Κυριακή , 18 Απρίλιος 2021

Η Κate Hudson σε μία συνέντευξη που μιλάει για όλα

Γεννημένη από τη θάλασσα, η La Mer φροντίζει τη γυναικεία επιδερμίδα για περισσότερα από 50 χρόνια. Για να γιορτάσει αυτή τη διαχρονική κληρονομιά, η πολυτελής μαρκα περιποίησης  παρουσιάζει την παγκόσμια digital καμπάνια Ways to Love La Mer. Αποτελούμενη από πέντε ταινίες μικρού μήκους, η εν λόγω καμπάνια «γεννήθηκε» ως ονειρική Οδύσσεια, μέσω των αξιών της μάρκας που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο για τις θεραπευτικές της ιδιότητες.
 
Στο επίκεντρο της καμπάνιας είναι η ηθοποιός και επιχειρηματίας Kate Hudson, λάτρης της La Mer, η οποία με τη δική της φωνή,  απεικονίζει τον τρόπο με τον οποίο μια τελετουργία ομορφιάς μπορεί να ξεπεράσει τα όρια του χρόνου και του τόπου. 
 
1. Πώς έχει εξελίχθει ο ορισμός της ομορφιάς για εσάς με τα χρόνια; Τι συνέβαλε σε αυτήν τη νέα αντίληψη; (Για παράδειγμα, ωριμότητα, μητρότητα, αυξημένη κοινωνική συνείδηση κλπ.)

Η αντίληψη που έχω για την ομορφιά έχει αλλάξει σίγουρα με τα χρόνια. Στα 20 μου, δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα το σώμα μου ή το δέρμα μου. Το άφηνα να ανταπεξέλθει μόνο του. Αλλά, καθώς μεγάλωσα, τελικά κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε το σώμα μας και να το φροντίζουμε. Αυτό που έχει αποτέλεσμα σε μένα σήμερα είναι μια ολιστική προσέγγιση που συμπεριλαμβάνει τη φροντίδα του μυαλού αλλά και του σώματός μου. Τελικά, η πραγματική ομορφιά είναι μια αντανάκλαση του εσωτερικού μας κόσμου. Όταν εκπληρώνεις τα πάθη σου – οικογένεια, εργασία, υγεία, φίλοι, δημιουργικότητα – αυτό απλά σε κάνει να νιώθεις καλά μέσα και έξω. Αν τα πράγματα που αγαπώ και μου αρέσει να κάνω περισσότερο είναι σε ισορροπία, τότε αυτό αντανακλάται στο δέρμα μου. Ακόμα και το όμορφο μακιγιάζ δεν μπορεί να καλύψει τη δυστυχία ή τις ανισορροπίες που νιώθει ένας άνθρωπος. Τελικά, φαίνεται.

 

2. Ποιές είναι μερικές από τις πρώτες αναμνήσεις ομορφιάς που έχετε; Υπάρχει ένα συγκεκριμένο περιστατικό που σας έκανε να συνειδητοποιήσετε τη δύναμή της;

Μία από τις πρώτες μου αναμνήσεις ομορφιάς είναι να κάθομαι στην αγκαλιά της μαμάς μου ως κοριτσάκι μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο τροχόσπιτο για τα μαλλιά και το μακιγιάζ, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων μιας από τις ταινίες της και να παρακολουθώ τον Tom Case, τον διάσημο make-up artist, να τη μετατρέπει σε έναν χαρακτήρα της δεκαετίας του 1940. Θυμάμαι πόσο ενθουσιασμένη ήμουν με την ιδέα ότι το μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει κάποιον και να δημιουργήσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Γνωρίζω ότι υπάρχει δύναμη μέσα στην ομορφιά, αλλά προτιμώ να πιστεύω ότι η πραγματική δύναμη προέρχεται μέσα από την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας.

 
3. Τι σας έχει διδάξει η μητέρα σας σχετικά με την ομορφιά; Και πώς η La Mer, την οποία μοιράστηκε μαζί σας όταν ήσαστε πολύ νέα, ταιριάζει σε αυτή τη φιλοσοφία;

Το πρώτο ποιοτικό προϊόν για την περιποίηση της επιδερμίδας που χρησιμοποίησα ήταν η Crème de La Mer. Μεγάλωσα στα βουνά του Κολοράντο, το οποίο έχει πολύ ξηρό κλίμα. Έμαθα από τη μαμά μου ότι το δέρμα αλλάζει καθώς μεγαλώνουμε και το οποίο έχει πολύ ξηρό κλίμα. Έμαθα από τη μαμά μου ότι το δέρμα αλλάζει καθώς μεγαλώνουμε και επηρεάζεται ιδιαίτερα από το κλίμα, τις εποχές και τα άγχη της ζωής. Θυμάμαι ότι η μαμά μου μου έδωσε Crème de La Mer ως δώρο Χριστουγέννων όταν ήμουν έφηβη. Ήξερα αμέσως ότι ήταν μια τεράστια μετάβαση από αυτό που χρησιμοποιούσα μέχρι τότε στο πρόσωπό μου και εκ τότε δεν την έχω αποχωριστεί.
 

4. Ξεναγήστε μας στη ρουτίνα φροντίδας του δέρματός σας.

Επιτέλους έχω καταλήξει στη ρουτίνα ομορφιάς μου! Πρωτίστως, μου αρέσει να είμαι ενυδατωμένη. Θυμάμαι διαρκώς πως πρέπει να πίνω νερό. Όταν πρόκειται για καθαρισμό, εύκολα μπορεί κανείς να πέσει στην παγίδα και να καθαρίσει υπερβολικά το δέρμα με νερό, απομακρύνοντας ταυτόχρονα και τη φυσική του υγρασία. Έτσι, όταν είναι δυνατόν, πλένω το πρόσωπό μου μία φορά την ημέρα, μόνο τη νύχτα, και -εδώ είναι ένα τέχνασμα- αποφεύγω να χρησιμοποιώ νερό! Μου αρέσουν τα λάδια καθαρισμού που χρησιμοποιούνται σε ξηρό δέρμα όπως το λάδι καθαρισμού της La Mer. Στη συνέχεια, ολοκληρώνω τη διαδικασία με ένα toner ή micellar water που μου δίνει αυτό το έξτρα καθαρό, ενυδατωμένο συναίσθημα. Εάν χρειαστεί να καθαρίσω την επιδερμίδα μου το πρωί, χρησιμοποιώ τη Moisturizing Cool Gel Cream της La Mer, συνήθως πριν από έναν αντιοξειδωτικό ορό και πάντα στο τέλος αντηλιακό. Πιστεύω επίσης στη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής τα οποία συμβάλουν στην υγεία του δέρματος. Το ιχθυέλαιο είναι ένα συμπλήρωμα που δεν είναι μόνο καλό για το δέρμα μας, αλλά είναι ιδανικό και για την καρδιά μας.

 
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα μαλλιά σου αποκαλύπτουν πράγματα για εσένα που δε φανταζόσουν
 

Πηγή