Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τι μάσκα προστασίας φοράς

Ναι, ναι η μάσκα είναι ακόμα εδώ, ακόμα στο πρόσωπό μας και δεν πιστεύουμε πως θα την ξεφορτωθούμε σύντομα. Επίσης, τα προβλήματα από τα οποία μας προστατεύει κάνουν τη χρήση της να αξίζει όλα τα προβλήματα που προκαλεί στην επιδερμίδα μας. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, έχεις σίγουρα παρατηρήσει αυτά τα προβλήματα και σε έχουν εκνευρίσει. Σπυράκια, περισσότερη λιπαρότητα και γενικά μία επιδερμίδα που υποφέρει και αυτό βγαίνει προς… τη μάσκα σου είναι το πρόβλημα και ίσως μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Βλέπεις, το υλικό της μάσκας παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο με τη μέθοδο περιποίησης που ακολουθείς και για την οποία έχουμε μιλήσει. Τα συνθετικά υλικά είναι no brainber πως πρέπει να τα αποφεύγεις αλλά και το βαμβάκι δεν σε βοηθά. Είναι βλέπεις πολύ απορροφητικό και απορροφά πολλή λιπαρότητα και σμήγμα στα οποία… “μαρινάρεται” το δέρμα σου όταν φοράς τη μάσκα. Σα να μην έφτανε αυτό, παίρνεις βαμβακερές μάσκες για να αποφύγεις την άγρια τριβή με την επιδερμίδα σου αλλά δυστυχώς, το βαμβάκι δεν είναι το πιο απαλό ύφασμα.

Το ιδανικό ύφασμα για το δικό σου πρόσωπο είναι το μετάξι. Ναι, το μετάξι. Είναι υποαλλεργικό, λιγότερο απορροφητικό και απίθανα απαλό. Είναι με λίγα λόγια το πιο καλό ύφασμα για κάθε επιδερμίδα αλλά ακόμα περισσότερο για τη δική σου που πραγματικά υποφέρει με τη μάσκα. Σκέψου να κάνεις λοιπόν την αλλαγή, εμείς βρήκαμε αυτή τη μεταξωτή μάσκα που δεν κοστίζει μία περιουσία και είναι τέλεια.

110117939 1318101668360518 2134516209915872818 o

Και φυσικά μην ξεχνάς να πλένεις το δέρμα σου πριν και μετά τη μάσκα, να μην αγγίζεις το πρόσωπό σου και να αποφεύγεις όσο περισσότερο μπορείς το μακιγιάζ της επιδερμίδας σου. Και φυσικά κάνε υπομονή, που θα πάει, θα τελειώσει όλο αυτό!

Διάβασε ακόμα: Your insta-questions: Έχω γεμίσει πανάδες, τι μπορώ να κάνω για να φύγουν;


Πηγή