Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Άσε την κλασική αλογοουρά και δες πώς θα κάνεις ponytails… with a twist (video)

Είναι αλήθεια πως η καραντίνα μάς έχει βάλει σε flight mode. Έτσι δε νιώθεις κι εσύ; Βαριέσαι να ντυθείς και άρα μένεις με τις πιτζάμες όλη μέρα στο σπίτι. Δεν έχεις όρεξη να βαφτείς, γιατί… ποιος θα σε δει; Και – εννοείται- πως για χτένισμα ούτε λόγος. Ο κλασικός κότσος στην κορυφή του κεφαλιού είναι η μόνη και πιο γρήγορη λύση.

Δεν σου έχει συμβεί, όμως, να χτυπήσει κάποιος το κουδούνι ξαφνικά; Ένας courier, για παράδειγμα. Ή να πρέπει να συμμετάσχεις σε ένα έκτακτο Zoom call με τους συναδέλφους σου και τελικά εσύ… να έχεις τα μαύρα σου τα χάλια; Οι περισσότερες το πάθαμε αυτό ήδη από την πρώτη καραντίνα και παρόλο που νομίζαμε πως μάθαμε… τελικά πάλι στα ίδια καταλήξαμε.

Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε, λοιπόν; Αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι πως όχι μόνο μπορείς να είσαι ελαφρώς περιποιημένη στο σπίτι για παν ενδεχόμενο, αλλά ότι το έχεις και ανάγκη. Θα δεις πως αμέσως θα αλλάξει η διάθεσή σου. Βάλε, λοιπόν, λίγο κονσίλερ και ρουζ στα μάγουλα, φόρεσε μια φόρμα και ένα ελαφρύ φούτερ και κάθισε έτσι στον υπολογιστή σου να δουλέψεις.

Ε, μην ξεχάσεις τα μαλλιά! Όχι, φυσικά και δεν θα πάρεις πιστολάκι ή πρέσα ισιώματος να κάνεις κάποιο Hollywood style χτένισμα. Δεν τρελαθήκαμε ακόμα. Μπορείς, ωστόσο, να κάνεις μία από τις αλογοουρές… with a twist που θα δεις στο παρακάτω video.

Δεν θα δεις την κλασική ψηλή ή χαμηλή αλογοουρά, προφανώς. Θα μάθεις, όμως, τα tricks για να κάνεις αυτά τα ponytails κάπως πιο ξεχωριστά σε χρόνο dt. Πάτα το play, βάλε cc για υπότιτλους και δες πώς θα κάνεις πιο ενδιαφέροντα τα χτενίσματά σου από εδώ και πέρα.

Cover photo: @lucyflorals

Διάβασε ακόμα: Ξανθές VS Μελαχρινές: 10 stars που έχουν δοκιμάσει και τις δύο αποχρώσεις στα μαλλιά τους


Πηγή