Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Άλλαξε το βλέμμα σου… άλλαξε τη ζωή σου με το Eyelashes Extensions System!

Έχεις ονειρευτεί τις βλεφαρίδες της Rihanna ή της Chiara Ferragni; Κουράζεσαι καθημερινά με τη μάσκαρα και το βάψιμο των βλεφαρίδων σας; Θα ήθελες ένα βλέμμα που θα σε έκανε να ξεχωρίζεις, χωρίς να διαθέσεις μια περιουσία ή να σπαταλήσεις ώρες γι’ αυτό; Ήρθε η ώρα να επισκεφτείς το Elisabeth’s Point και να γνωρίσεις από κοντά, το μαγικό κόσμο της τοποθέτησης βλεφαρίδων και της ανάδειξης του βλέμματός σου!

H Έλλη Τσανταρλιώτη, owner του Elisabeth’s Point & advanced extensionist – makeup artist με μακρόχρονη εκπαίδευση και προϋπηρεσία στην Αμερική, στο χώρο της ομορφιάς και της εξειδικευμένης αισθητικής βλεφαρίδων, θα σε φιλοξενήσει με τον πιο υποδειγματικό τρόπο και θα σου εξηγήσει αναλυτικά για τη νούμερο 1 αμερικάνικη μέθοδο extensions βλεφαρίδων Eyelash Extension System, που χρησιμοποιεί και που έχει κάνει όλες τις Ελληνίδες να θέλουν να αλλάξουν την ομορφιά τους άμεσα, γρήγορα, οικονομικά και κυρίως με απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια!

Η Έλλη έχει επιλέξει επίσης τους καλύτερους επαγγελματίες και τους πιο άρτια καταρτισμένους συνεργάτες, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι άριστο και να ικανοποιεί κάθε γυναίκα, που θέλει να αλλάξει την ομορφιά του προσώπου της.

Ταυτόχρονα, καλεί όλες τις φίλες της να τη συναντήσουν, παρακολουθώντας τους κύκλους σεμιναρίων, που διοργανώνει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, για να εκπαιδευτούν στην εκμάθηση και την εφαρμογή της ασφαλούς και πρωτοποριακής μεθόδου τοποθέτησης βλεφαρίδων. Η θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, όσων ενδιαφέρονται για μια σίγουρη και συνεχώς αυξανόμενη εργασία, γίνεται:

1. Με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο εκπαίδευσης και μάθησης, χρησιμοποιώντας πλήρως τις νέες τεχνολογίες.
2. Με την πλήρη υποστήριξη σε θέματα υλικών-εγκεκριμένων από τους αρμόδιους φορείς, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στο σύγχρονο ανταγωνισμό.
3. Με την εγγύηση και την πιστοποίηση ότι συνεργάζεστε με τους καλύτερους στο είδος τους, που θα σας μάθουν σήμερα ό,τι οι άλλοι θα μάθουν αύριο.

«Ανάδειξε την ομορφιά σου, ξεκίνα τη δουλειά σου με τον πιο όμορφο και σίγουρο τρόπο! Σας περιμένω όλες!» δηλώνει χαρακτηριστικά η Έλλη Τσανταρλιώτη, Make Up Artist, Elisabeth EyeLash Extension System Founder

 

ElisabethLashes, Eye Lashes Extensions System  

Ελ.Βενιζέλου 4,

15121 Πεύκη

210 80 23 376  

http://www.elisabethlashes.gr/

https://www.facebook.com/elisabethlashes/

https://www.instagram.com/elisabethlashes/

 


Πηγή