Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ένα ολοκαίνουριο beauty trend υπόσχεται να σου χαρίσει βουτυρένια επιδερμίδα

Όλες μας θέλουμε να είμαστε και να νιώθουμε όμορφες. Θέλουμε να το ακούμε από τους γύρω μας, αλλά θέλουμε και να το βλέπουμε κοιτάζοντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη. Γι’ αυτό ακριβώς φροντίζουμε σε καθημερινή βάση το πρόσωπό μας και την επιδερμίδα μας.

Ακολουθούμε μια συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς, δοκιμάζουμε νέα προϊόντα και συστατικά, αγαπάμε ή απορρίπτουμε υφές και κάπως έτσι πορευόμαστε. Μας αρέσει, όμως, και να ανακαλύπτουμε νέα beauty trends, που ξεπετάγονται κάθε τρεις και λίγο στον «χάρτη» της ομορφιάς.

Ένα από αυτά είναι και το buttery skin trend, το οποίο έχει κάνει χαμό ανάμεσα στις beauty addicts το τελευταίο διάστημα. Τι είναι, όμως, το buttery skin; Πρόκειται για μια τεχνική make up, η οποία χαρίζει βουτυρένια, αλαβάστρινη επιδερμίδα. Θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με το glass skin, το οποίο υπόσχεται λάμψη στην επιδερμίδα. Ωστόσο, οι ιδέες πίσω από αυτές τις δύο τάσεις είναι εντελώς διαφορετικές.

Στο glass skin πρέπει να ακολουθείς μια πολύ περίπλοκη ρουτίνα ομορφιάς, που εστιάζει στην ενυδάτωση και στην αίσθηση απαλότητας. Ωστόσο, το buttery skin trend βασίζεται ξεκάθαρα στο make up για να πετύχει παροδικά το ίδιο εφέ.

Στην ουσία, το buttery skin trend εστιάζει στο layering του make up και στη δημιουργία ενός πεντακάθαρου, αλαβάστρινου δέρματος. Αυτό το βουτυρένιο (aka buttery) αποτέλεσμα δεν μπορεί να επιτευχθεί παρά μόνο αν έχεις φρεσκοπλυμένο, ενυδατωμένο δέρμα. Τα υπόλοιπα βήματα θα τα βρεις στην παρακάτω gallery και θα διαπιστώσεις πως είναι πολύ, πολύ εύκολo να τα ακολουθήσεις και να αποκτήσεις το απόλυτο βουτυρένιο δέρμα.

Διάβασε ακόμα: 10 γαλακτώματα καθαρισμού και 4 λόγοι για να τα εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου


Πηγή