Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ένα Ελβετικό skin care brand ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην περιποίηση της επιδερμίδας

Πόσες από εμάς δεν έχουμε εκείνη τη φίλη ἠ τη συνάδελφο που όσο πολυάσχολη και αν είναι, έχει πάντα αψεγάδιαστη εμφάνιση; Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, η φίλη αυτή δεν έχει μαγικές ιδιότητες αλλά χρησιμοποιεί τα «μαγικά» προϊόντα Mahila & Belensa Swiss Skin Care.

Οι ελβετικές επαναστατικές κρέμες Mahila & Belensa Swiss Skin Care έχουν προτάσεις για όλες τις ανάγκες τις επιδερμίδας και όλες τις ηλικίες!

Η επιδερμίδα της σύγχρονης γυναίκας χρειάζεται αναζωογόνηση με καινοτόμα προϊόντα που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση όλων των επιπτώσεων του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Tα προϊόντα περιποίησης Mahila αποτελούν την απόλυτη premium σειρά για την daily skincare routine σου, χάρη στις αποκλειστικές εξελιγμένες φόρμουλες και τα συμπλέγματα που περιέχουν. Οι κρέμες Belensa συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα στη σωστή τιμή, καθώς προσφέρουν αναζωογόνηση, ενυδάτωση και λάμψη, κάθε λεπτό της ημέρας.

THE KEY

Το μυστικό της πρωτοπορίας των επαναστατικών προϊόντων Mahila κρύβεται στα βλαστοκύτταρα σπάνιων φυτών, χάρη στα οποία  επιτυγχάνεται η αναζωογόνηση της επιδερμίδας, χωρίς παρενέργειες. Τα μοναδικά αυτά συστατικά προέρχονται από βιταμίνες, πεπτίδια, ενυδατικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, το οποία είναι αναγκαία για τη διατήρηση της ισορροπίας στο δέρμα.

Τα προϊόντα Belensa οφείλουν την αποδεδειγμένη δράση τους στα φυσικά συστατικά τους, τα οποία δρουν για την αντιμετώπιση των ατελειών της επιδερμίδας.

EST SELLER

Για το μεταξένιο πρόσωπο που ονειρεύεσαι, αναζητάς δραστικά προϊόντα που βοηθούν την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει όλες τις επιπτώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Εμείς σου προτείνουμε τα 4 best seller μας για μοναδική λάμψη και αναζωογόνηση!

  1. Η Mahila 30+, η Kρέμα αντιγήρανσης ειδικά σχεδιασμένη για το γυναικείο δέρμα άνω των 30 ετών, χάρη στα εκχυλίσματα βλαστοκυττάρων από τις ρίζες του φυτού Σύμφυτο (Symphytum), επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων, ενυδατώνει και προστατεύει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.
  2. Η Mahila Eye Contour, χάρη στο σύμπλεγμα Spaeline-DSR© που παράγεται από τα βλαστοκύτταρα του φυτού Uttwiler Spätlauber και το εκχύλισμα ελβετικού κρασιού, συντελεί στην άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας γύρω από την περιοχή των ματιών και στη λείανση των ρυτίδων.
  3. Η Belensa Lumyline, τονωτική λοσιόν, με εκχυλίσματα από αγγούρι και μύρτιλο, χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα.
  4. Η Belensa Cyliane, η αντιγηραντική κρέμα σε μορφή γαλακτώματος, προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική δράση κατά των λεπτών γραμμών ενώ παράλληλα χαρίζει στην επιδερμίδα εικοσιτετράωρη ενυδάτωση.

Με την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για τις ανάγκες τις επιδερμίδας σου και μια σωστή skincare routine πρωί και βράδυ, θα είσαι λαμπερή και ενυδατωμένη όλες τις εποχές του χρόνου! Και μην ξεχνάς πως με τις εναλλαγές τις θερμοκρασίας η επιδερμίδα μας αποκτά διαφορετικές ανάγκες, οπότε διαμόρφωσε τη ρουτίνα σου κατάλληλα!

Mείνετε συντονισμένες στις σελίδες Mahila και της Βelensa στο Facebook.

Discover more @ mahila.gr & belensa-mahila.gr

Κεντρική διάθεση

ΒΟDY ART A.E.

211-10 88 400


Πηγή