Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Σάββας Θεοδωρίδης: Μόνο ο Ολυμπιακός αδικείται από τη διαιτησία, ίσως και η Λάρισα

Σάββας Θεοδωρίδης: Μόνο ο Ολυμπιακός αδικείται από τη διαιτησία, ίσως και η Λάρισα

Λάβρος εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ και τη νίκη του Ολυμπιακού με 4-1 ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος έκανε για μια ακόμη φορά λόγο για αδικία των διαιτητών εναντίον της ομάδας του. Αφού είπε ότι οι αποφάσεις του ρέφερι του χθεσινού αγώνα ήταν 50-50, τόνισε πως αυτοί που αδικούνται από τη διαιτησία είναι μόνο οι Πειραιώτες, «ίσως και η Λάρισα», ενώ επισήμανε πως «ποτέ δεν μας χαρίστηκε κανείς, κανένα πρωτάθλημα».

Επίσης, ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε και στους βετεράνους του ΠΑΟΚ, ανέφερε ποιους από αυτούς σέβεται, ενώ μέσω της Nova κάλεσε όσους οπαδούς της ομάδας πάνε να δουν το επερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο, να το κάνουν μεμονωμένα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη:

«Ήταν στο πρώτο ημίχρονο ένα πάρα πολύ ωραίο ματς. Εμείς παίξαμε φανταστική μπάλα στο α’ ημίχρονο. Η ομάδα ήθελε να είναι χαλαρή και γι’ αυτό έγιναν αυτές οι αλλαγές, στην ουσία έγινε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και για να μην τους κουράσει ο προπονητής άλλαζαν την μπάλα στο δεύτερο κι όλα αυτά…

Παρόλα αυτά εμένα η Λάρισα μου άρεσε, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μπορεί να σταθεί οπουδήποτε και πέτυχε δυστυχώς για εκείνη έναν πολύ φορμαρισμένο Ολυμπιακό αυτήν την εποχή και χτυπάω ξύλο γι’ αυτό. Θα το αποδείξουμε αυτό παντού, με πολύ καλούς και μεγάλους παίκτες, οι οποίοι λογικό είναι να έχουν στο μυαλό τους το Κύπελλο της Ευρώπης που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, όπως και το πρωτάθλημα Ελλάδας, το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε αντρικά και τίμια.

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει από την ιστορία και την εποχή τη δική μου να παίρνει τα πρωταθλήματα επειδή το άξιζε. Ποτέ δεν μας χαρίστηκε κανείς, κανένα πρωτάθλημα και σαν ποδοσφαιριστής και σαν αντιπρόεδρος που έχω πάρει ένα σωρό πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελλάδας», τόνισε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Για το ματς στον Βόλο είπε: «Τώρα, εμείς έχουμε να παίξουμε την Κυριακή στον Βόλο… Θέλω να παρακαλέσω όλους τους φιλάθλους του Βόλου γιατί ξέρω τι Ολυμπιακοί είναι κι όλα τα πέριξ χωριά, να έρθουν μεμονωμένα στο γήπεδο όπως λέει κι ο κανονισμός, έχουν το δικαίωμα, να μην φοβηθούν. Εμείς θα πάμε στον Βόλο να κερδίσουμε, να παίξουμε την μπάλα που παίζει ο Ολυμπιακός.

Για τη διαιτησία: Εύχομαι οι διαιτητές να είναι καλοί, γιατί τα ονόματα που άκουσα μου σηκώθηκε η τρίχα και το λέω από τώρα… και είναι κι ο Ευαγγέλου μου φαίνεται εκεί πέρα, ένας Φωτιάς κι ένας Φωτιάδης. Ο Θεός να βάλει το χέρι του με τον Φωτιά κι αυτά όλα… Ο Θεός. Δεν θα το αφήσουμε έτσι με τη διαιτησία.

Γιατί θα μάθουν οι διαιτητές να διαιτητεύουν όπως ήταν σήμερα, που ήταν άψογος. Να παίζουν 50-50 και να διαιτητεύουν μόνο για τον εαυτό τους. Αν δεν το κάνουν θα σβήσουν όλοι τους. Δηλαδή έχει γίνει αηδία αυτό το θέμα της διαιτησίας. Μόνο ο Ολυμπιακός αδικείται, όλοι οι άλλοι ευνοούνται. Καταλάβατε τι γίνεται; Και ίσως και η Λάρισα γιατί έχω ακούσει ότι έχει κάνει κι η Λάρισα πάρα πολλά σχόλια για τη διαιτησία.

Εμείς στον Ολυμπιακό θα είμαστε ενωμένοι, ο κύριος Μαρινάκης είναι περήφανος για την ομάδα που έχει φτιάξει και εμείς περήφανοι για τον κύριο Μαρινάκη. Η ομάδα θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και κοιτάμε μόνο μπροστά μας. Το επόμενο βήμα μας είναι ο Βόλος, εκεί θα πάει ο Ολυμπιακός να κάνει το χρέος του, εύχομαι να μας φερθούν καλά γιατί εμείς στον α’ γύρο όταν ήρθαν εδώ τους φερθήκαμε άψογα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η ομαδίτσα η τυχαία, τουλάχιστον με εμένα. Εγώ δεν παίζω».

Αναφορικά με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ και την ανακοίνωση που εξέδωσαν εναντίον του, σημείωσε: «Όσο για κάτι παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, που τόλμησαν και μιλήσανε για μένα, εγώ είχα να κάνω μόνο με τους παλιούς παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, που ήταν ο Χασιώτης, ο Πρόγιος, ο Κουιρουκίδης, ο Γιεντζής, ο Παπαδάκης. Τα λέω αυτά για τα παιδιά γιατί είμαστε φίλοι. Πηγαίναμε και τρώγαμε μαζί στην Καλαμαριά, αλλά μέσα στο γήπεδο σφαζόμασταν. Αυτούς και κάτι άλλα παιδιά όπως ο Κούδας, ο Κεμανίδης, ορισμένοι που κάποιοι ίσως να έχουν πεθάνει από εκείνη την ομάδα, τους σέβομαι. Γιατί μια ζωή παίζανε σαν παλικάρια σαν κι εμάς, είναι άντρες 100%, δεν υπήρχαν ξένοι ούτε σε μας ούτε και σε εκείνους.

Ήμασταν 11 Ελληνόπουλα ο ΠΑΟΚ, 11 κι εμείς. Αυτούς τους σέβομαι και θα λέω πάντα μπράβο σε εκείνον τον ΠΑΟΚ γιατί ήταν πραγματικά μια καταπληκτική ομάδα. Δεν έχει σημασία που εμείς παίρναμε τα πρωταθλήματα. Από εκεί και πέρα, τον Αποστολίδη, τον Ορφανό που φόρεσαν και τα χρώματα του Ολυμπιακού τους σέβομαι ιδιαιτέρως. Τους άλλους δεν τους ξέρω. Για να ξεκαθαρίσουμε ποια ήταν η ιστορία του ΠΑΟΚ τότε και ποια είναι τώρα. Τότε ήταν 11 λεβεντόπαιδα Έλληνες. Αυτά είχα να πω».


Πηγή