο μέσος που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο, θα αφήσει τους 8 φορές Πρωταθλητές Γερμανίας για να πάει στη Σίτι που τερμάτισε τέταρτη στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένο σεζόν…».

Πηγή: gazzetta.gr

Ελέγξτε επίσης

Το βίντεο που «καίει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αντίδρασή του μετά τη νίκη της Πορτογαλίας που έγινε viral [βίντεο]

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έδειξε να είναι και ιδιαίτερα χαρούμενος για την εκτός έδρας νίκη …

Daily-News.GR