Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έτσι θα πετύχεις στο πρόσωπό σου καλοκαιρινή λάμψη όλη τη διάρκεια του χρόνου

Αυτήν την Άνοιξη, επαναπροσδιόρισε το bronzing με τη συλλογή Warm, Define, Illuminate της Bobbi Brown. Εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία της μάρκας, η μπρονζέ πούδρα/ bronzing powder είναι παγκoσμίως ένα απαραίτητο προϊόν ομορφιάς για όλους τους τόνους της επιδερμίδας. Η εν λόγω συλλογή ξεπερνά τo κλασσικό μπρονζέ look και πραγματοποιεί ακριβώς αυτό που υπόσχεται –ζεσταίνει, τονίζει και φωτίζει το δέρμα με 3 βασικά βήματα: 

Warm: Άπλωσε τις Bronzing Powders, πάνω στην επιδερμίδα για να δείξει πιο ζεστή, να διορθώσει τον τόνο του δέρματός σου και να επιτύχει μια αψεγάδιαστη, ομοιόμορφη επιδερμίδα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Define: Τόνισε τη φυσική δομή του περιγράμματος του προσώπου σου, χρησιμοποιώντας μια πιο σκούρα απόχρωση από τον φυσικό σου τόνο. Η απόλυτη Bronzing Powder είναι φτιαγμένη από μαλακές ματ κόκκινες και καφέ χρωστικές ουσίες σε τέλεια ισορροπία μεταξύ τους, για να εξασφαλίσει το πιο φυσικό αποτέλεσμα και να δημιουργήσει ένα αόρατο στρώμα πάνω από το foundation.

Illuminate: Μπορείς να δείχνεις ηλιοκαμένη όλο το χρόνο με την Illuminating Bronzing Powder, που κυκλοφορεί σε 4 φωτεινά ροζ, κοραλλί και καφέ –υπάρχει ένα τέλειο ρουζ και highlight σκιά για κάθε τόνο δέρματος. Κάθε απόχρωση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσεγγίζει τη φυσικά ροδαλή όψη που αποκτάς όταν σε βλέπει ο ήλιος, προκειμένου να λάμπεις 365 ημέρες το χρόνο.

31.BB WARM DEFINE ILLUMINATE COLLECTION GROUP

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Jessica Alba επιτέλους “ξεφορτώθηκε” τα ταλαιπωρημένα μαλλιά της εγκυμοσύνης

 


Πηγή