Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αλλάξτε το βλέμμα σας… αλλάξτε τη ζωή σας με το Eyelashes Extensions System!

Έχετε ονειρευτεί τις βλεφαρίδες της Rihanna ή της Chiara Ferragni;
Κουράζεστε καθημερινά με τη μάσκαρα και το βάψιμο των βλεφαρίδων σας;
Θα θέλατε ένα βλέμμα που θα σας έκανε να ξεχωρίζετε, χωρίς να διαθέσετε μια περιουσία ή να σπαταλήσετε ώρες γι’ αυτό;

Ήρθε η ώρα να επισκεφτείτε το Elisabeth’s Point (www.elisabethspoint.gr) και να γνωρίσετε από κοντά, το μαγικό κόσμο της τοποθέτησης βλεφαρίδων και της ανάδειξης του βλέμματός σας!

H Έλλη Τσανταρλιώτη, owner του Elisabeth’s Point & advanced extensionist – makeup artist με μακρόχρονη εκπαίδευση και προϋπηρεσία στην Αμερική, στο χώρο της ομορφιάς και της εξειδικευμένης αισθητικής βλεφαρίδων, θα μας φιλοξενήσει με τον πιο υποδειγματικό τρόπο και θα μας εξηγήσει αναλυτικά για τη νούμερο 1 αμερικάνικη μέθοδο extensions βλεφαρίδων Eyelash Extension System, που χρησιμοποιεί και που έχει κάνει όλες τις Ελληνίδες να θέλουν να αλλάξουν την ομορφιά τους άμεσα, γρήγορα, οικονομικά και κυρίως με απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια!

Η Έλλη έχει επιλέξει επίσης τους καλύτερους επαγγελματίες και τους πιο άρτια καταρτισμένους συνεργάτες, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι άριστο και να ικανοποιεί κάθε γυναίκα, που θέλει να αλλάξει την ομορφιά του προσώπου της.

Ταυτόχρονα, καλεί όλες τις φίλες της να τη συναντήσουν, παρακολουθώντας τους κύκλους σεμιναρίων, που διοργανώνει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, για να εκπαιδευτούν στην εκμάθηση και την εφαρμογή της ασφαλούς και πρωτοποριακής μεθόδου τοποθέτησης βλεφαρίδων. Η θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, όσων ενδιαφέρονται για μια σίγουρη και συνεχώς αυξανόμενη εργασία, γίνεται:

1. Με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο εκπαίδευσης και μάθησης, χρησιμοποιώντας πλήρως τις νέες τεχνολογίες.
2. Με την πλήρη υποστήριξη σε θέματα υλικών-εγκεκριμένων από τους αρμόδιους φορείς, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στο σύγχρονο ανταγωνισμό.
3. Με την εγγύηση και την πιστοποίηση ότι συνεργάζεστε με τους καλύτερους στο είδος τους, που θα σας μάθουν σήμερα ό,τι οι άλλοι θα μάθουν αύριο.

Αναδείξτε την ομορφιά σας, εκκινήστε την εργασία σας με τον πιο όμορφο και σίγουρο τρόπο!

Σας περιμένω όλες!
Έλλη Τσανταρλιώτη,
Make Up Artist, Elisabeth EyeLash Extension System Founder

 

ElisabethLashes, Eye Lashes Extensions System  

Ελ.Βενιζέλου 4,

15121 Πεύκη

210 80 23 376  

http://www.elisabethlashes.gr/


Πηγή